Uradna FC Barcelona tema
- AniMaLisTik
- Sramežljivka
Uradna FC Barcelona tema
Zihr je kdo tu gor ko navija za FC Barco, spregovorite , ne bit tiho 

____AniMaLisTik____
- AniMaLisTik
- Sramežljivka
Zadnje čase Barci ne gre najbolje , po tem ko je skoraj prvih 2/3 prvenstva od 3 tekme dalje bila nepremagljiva nekaj več kot 20 tekem in samo enkrat vmes igrala neodločeno je zadnji 2 tekmi zgubila pred tem pa igrala izenačeno.
Guardiola ne daje dovol rezerve igrat , prva enajsterica je vidno utrujena saj so vsi od njih igrali prav vse ali pa skoraj vse tekme do zdaj, upam da guardiola res zdaj enkrat pošteno spočije igralce ker Real zaostaja še samo 4 točke po tem ko je zaostajal že 12.
Guardiola ne daje dovol rezerve igrat , prva enajsterica je vidno utrujena saj so vsi od njih igrali prav vse ali pa skoraj vse tekme do zdaj, upam da guardiola res zdaj enkrat pošteno spočije igralce ker Real zaostaja še samo 4 točke po tem ko je zaostajal že 12.
____AniMaLisTik____
- AniMaLisTik
- Sramežljivka
- Tina Verbič
- Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
Ufff... V tole temo pa že dolgo ni nihče nič napisal... Ampak - jaz pa bom! Zato ker... ja, jaz navijam za Barcelono!
Sicer sem malo čudno jezno-razočarano-zmedena po tisti tekmi z Arsenalom... Ampak že komaj čakam povratno tekmo na Camp Nou... Ker sem prepričana, da jih bomo premagali! (+ spet sem stavila na Barcino zmago - bolje zanje, da zmagajo!
)
Poleg tega pa - Messi je car! Pa Bojan tudi. Pa Ibrahimović, Alves in sploh vsi. Brez Valdesa pa bi bili itak čisto zgubljeni...
Pssst... Imam občutek, da bo letos pokal LP naš...
Barcelona, mes que un club!
Sicer sem malo čudno jezno-razočarano-zmedena po tisti tekmi z Arsenalom... Ampak že komaj čakam povratno tekmo na Camp Nou... Ker sem prepričana, da jih bomo premagali! (+ spet sem stavila na Barcino zmago - bolje zanje, da zmagajo!

Poleg tega pa - Messi je car! Pa Bojan tudi. Pa Ibrahimović, Alves in sploh vsi. Brez Valdesa pa bi bili itak čisto zgubljeni...

Pssst... Imam občutek, da bo letos pokal LP naš...

Barcelona, mes que un club!