Hvala za odgovore, prosila bi tudi, da napišete kakšen tak fax, ki je bolj u easy, ker poleg EF nimam v mislih čist nič

Mimi_M napisal/-a:FDV?
Kakšna na izi smer na filofaksu - npr. sociologija, sociologija kulture... sam mislim, da sta to dvopredmetna študija, tko da bi morala neki še zraven vzet...
Če bi jaz danes lahko ponovno izbirala, bi šla eno smer na FDV, za samo službo kasneje itak ni tok pomebno, kater faks imaš narejen (seveda so izjeme, ampak na tem področju, kjer jaz delam in bi si tudi drugače želela delat, si lahko karkoli, če le delodajalca prepričaš, da te vzame v službo, tu pa sama formalna izobrazba nima velike vloge....
Lahko se pa tudi nikamor ne vpišeš.
positive vibration napisal/-a:Jaz tudi nisem vedla, kam bi se vpisala, ko sem bla v taki situaciji, kot si zdaj ti!
V bistvu sem si full želela na arhitekturo al pa medicino, ampak sem vedla, da na nobeno od teh dveh fakultet ne bi bla sprejeta. Od ostalega mi je blo pa vse tak pač...ne glih nevem kaj...
In pol sm šla po sistemu izločanja: vse tisto, kar me absolutno ni zanimalo, sem prečrtala. In ostala sta mi 2 faxa, o katerih nisem niti približno nikoli razmišljala: pravo in veterina. Pa sm se pač te odločla za pravo in zdaj mi je fajn
*mala* napisal/-a:Kak hočejo nekateri jit po najmanjši liniji odpora. Na vsakem faksu se boš morala učit precej več kot v srednji šoli.
Zakaj bi izbrala lahek faks, če potem ne bo službe (vsaj na večini)?
A bi bila učiteljica v osnovni? Potem pedagoška. A te zanimajo jeziki? Potem filo faks (čeprov teh dveh fakultet ne štejem med najlažje)
Kam si pa šla kej na informativne?