Nič več seksa...je gay?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Lanai
Sramežljivka
Sramežljivka

Nič več seksa...je gay?

Neprebrana objava Napisal/-a Lanai »

Čaw vsem skupaj! Sem nova na forumu in imam težavo, ki mi počasi in vztrajno para živce, zato prosim za vaše mnenje... Imam fanta, s katerim sva skupaj že več let. Živiva skupaj, krasno se razumeva, skratka vse OK. Problem je pa v tem, da je seks zadnji 2 leti bolj izjema kot pravilo :( . Sicer nikoli nisva seksala kot zajca :D , ampak vsaj takrat ko sva, je bilo super... Problemi so se začeli takrat,ko sem ga enkrat čisto slučajno zalotila z razno gejevsko "literaturo"; s tem mislim revije, knjige, razne internetne strani... Seveda se mi je takrat sesul svet, ampak njemu je uspelo, da me je prepričal, da on NI gej, ampak da ga vse to pač ful zanima. OK, nekako sem preživela, ostala z njim, ker ga imam pač ful rada. Čez nekaj časa so se stvari umirile/uredile, tudi glede seksa, zadnje čase je pa spet totalna suša... :( Naj še povem, da me je v začetku on osvajal,da je govora še vedno o skupnem življenju in otrocih...ampak bo težka, glede na to, da se me skoraj več ne dotakne :roll: . Je gej? Je bisex? Je...WTF?
:?: :?: :?:
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a crapY »

ja upraši ga, pogovorta se. Nemormo mi vedeti če je gay al watever..
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Verjetno je bi, ali pa še ugotavlja. Mogoče je tudi preprosto hetero, vendar mu homoseksualni spolni odnosi predstavljajo verjetno nekaj misterioznega, kljub temu, da ga moški ne privlačijo, kot pravi. Saj to je čisto razumljivo, večina hetero moških rada gleda lezbijke, nekateri pa še očitno geje. Diskriminatorno seveda, da pa geji niso tako zanimivi, lezbijke pa... pač, družba ima svojevrsten vpliv na nas.

Jaz se ne bi obremenjeval na tvojem mestu, če je gej ali ne. Tudi jaz sem že pregledal strani z gejevskimi vsebinami, ker me je zanimalo v čem je štos, tudi gejevske scene me ne odbijajo, pa se ne smatram za geja.

Lahko pa se vseeno pogovoriš z njim, da se ti mogoče odpre. Vendar upam, da ne boš vsega zajebala, in da ne bo postal še bolj zafrustriran, kot mogoče že je glede svoje spolne opredeljenosti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: Nič več seksa...

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Lanai napisal/-a:Problemi so se začeli takrat,ko sem ga enkrat čisto slučajno zalotila z razno gejevsko "literaturo"; s tem mislim revije, knjige, razne internetne strani...
:?: :?: :?:
A ti še ni jasno vse???Če ni gay je pa BI zihr lubica,bot prepričana v to.
Zadnjič spremenil Murphy the housedog, dne 28. Jan. 2009 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Jah zakaj ga pa to tok zanima???A piše diplomo o gejejih al dela seminarsko???Kako se pa obnaša do svojih prijateljev??? Mislm ne vem,če bi biu gej bi najbrž to kr hitr opazla razn če noče tega priznt pa ful skriva.Kaj pa če bi se probala pogovorit o vajinem spolnem življenu?Ne o tem a je on gej al ni,sam pač kaj je zdej z vajino spolnostjo.Sej tud otrok ne bosta mogla narest če ne bosta seksala.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Malce dvomim,da bi ga brez razloga "full zanimala" gejevska literatura.
Kaj pa je nejasnega,da se mora tam "izobraževati?"
Če bi gledal revije z ženskami,bi najbrž vedela,da ga to vzburja in ne,da se tam v nekem smislu izobražuje?
Glede na to,da še sexa ne več,pa mislim,da tukaj že pošteno smrdi,po nečem,česar očitno nočeš vedeti.
Uporabniški avatar
Lanai
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, vem, da je vse skupaj ful čudno in kr neki... In ne, ne piše diplome o gejih :) . Sej sva se že ful pogovarjala o tem, pa jaz sem mu rekla, da tako ne gre, halo, da ne moreva brez seksa, ampak je še vedno isto... Kr neki muti... Če je gej, zakaj je pa potem sploh še z mano??
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Lanai napisal/-a:Ja, vem, da je vse skupaj ful čudno in kr neki... In ne, ne piše diplome o gejih :) . Sej sva se že ful pogovarjala o tem, pa jaz sem mu rekla, da tako ne gre, halo, da ne moreva brez seksa, ampak je še vedno isto... Kr neki muti... Če je gej, zakaj je pa potem sploh še z mano??

Ne vem, mogoče pa še ni prepričan, da je in se še išče. Če mu ni do seksa, pa da pregleduje take (gejevske) zadeve, ne vem no...mene bi že tud skrbel. Nej ti povem še, da se je moja sorodnica poročila z enim tipom, imata otroka, po enih treh letih zveze se je on začel ful izmikat seksu, čudn je začel ratvat in pol ji je priznal, da je gej.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Lanai napisal/-a:Ja, vem, da je vse skupaj ful čudno in kr neki... In ne, ne piše diplome o gejih :) . Sej sva se že ful pogovarjala o tem, pa jaz sem mu rekla, da tako ne gre, halo, da ne moreva brez seksa, ampak je še vedno isto... Kr neki muti... Če je gej, zakaj je pa potem sploh še z mano??

S teboj je lahko tudi zato,ker te ima rad.Verjamem,da te ima,vendar ne tako kot žensko,prej kot sestro ali prijateljico.
Lahko je tudi zato,ker še sam ne ve točno na čem je,ali pa zaradi krinke...
Uporabniški avatar
Lanai
Sramežljivka
Sramežljivka

po enih treh letih zveze se je on začel ful izmikat seksu, čudn je začel ratvat in pol ji je priznal, da je gej.

O, bed... :? No, jaz se glih tega bojim...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Koliko pa sta stara?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Lanai
Sramežljivka
Sramežljivka

Sej to je šele hecno... Jaz 28, on pa 39.
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a crapY »

Sej ni nujn da je gay al pa bi.
Zaupi mu kaj te " muči" in nej ti pove če hoče met kej s tabo al je gay al whatever... nevem zrd tega ker je gledu ene revije itd. o gayih to ne pomen da je gay. sej mojmu frendu je to ful smešn pa je gledu te revije pa ni gay pa ma punco pa use.. maybe mu je sam smešn in se sam "norčuje" iz tega.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Potem pomoje že ve ali ga moški vzburijo ali ne. Poznam tudi par (bivši), ki sta bla skup 6 let, nakar je od tipa frend tipa poljubil in je on kar naenkrat spoznal, da je gej. Ne duha ne sluha prej o tem, ampak po tistem sta šla s punco narazen in on je zdej gej. Ne BI, ampak 100% gej.
Odgovori