1. Kje stanuješ (v študentu, privat, doma...)?
Stanujem v najemniškem stanovanju v bloku; lastnik je iz Kopra in nas ne 'nadzira' v tem smislu, da bi karkoli preverjal itd.
2. S kom deliš sobo/apartma/stanovanje?
Stanovanje ima dve veliki sobi-v eni sva midve s sestro, v drugi dva cimra.Zraven še je pa malo manjša dnevna soba in pa kuhinja z velikim balkonom.Aja pa kopalnica seveda

.
3. Ti je všeč način bivanja in cimri?
Mi je ja. V bistvu vidim enega cimra samo ob večerih, pa še to ne vsak dan, drugi cimer pa v stanovanju prespi samo 2x na teden in ga ne vidim praktično nič. Tako da se mi zdi,kot da imava s sestro stanovanje za sebe
4. Kaj bi spremenila, če bi lahko oz. ali te kaj moti?
Malo me mogoče moti edino to, da nista kopalnica in wc ločena. Zna bit včasih pač malo neprijetno...ampak ni to zdaj nek ful problem...hehe
5. Imaš sobo/stanovanje kako po svoje opremljeno, če je to možno?
Stanovanje je menda bilo čist prenovljeno pred dvema letoma in je zato tudi pohištvo kot novo.Vse je že bilo opremljeno, sva si pa s sestro še prinesle par stvari s katerimi sva sobo naredile malo bolj 'udobno'.
6. Koliko na mesec plačuješ za sobo, stanovanje (...) in ali se ti zdi cena sprejemljiva glede na tvoje bivanjske pogoje?
200evrov s stroški/na osebo,torej midve s sestro plačava 400e na mesec.Cena se mi zdi sprejemljiva.
7. Ostajaš med vikendi v stanovanju ali greš domov?
Veeeeedno grem med vikendom (ali pa že prej) domov,res vedno! Rada se vračam na Štajersko k svojem fantu in družini.
8. Stanuješ na dobri lokaciji ali se moraš vozt na fax in drugam..?
Do centra imam peš 10 minut,vendar mi trola stoji skoraj pred nosom,tako da se do faksa(ki je v centru) vozim. Drugače pa je na fajn lokaciji.