"frigidna bejba vs. potrebna prasička"

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Hilda30
Sramežljivka
Sramežljivka

"frigidna bejba vs. potrebna prasička"

Neprebrana objava Napisal/-a Hilda30 »

Pozdravljeni.

Že dlje časa razmišljam o eni stvari, ki se mi je zgodila nedavno, pa me zanima če ima kdo od vas mogoče podobne izkušnje...

Da preidem k stvari..

Namreč poznam dva osebka. Prvemu recimo Jure, drugemu pa Blaž.
Jure je super oseba, zate bi dal vse in še več, imamo ga radi, lahko bi rekli da je približek perfekciji kar se osebnosti tiče. Problem nastane pri sexu. Namreč ni da je sex slab, samo ob njem se težko vzburiš (pa ti je vizuelno všeč), ni tistega rusha ko skoraj kričiš in prosiš naj te po****, ni pretirane strasti, ni tistega da ko te prime med noge da postaneš mokra... Z njem sexaš bolj kot nimfomanka. Samo da sexaš, v želji začutiti kaj več. Seveda uživaš, včasih clo rata presežit vsakdanjost. MI diši, obožujem se z njem crklat, lupčkat (k je tko kot da so najina usta narejena en za drugega) ... Je fant za poročit in met z njem 3 otroke. Ob njem si relaxed ker se poznata že dolgo časa, tudi perverzije niso tuje vendar se mi zdi da ob njem bolj pazim kaj rečem, kako se obnašam. V sexu sem bolj zadržana. Razen če sem zadeta potem tudi ob njem postanem dirty, nisem pa tko zgovorna kot pri Blažu.

Drugi je Blaž.. Hm. Na videz ti ni pretirano všeč (ok le tolk da mu ni treba dat vrečke čez glavo- z njem si bolj zaradi občutkov ki ti jih daje in pa zaradi osebnosti), ne želiš si z njem veze, te zabava, si ob njem sproščena, začuda si ob njem druga oseba (samozavest na višku.. saj ne vem mogoče gre pa za alterego ki se prebudi ob njem.. ob njem se počutiš perverzno- npr. lahko mu že prvo noč razkriješ vse svoje fantazije in ga mogoče clo prosiš da ti v tistem trenutku izpolne kakšno- vsekakor je dober občutek bit tko sproščen, a hkrati me straši ker tega dela sebe ne poznam) vendar v sebi čutiš da kot partnerja ne bi šlo, ker ti njegov life stil ni dovolj blizu, pa
tut razne frustracije v stilu ljubosumja itd. ti niso pri srcu, tut ko nista skupaj ga popolnoma nič ne pogrešaš, če te pokliče ti je vse prej kot prijetno (kot nekakšno neprijetno opravilo ki ga odlagaš dlje časa). Sex z njem je.. hm.. Če smo realni je bil sex malce nad povprečjem. Tukaj pridemo do problema. Ko tega človeka vidiš v glavi ni nekega poželenja vendar mi ni jasno zakaj hudiča imam vedno abnormalno premočene hlačke??? Je res da ko te prime v roke se zgodba obrne- ali se mu komaj upreš ali pa sploh ne. Ko se stisnem k njem mi ne diši, ubistvu me njegov vonj iritira. Ne paše se mi z njem crklat. Ubistvu si po sexu zmer želim da gre domov, se odstrani skratka ni mi do crklanja, zato tut navadno zanalašč začnem klobasat bedarije da se čimprej pobere.

Pri celi stvari ni dileme, koga bi imeli rajši, s kom naj bom itd., ampak me zanima zakaj za vraga se ob prvem počutim tako kot napol frigidna ženska, pri drugem (ki mi vizualno in kot oseba ni všeč tako kot prvi) pa postanem potrebna prasička, ki v vsakem trenutku ve kaj dela in se zaveda sebe in svojega sexapila?

No kdo bo razumel tole kolobocijo?
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Wau, zanimivo!

Po mojem mnenju, ti veš, da ti bo Blaž jedel iz roke, ker kakor ti praviš, tebi ni simpatičen (oz. tak, da ko ga vidiš dol padeš, kot je to pri Juretu) in se ob njem počutiš kot nekaj več oz. kot ženska za katero naj bo vesel, da jo je lahko dobil, zato veš, da se bo potrudu da te zadovolji in že ob misli na to dobiš mokre hlačke. Predvsem pa si mogoče z njim več upaš (spolne fantazije), ker veš da bo to šlo mimo in da on ne bo oče tvojih otrok (enkrat pač) oz. ga ne vidiš velik, da bi te blo lahko nslednji dan sram kaj si počela z njim v postelji (če si pač tak človek).

To je itak samo mnenje, ki mi je padlo na pamet, možnosti je na pretek...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Kaj a z dvema si? :D iiii to pa ni prav aveš :lol:

drgač pa kr navali;) :D

pri drugem si mogoče bolj samozavestna, ker ni vizualno nč posebnega... oz. se lažje sprostiš, ker si misliš on si pa itak ne more najt take, k sm js... oz. misliš, da bi te oni 1. prej pustu, pa se trudiš, da ostaneta skupaj, ni ti vseen za njega... ker misliš, da je skoraj idealen :) Vsaj neki tazga je pr men... :roll: :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

i]
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mogoče je catch v tem, da za tega ta druzga ti itak dol visi, ker se ne vidš z njim in se posledično ne trudš narest kšnga vtisa nanj in si pač čist sproščena z njim, med seksom gledaš več al manj na svoje potrebe in si vzameš, kar ti paše, nis pod pritiskom, kako bo kej izpadl...in pol je seks tok boljši.
Uporabniški avatar
*TiCi*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *TiCi* »

ja meni je tudi to eno čudno razmereje,... :?
praviš da maš prvega rada in pol sexaš še kr z enim??? :eek:
ne vem no,.. :roll:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Re: "frigidna bejba vs. potrebna prasička"

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Hilda30 napisal/-a:zakaj za vraga se ob prvem počutim tako kot napol frigidna ženska, pri drugem pa postanem potrebna prasička?

Zato, ker imaš nick "Hilda", pa še 30 si mogoče stara.

Če nisi nič od zgoraj naštetega, pa pač preprosto zato, ker si ženska (kokošasta ženska).

/topic se lahko zapre, vse smo razčistili
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Odgovor je mogoče zelo preprost...

Blaž seva neko po*ukljivo energijo, pred njim nimaš zadržkov, se ne bojiš čustveno (pa tud tzelesno) razgaliti, ker veš da ti je (skor)vseeno zanj- ali pa tud ne glede na to da si na forum napisala to vprašanje.
Ne vem koliko ljudi si upa to priznat, ampak vsakemu kdaj pa kdaj zapaše skok iz vsakdanje rutine; in tud pri seksu je tako. Mogoče ta tvoj Blaž ni ravno dober jebač, ampak tebi se zdi ker je seks povsem drugačen kot si ga imela prej. Nekak te pa razumem kaj hočeš povedat; eni ljudje enostavno imajo nekaj, kar jih naredi posebne... (ne razumem pa kako ima tak učinek nate če te niti vizualno ne privlači)

Sta z Juretom "uradno" par?

Ko si z Juretom, si želiš, da bi bila do njega lahko iskrena tako kot je (najbrž) on do tebe, nočeš ga prizadet, ker veš da je vredu fant, s katerim se mogoče vidiš v prihodnosti.

Kar delaš ni ravno fer (če si v vezi), zato se čim prej odloč kaj boš... Tut ti se nebi dobr počutila če bi tvoj tip izživljal fantazije drugje... :?
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Re: "frigidna bejba vs. potrebna prasička"

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

miteq napisal/-a:
Hilda30 napisal/-a:zakaj za vraga se ob prvem počutim tako kot napol frigidna ženska, pri drugem pa postanem potrebna prasička?

Zato, ker imaš nick "Hilda", pa še 30 si mogoče stara.

Če nisi nič od zgoraj naštetega, pa pač preprosto zato, ker si ženska (kokošasta ženska).

/topic se lahko zapre, vse smo razčistili

:zustimm:

Ne razumem dileme, ker se mi to nikoli ni dogajalo in se mi tudi ne bo. Če imam nekoga zares rada, si zelo močno želim tudi sexat z njim. In če sex ni tisto, kar si želim, poskrbim za to, da to postane.
Nekatere pač dajejo noge narazen vsakič, ko postanejo mokre. :roll:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ne vem, kje je ona sploh napisala, da sta s tem prvim par in da ga ima zelo rada?! :? Piše, da ga majo ljudje na splošno radi. Jst ne vem, kje ste to razbrale, da se lahko zdj tle usajate, kako ima lahko nekoga rada, seksa pa z drugim.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Sexa z obema; z enim zato, ker bi bil po njenem mnenju idealen mož in oče, z drugim zato, ker jo rajca. Če bi prišel še tretji, bi verjetno tudi z njim sexala, ker bi ji (primer) kupoval draga darila.. Če pa vsako 'pozitivno' lastnost na moškem takoj povežeš s sexom, pa potem ni čudno, da si postavljaš retorična vprašanja..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Kadar obstaja taka dilema, ni noben prava izbira.

Zakaj se z enim počutiš kot prasička, z drugim pa frigidna?
Ker te onadva tako stimulirata.
Ljudje smo pač takšni, da se z vsakim nekje najdemo na enaki valovni dolžini. Velikokrat je tudi tako, da si zadišimo na podzavestni ravni, zadiši nam čisto naravni vonj nekoga in sploh ne gremo za tem....

Skratka: dajemo kar prejemamo in obratno. Zato tako različno obnašanje.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Moj nasvet: MEJ OBA! :twisted:
Če s prvim nisi v zvezi in če ti en da to, drugi pa ono...pač sprejemaj od vsakega malo. Če pa je to tak huge problem, pa skenslaj oba, saj tipov je itak nešteto, boš pa že najdla enga tretjega, četrtega, petega... ah, tipi so zakon! :P
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

saj je sama napisala, da tu ni vprašanje, katerega naj izbere. vprašanje je samo ZAKAJ se pri enem počuti tako, pri drugem drugače. pač ni dileme glede mr. right, tok kot sem razumela.

se pa najbolj strinjem s snežinko in podobno premišljujočimi. verjetno gre res za to, da ti "blaž" da občutek, da držiš niti v rokah, tebi je to všeč, si pa hkrati brez obveznosti do njega (hah, po eni srani imaš niti, obveze pa ne) oz si ne želiš imet nič drugega kot ta fenomenalen sex in si tam daš duška...

glede na to, kok te odbija, me prav zanima kako si sploh prišla do tega, da sta prvič šla v akcijo.

vbistvu je vajin odnos tak, da si ti bolj navdušena nad sabo in svojimi odzivi in vedenjem, kot pa nad njim...al?

drugače pa poznam ta občutek, ko ti nekdo ni...pa ni ok in ti ne paše se pogovarjat z nim, telefon je najhujša stvar, ker je itak vse kar imata fizično, med samim aktom je super, potem pa spokaj, miško. mogoče želiš, da spoka tudi zarad kake sleba vesti? ker ti kot človek itak ni všeč.
?
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

zanima kombinacija in seveda zanimivo razmišljanje. Energija in kemija so čudne reči. Predvsem pa neki je. Srečujemo ljudi take kot jih sami hočemo. Za skupno življenje pa ti ne bi svetoval ne enega ne drugega. Takoj ko se ti poraja dvom in sveda če si z obema sploh ne pride v poštev. Tistega ki boš vzela boš falila. Sicer ti imaš problem pri sebi. Ne vem kolk si stara vendar ko boš vedla kaj želiš ti bo nasproti pršu tak kot si ga želiš. razen če se ne boš samo sebe slepila.

hehehehe
Odgovori