So res vsi moski isti?
-
- Komunikatorka
So res vsi moski isti?
Najprej me zanima kaj vi mislite, so res vsi moski isti?
Ali pa samo jst vedno naletim na take?
Laganje, prazne obljube, norcevanje,...
Imam enega kolega, ki vedno samo nekaj obljublja na koncu od teh obljub ni nic. Velikokrat ga vidim s kolegi v lokalu na pijaci ob tistem casu, ko je meni obljubil, da bo prisel, meni pa potem rece, da ni imel casa. A je res tako tezko poklicati in reci, da te ne bo, ne glede na to ali noces ali ne mores?
No potem imam se enega prijatelja (ki btw pozna tega zgornjega prijatelja), ki sva si vedno bila zelo blizu. Nikoli ni prihajalo do nesporazumov, kreganj,... zdaj pa me kar naenkrat niti pozdravi ne vec.
Najbolj pa me moti to, da so vsi taki moski ze starejsi (30 - 40 in tudi vec) mlajsi so se nekako za silo. Clovek bi mislil, da bo ravno obratno.
No napisite kaksne svoje izkusnje, misljenja,...
Lp
Laganje, prazne obljube, norcevanje,...
Imam enega kolega, ki vedno samo nekaj obljublja na koncu od teh obljub ni nic. Velikokrat ga vidim s kolegi v lokalu na pijaci ob tistem casu, ko je meni obljubil, da bo prisel, meni pa potem rece, da ni imel casa. A je res tako tezko poklicati in reci, da te ne bo, ne glede na to ali noces ali ne mores?
No potem imam se enega prijatelja (ki btw pozna tega zgornjega prijatelja), ki sva si vedno bila zelo blizu. Nikoli ni prihajalo do nesporazumov, kreganj,... zdaj pa me kar naenkrat niti pozdravi ne vec.
Najbolj pa me moti to, da so vsi taki moski ze starejsi (30 - 40 in tudi vec) mlajsi so se nekako za silo. Clovek bi mislil, da bo ravno obratno.
No napisite kaksne svoje izkusnje, misljenja,...
Lp
Re: So res vsi moski isti?
funny baby napisal/-a:Najprej me zanima kaj vi mislite, so res vsi moski isti?
Ne!
Očitno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Vsi isti? Ne. Sem tudi jas mislila en čas, da so vsi isti. Ampak ne, niso . se najdejo tudi takšni ki so ful prijazni, niso vsiljivi. Tako kot opisuješ onega drugega kolega, ki sta si bla blizu. On je (po moje) drugačen od onega prvega, kot opisuješ. Če se oba poznata, mogoče zaradi tega ker je ta drugi ljubusumen na prvega? nvm. ugibam
na tvojem mestu, bi skenslala onga prvega kolega pa bi se rajš držala onega prijatla z kirim se maš fajn - probi se pobotat z njim al neki (nvm kaj je blo sploh tak da tezko rečem). Je bolj vreden tvojega prijateljstva in družbe kot pa taprvi. Moje mnenje, odločit se boš pa mogla sama.

na tvojem mestu, bi skenslala onga prvega kolega pa bi se rajš držala onega prijatla z kirim se maš fajn - probi se pobotat z njim al neki (nvm kaj je blo sploh tak da tezko rečem). Je bolj vreden tvojega prijateljstva in družbe kot pa taprvi. Moje mnenje, odločit se boš pa mogla sama.
funny baby napisal/-a:Laganje, prazne obljube, norcevanje,...
Imam enega kolega, ki vedno samo nekaj obljublja na koncu od teh obljub ni nic. Velikokrat ga vidim s kolegi v lokalu na pijaci ob tistem casu, ko je meni obljubil, da bo prisel, meni pa potem rece, da ni imel casa.

kje pa ti tu vidiš laž? Ni imel časa, ker je šel s kolegi na pijačo

In ja, vsi so isti, prasci nezanesljivi

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
- Komunikatorka
matejka** napisal/-a:Vsi isti? Ne. Sem tudi jas mislila en čas, da so vsi isti. Ampak ne, niso . se najdejo tudi takšni ki so ful prijazni, niso vsiljivi. Tako kot opisuješ onega drugega kolega, ki sta si bla blizu. On je (po moje) drugačen od onega prvega, kot opisuješ. Če se oba poznata, mogoče zaradi tega ker je ta drugi ljubusumen na prvega? nvm. ugibam![]()
Tud jst v bistvu ne vem kaj je bilo s tem drugim. Vec kot pol leta nazaj je bilo se vse vredu, potem pa kar naenkrat ni vec niti odzdravil, ko sva se srecala, ne odpise na sms,...
-
- Komunikatorka
keepsake napisal/-a:funny baby napisal/-a:Laganje, prazne obljube, norcevanje,...
Imam enega kolega, ki vedno samo nekaj obljublja na koncu od teh obljub ni nic. Velikokrat ga vidim s kolegi v lokalu na pijaci ob tistem casu, ko je meni obljubil, da bo prisel, meni pa potem rece, da ni imel casa.
![]()
kje pa ti tu vidiš laž? Ni imel časa, ker je šel s kolegi na pijačo
In ja, vsi so isti, prasci nezanesljivi
Oh saj lazi bi lahko nastela toliko, da bi jih bilo za par strani tukaj.
Point je v tem, da gre vsak dan s kolegi na pijaco, en dan prej pa meni rece, da se bova dobila. Ce ze ne more iz katerega koli razloga bi lahko sporocil.
Ali pa ga recimo vidim cakati na avtobusni postaji pa nekaj prcka po mobitelu, meni pa nima casa napisati dveh besed, da bi vedela, da ga ne bo.
Jaz do zdaj nimam nekih jako pozitivnih izkušenj s tipi, vendar vseeno lahko brez kančka dvoma potrdim, da še obstajajo moški, ki niso poosebitev vsega slabega, kar je na svetu.
Morda še pač nisi srečala tapravega, ker se giblješ v napačnih krogih, kjer so več ali manj vsi po istem "vzorcu" (če so družba pa sploh), morda pa te podzavestno privlačijo ravno takšni, kot si jih opisala. Nezanesljivi (morda to zamenjuješ z nepredvidljivi?), neiskreni itd. Ne rini z glavo skozi zid, sploh pa ne pri osebah, pri katerih si kdaj v preteklosti že poskušala srečo, pa se ni izšlo. Zamenjaj določen krog ljudi, ker ti to zna razširiti pogled na stvar. 

Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Smešno, jaz se pa včasih sprašujem, če so vse babe iste. Tu nekaj ne štima.
EDIT: Me je že MsN prehitela.

EDIT: Me je že MsN prehitela.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
beretta napisal/-a:za moške nekej ne bi posplošvala, je pa definitvno 99% policajev istih... Bi napisala 100, pa se bo že najdla kšna ki bo slepo trdla, da njen pa ni tak
Po moje pa ne bo držalo.....pa nimam doma policaja......ampak POVSOD so izjeme......
To je tko, kot da bi rekla, da nobena trgovka ni ravno najbolj pametna.....ali pa da so vsi ki imajo univerzitetno izobrazbo zelo pametni.....pa vemo, da ni temu tako....
Živim življenje.....