Zlo mi ne je nerodn k je u šoli pri pouku smrtna tišina nato pa kr naenkrat men zakrul u želodcu da se sliš čez cel razred..In mi je res bed..
Kua naj nardim da mi nebo več krull tok?

lakeesha napisal/-a:men tud skoz kruli.![]()
na glas prebavljam,
oglaša se tudi ko nism lačna,
ko sem lačna pa itaq brezveze...
in tud men je precej nerodno, če kdo sliši žabice tm notr...![]()
drugač pa s prebavo nimam težav...
red_rose napisal/-a:js sm mela en cudn problem pred casom...hehe ne se smejatvcasih mi je blo nerodno zvecer it na ''veliko potrebo'' ko sm bla pri fantu
in ker sm tako zadrzevala so se mi zacele pojavljat take tezave...fuuul mi je krulilo u crevesju sploh zvecer u postli
prav taki grozni in glasni glasovi... omg prav nism vec vedla ka naj nardim...sem se zacela izogibat lezanju v postli, zjutri se prej vstala itd...pol se je pa nehalo ko sm ga js nehala take zganjat
rammsteingirl napisal/-a:logično, da ti začne po črevesju "krulit", če pa zadržuješ. to se pomoje vsakemu dogaja.
red_rose napisal/-a:js sm mela en cudn problem pred casom...hehe ne se smejatvcasih mi je blo nerodno zvecer it na ''veliko potrebo'' ko sm bla pri fantu
in ker sm tako zadrzevala so se mi zacele pojavljat take tezave...fuuul mi je krulilo u crevesju sploh zvecer u postli
prav taki grozni in glasni glasovi... omg prav nism vec vedla ka naj nardim...sem se zacela izogibat lezanju v postli, zjutri se prej vstala itd...pol se je pa nehalo ko sm ga js nehala take zganjat