Situacija je pa sledeča. 2 leti nazaj mi je umrl oče in z mami živive same..
Sej ne rečem, rada jo mam, po drugi strani jo pa sovražm in preziram. Vedno, ampak vedno sm usega jst kriva. Recimo: na pika kartici sva imeli za 40€ darila; pač zbrali sva 250 pik, in 40 sva jih lahko porabili. Mami sm rekla, da nej ta denar pusti (ker nč ne rabve, ker je prejšni tedn kupla za 175€ fasunge), pa da bom jst šla v trgovino. K sm pršla domov, mi je rekla, da je zapravla ta dnar in da sm samo jst kriva za to, ker me ni blo doma, da bi šla v trgovino. Od mene je starejša 33 let, pa še vedno ne zna ravnati z denarjem. Pospravljam smo jst. Če grem v petek domov, si v soboto ne upam prpelat prjatlov k sebi, ker zna ženska ur nebes narest. Spet ni nč ona kriva, ampak njena mami, sestra in oči, ker je niso bolj gnal k pospravljanju. Ko ji rečem naj pripomore, naj pomaga pri pospravljanju mi pač reče, da gleda film/ da se ji zdej ne da. Sama sm za vse; za pospravljanje, če ne grem jst v trgovino, lahko celo polovico plače zaprav, ker ne zna ravnat z denarjem. Najhujš pa je, da tud, če jst slučajno ne vem za to al ne Nedeljski dnevnik pršu al ne, ker nism gledala v nabiralnik, se kr dret začne name, da bi za to mogla jst poskrbert.. Njena edina naloga doma je, da pospravi pomivalni stroj in obesi cunje.. Zanč iz protesta nism šla pospravt pomivalnega stroja (sm ji 3 dni govorila, naj ga ona), pa se je nabralo tok posode, da je že smrdet začelo

Čez 2 leti se bom itak odselila, sam ne morem usega sama narest, zdej mam še šolo, izpit delam, delam tud tko (degustiram med vikendi), v šoli nimam problemov, pa useeno ravna z mano kokr s smetjo

Prosim pomagejte