Jaz sem zvezo končala, ker se mi je zdelo, da zadnje čase ni več tako kot je bilo. Začele so me motit vse njegove napake, od tega kakšno majico je imel oblečeno, kako mu štrlijo lase, do njegove lahkomiselnosti in neorganiziranosti...
Sama pri sebi si nisem upala priznati, da moja veza propada, in sem še kar upala da bo končno spremenu stvari k so me motile. Tud on se je obnašal drugače, določene stvari ki nisem odobravala je skrival pred mano.. (preveč trave, alkohola ...) ..
Tud jaz sem vedno raje zahajala v svojo družbo; enkrat sva se zarad bedarij- (ki so se vztrajno kupičile) skregala, se razšla in jaz sem zabluzila z dugim...
Potem mi je še dooolgo časa težil, hotel obudit vezo, skos je hotu hodt na pijače, me videvat... Vedno je imel kakšne take izgrede, da mi je šel že ful na živce. Tako da sva se orengi skregala in se ne menva...
Obžalujem? Zadnje pol leta definitivno ne... Občasno pa me vseen preplavi občutek, kak sva se mela lepo.

čist naivno, preprosto itd..
Po koncu zveze nisem jokala in ni mi bilo težko. Počutila sem se bolj "svobodno", ker resnici na ljubo mi je šel zelo na živce z njegovimi izgredi po tem ko sva "končala"... ugotovila sem, da mi je tud nekdo drug všeč; ful se mi je žuralo in norelo...
Čez nekaj časa sem začela o tem razmišljati, in na trenutke mi je blo bedno...
ampak na koncu sem prišla do zaključka, da mi je bil všeč tak kot je bil na začetku najine zveze; ampak pač nabralo s je tolk vsega, da je bil konec neizogiben...
Zdej mi ni žal, ker vem da tako ni šlo več naprej, in ker sem trenutno pač zalublena v druzga...
Kot sem pa že napisala, pa zveze ne obžalujem, ker je bla načeloma lepa in grajena na pravih vrednotah... Nadaljevat je pa ne bi želela, ker so določene stvari prišle čez "kritično točko"...