lep lesen pladenj (d si bom lažje hrano nosila 1 štuk višje k men)
tavleko milko, parkeljčka, štumfke, gatke
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Pr nas prnese sam Božiček neki večjega..za Miklavža, Dedka mraza in take stvari pa sam sladkarije.. tko da danes sm dobila samo čokolado in to je to.. sm navajena že od rojstva na to tko da Miklavžs e mi pa res ne zdi neč takega
H&M pidžamo, tople nogavičke, 10 €, karto za 5 moških.com, kuharsko knjigo, copate, žabe, velik sladkarij....
Pri meni doma miklavž bolj malo prinese, božiček pa več..pri fantu je pa ravno obratno...tako, da sem od njegovih dobila malo več.
Od fanta: ene smešne štumfe, Bacije
Od sestrične: bambus
Od fantove sestre: miklavžka, pa zapestnico iz Mehike
Doma pa kar nič
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Pr ns Miklavž prnese bol malenkosti..Dedk mrz sploh nč Božičk je pa najbl radodarn Letos mi Je Miklavž prnesu Lindt temno čokolado s pomarančo, mandarine, 50€, 2 kremi za roke pa lipgloss
kr.ena napisal/-a:Nič, ker nimamo tega običaja. Čakam dedka Mraza.
Same here
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert