Ojoj.. jaz sem jih vcasih ful zbirala, pa sem podedovala se zbirko od oceta in brata..
Tako, da jih imam precej.. Vem, da se jih da veliko tudi narocit preko spleta.
Jaz sem dobila album ko sem bla mala... In sem jih mela kar lepo število, ampak po večini slovenske in hrvaške, deda mi je dal pa še nekaj "prazgodovinskih" Sam nimam pojma kje je ta album zdej...
Če rabš velik znamk-različnih. Priporočam ti eBay. Lahko dobiš ogromno znamk za smešno nizko ceno. Sva z bratrancem skupaj kupovala, pa je na dražbi dobil okol 1000 znamk za manj kot 10 evrov.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
joj škoda da sem ravno zadnjič celoten paket (podvojene znamke, album,..) podarila sestrični. bom vprašala, kaj je naredila s podvojenimi pa sporočim. znamke je kul zbirat. lepe so
^^ Katarina, a ti tudi zbiraš znamke? Pol se pa lahko kdaj dogovoriva za kakšno menjavo... Sem jih ravno danes malo urejala in sem ugotovila, da moram spet kupit najmanj dva nova albuma...