MMS-gole fotke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

MMS-gole fotke

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Najbrž ste tudi ve,kdaj svojemu dragemu,želele vzbuditi skomine in ste mu poslale,kako provokativno fotko preko MMS-a,del svojega telesa,ki je namenjen le njegovim očem.
Zanima me,kako to počnete-pošljete celo fotko,vključno z obrazom,ali le intimne dele?
Jaz pošljem fotko le od vratu navzdol.Se kdaj zamislite,kaj bo,če se s fantom razideta,kje lahko te fotke končajo in ali ima kakšne slabe izkušnje s tem?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Sveto verjamem, da ni tako neumen, da bi tovrstne zadeve v kakršnikoli situaciji uporabil v zle namene :D
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

MsN napisal/-a:Sveto verjamem, da ni tako neumen, da bi tovrstne zadeve v kakršnikoli situaciji uporabil v zle namene :D

Me2. On iz varnostnih razlogov obdrži samo par slikc, nič filmčkov, medtem ko mam js vse :oops:

Mam pa že slabe izkušnje, ko je brat od bivšega, mi poslal moje fotke v dokaz da jih ima :evil: .
Drugače pa od mojga tipa frendi veselo kažejo naokol svoje punce v kakšnih pozah :roll:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Mu zaupam, da kaj takega ne bo naredil. Sicer pa ma on moje, jaz njegove. So pa slike, kjer tud obraz gor.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Hm, js pa nism nikol nobenmu takih slik pošiljala - po eni strani zato, ker mi je to mal smešno, po drugi pa - nikol ne veš. Tud če bi enmu 100% zaupala, ko bi me blo strah, da ne bi slučajn kdaj zgubu telefon al pa kej takga, pol pa ...:D Sicer pa, kot sm že rekla, mi je to smešno, zato tega nikol nism prakticirala in niti nimam nobene želje, da kdaj bi.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js pa ne po msnju, ampak po racunalniku (ko sm bla 4 mesce v tujini)...tako da ma celo kolekcijo mojih ''intimnih :D'' slikc, bi se dalo govorit o kaksnih cifrah rahlo pod 100... :D pa jst mam tut njegove =) pa skup sva se ze veckrat slikala in snemala in vse...hja, na nekaterih samo en del, na nekaterih vse.

dala bi roko v ogenj za njega da po najinem razhodu tega ne bo nikomur kazal...bi blo njega bolj sram ce bi jst njegove kt on moje...ma res ni tak. pa ne zato k ga mam rada in oh in sploh, ampak res ni tak, kot clovek. cist prelepo vzgojen je, in je tak pridn fant in tega pac ne bo naredu :D

tk da ja, na racunalnikih mama eno kolekcijo, na mobitelih pa ne..

drugac so pa men ze tut kolegi ponosno kazali kake slikce svojih nagih punc na mobitelih..en k ga poznam je dal slikce od svoje nage punce celo na svoj blog...hmm :o kriza res.

PeggySue* a on pa teb nikol ne poslje? a to sam punce posiljate? no, js sm v zameno vedno zahtevala nekaj nazaj :D

hehe...eh tega zdej itak vec ne pocneva, kr ga lahka kadarkoli kr v zivo slecem in pogledam kaj se skriva spodej, sam k sva bla pa locena je blo pa res hudo ja =)))
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

O ja,seveda,da pošlje.Tudi jaz imam kar nekaj njegovih slikc. :D
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

no angel napisal/-a:Hm, js pa nism nikol nobenmu takih slik pošiljala - po eni strani zato, ker mi je to mal smešno, po drugi pa - nikol ne veš. Tud če bi enmu 100% zaupala, ko bi me blo strah, da ne bi slučajn kdaj zgubu telefon al pa kej takga, pol pa ...:D Sicer pa, kot sm že rekla, mi je to smešno, zato tega nikol nism prakticirala in niti nimam nobene želje, da kdaj bi.

Jst isto mislim :wink:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

zakaj vam je pa smesno? :D
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Moj pa ima nažalost še telefon, ki ne sprejema mms... Pravi, da bo menjal, ko bo ta čist crknil. Drugače pa bi mogla imet dovolj poguma, da bi poslala kak mms. Nikoli ne veš, kje pristanejo te slikce. Ali izgubi kje telefon ali mu ga ukradejo. Danes pa itak vse roma na net, če pride v napačne roke.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

meni je tud smešno. Pa še npr, da ga nebi blo pr telefonu, pa bi mi pol njegov brat kej odpisou :lol:
Nevem no, sva full skupi, tako da si ne rabva tega pošiljat, oz tudi najini sms-i ne vsebujejo zvezdic pa teh sladkih bedarij. Ampak se pač poslužujeva sms-a takrat, ko ne moreva govorit (fax,..)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

aja ne, js sm misla nasploh nage slike posiljat...sj po mobiju js tut nebi :D

ka pa po racunalniku je tut smesno vam? :P
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

red_rose napisal/-a:dala bi roko v ogenj za njega da po najinem razhodu tega ne bo nikomur kazal...cist prelepo vzgojen je, in je tak pridn fant in tega pac ne bo naredu :D

Ne bo al ne bi? :D

Drugač pa jst slabih izkušenj nimam, plus tega pa takih slik nikomur pred resno zvezo nisem pošiljala. Pa tudi mislim, da se kej takega lahko pošle šele čez nekaj časa (npr. po minimalno letu ali celo dveh). Jst prej ne bi/nisem. Zdaj sem pa skoraj sigurna (ker ga že precej poznam), da tudi, če bi kaj prišlo vmes tega ne bi kazal drugim. Se mi zdi prepameten za kaj takega.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

ma js ga res tok poznam (zivima skup), da vem da NE BO tega naredu. tut ce bi ga nevem, prevarala al pa karkol da bi biu ful prizadet, ni tak da se bi mi na tak nacin masceval, no sploh ni tak da bi se kakorkoli masceval. je res ful zrel glede tega ;)

sploh pa zaka bi se mogle sam punce sekirat? js mam en kup njegovih slik ko nima na sebi nicesar.... =) pa sm lahka ziher da ne bom tega nikamor devala ce koncava. tk ko sm tut za njega :P
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men se zdi pošiljanje pofotkanih intimnih delou bedno, ne glede na to, a pošiljam al prejemam. Nism za tovrstno kurjenje.

Bojazen, da bi se morebitna fotka moje tazadne razgalila še pred očmi koga drucga, pa u zvezah, kjer bi tak material sproščeno pošiljala, ne obstaja. Moj partner mora bit zrela osebnost, s takimi, za kere bi se bala tacga in drgačnga (predusm otročjega in butastega) maščevanja, nimam kej iskat. Tak človek nardi budalo predusm iz sebe, ne iz tistga, kermu se na take načine maščuje.

Se je pa enmu frendu zdela tovrstna zgodbica blazno zabauna; njegou kolega je, po tem, ko sta šla s punco narazen, vrgu njene nage fotke na svojo FB stran in za 14 dni "pobegnu" na dopust. Oh, yeah, za crknt smešno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori