sem nova na tem foruma..mam pa en problem..oz ni lih problem no..je bl dilema saj nevem kako se nj odločm

trenutn pavziram 1.letnik pravne fakultete..lansko leto sem že ta isti letnik tudi ponavljala, saj mi nikakor ni uspelo narediti rimskega prava..nisem pa hotela tvegati ter se vpisati letos izredno v 2.letnik, saj sem bila zelo skeptična glede tega ali mi bo uspelo narediti rim ali ne..no ravno zaradi tega sem se letos vpisala tudi v 1.letnik upravne fakultete(izredno)..tko d zdj na upravni obiskujem prvi letnik, na pravni pa prvega pavziram..fora pa je v tem da pa mi je sedaj uspelo narediti rim in mam s tem izpolnjene vse pogoje za reden vpis v 2.letnik pravne fakultete..
tko d šansa je zdj taka..ali se nj drug let vpišem redno na pravno v 2.letnik ali pa nj ostanem na upravni izredno(v primeru da sem na upravni, mam zagotovljen tud reden šiht..se pravi da bi študirala ob delu)..tko d vs zdj ful lepo prosm za nasvetke ker se nikakor ne morm odlločt kam se nj usmerm..in bl k razmišlam bol se ne morm odločt..zdj me pa sam zanima kaj bi ve nardile na mojm mestu;) oz kaj bi mi svetovale..
no že vnaprej se vam fuuuul lepo zahvaljujem:)