1.) Najprej, kateri so glavni razlogi, da si privoščiš neko stvar, aktivnost ali storitev?
stvar: Verjetno potreba po tej stvari oziroma všečnost te stvari.Učasih pa tudi kar tako, za foro oziroma ker mam tistih petminut brez študiranja in nabavim kaj, kar mi ni lih ne potrebno ne nič.Mi je pa verjetno ušeč, ampak nebi blo pa nč narobe če tega nebi mela.
aktivnost: verjetno potreba po tej aktivnosti. Če si privoščim(va) z dragim najboljšo aktivnost-sex, naju v to aktivnost vodi potreba po sslu in po nežnostih. za ostalo pa verjetno isto, sploh za šport me prepriča zakrnelost, da zdej pa je res že čas za eno partijo tenisa
storitev:spet potreba po tej storitvi. če recimo grem h frizerju grem zato ker ga nujno rabim in enako je večalimanj z ostalimi storitvami.Če nekej ne potrebujem ne bom šla.
2.) Recimo, da si slabe volje in se želiš potolažiti z nakupom. Kaj bi si kupil/a in kaj bi počel/a?
dve opcije sta. Ali bi šla po nakupih popolnoma sama z izklopljenim telefonom, ali pa z najboljšo kolegico s katero bi se nakup razvlekel še v simpatične in smešne klepete ob kavici in razne zajebancije po trgovinah.
če pa nebi bil za slabo voljo kriv moj fant, bi pa najraje slabo voljo pšreživela v njegovem objemu.
kupila pa bi verjetno všečne stvari, po vsej verjetnosti oblačila, ali pa kakšen Hello Kitty izdelek, ki bi me najbolj spravil v dobro voljo
3.) Recimo, da si dobre volje in si želiš nekaj privoščiti. Kaj bi si kupil/a in kaj bi počel/a?
Če sem dobre volje si vedno privoščim kakšno malenkost v obliki črnega Ferrero rocher-ja ali kinder jajca

če gre pa za kak večji nakup pa kakšno oblačilce, oziroma kakšen kitty-ast, snoopy-ast izdelek.
Kaj bi počela?khm, verjetno kakšna kavica z meni dragimi ljudmi, kakšen računalnik in internet kjer bi delila svojo dobro voljo (čeprou slabo tud delim),preživela čas z dragim....
4.) Predstavljaj si, da si dosegel/a nek dolgoročen cilj. S čim bi se nagradil/a?
verjetno za začetek s kakšnim šampanjcem, kasneje pa s kakšno cunjico/modnim dodatkom/penečo dišečo kopeljo v dvojeza začetek, ali celo s kakšnim vikend paketom v dvoje če bi finance to dopuščale.Drugače pa ponavadi imamo v familiji ritual, da drugi drugemu kaj kupijo.usekakor pa nekaj takega, kar bi me spominjalo na ta trenutek,celo nadaljne žiulenje.
5.) Za rojstni dan si privoščiš neko stvar oz. aktivnost. Kaj bi to bilo
zberem vse moje babe vkup, kar zna bit drugače resen problem in gremo na kakšno kuhano vince/dva/tri/pet (ker mam lih u takem cajtu rojstni dan).drugače pa mi za rojstni dan večalimanj privoščijo drugi,razen tega da fanta popeljem na kakšen izlet in krijem večji del stroškou.
6.) Odveč imaš nekaj denarja. Kaj si kupiš oz. kaj počneš?
Ponavad ko dobim plačo in ko se mi zdi, da imam denarja preveč, zmeri kupim kakšno bedarijo katere nism nujno potrebna

načeloma si pa tud privoščim zadeve, kšn bazenček zvečer, kino, večerjo, kosilce, izlet,kakšne obleke, dodatke,stvari za v stanovanje.....
če bi mela v tem momentu preveč denarja bi kupila zunanji đakuzi
Starost, spol:
23,ženski