Ko sem ga vprašala po tem je hitro zbrisal vse, kot da nekaj skriva in trdil da pač ni nič, da niti ne ve kako da je dobil ta mail. Če je bilo v sporočilu njegovo ime, kako lahko reče da ne ve od kje je??? Od takrat naprej sem postala obsedena s tem, da mi nekaj prikriva, iskala sem njegovo ime po vseh možnih spletnih straneh. In tako sitna kot sem bila, sem našla tudi sliko na kateri je nag tip z rdečo ritjo (spanking), ki je iz tistega profila videti kot on.-bil je pod profilom, ki je njegovo ime. Spet mi je rekel da to ni on in da naj neham iskati neumnosti po spletu in če ne bom nehala s tem bo najbolje da končava. Meni pa še vedno ni jasno, zakaj mi pač ne pove, če je že na teh neumnostih, zakaj mora to tako skrivati.
Ko ga vprašam, mi govori tako na ziher da to ni on in jaz bi mu rečem rada bi mu rada verjela, sam še vedno mu ne, ker če je imel na emailu njegovo ime, je nekje bil očitno včlanjen. Po tem nekaj časa štima, dokler jaz spet ne najdem nekaj podobnega in mi spet reče da to ni on in da ni on in da ni on, ....
Kako naj grem iz tega začaranega kroga, ko bi rada verjela da ni nič, pa še vedno ne vem.
Prosim komentirajte