kaj bi naredila? ja kaj pa bi sploh lahko? saj mu ne morem prepovedati, da bi jih oblekel. navsezadnje je to, kar obleče popolnoma njegova odločitev.
verjetno bi mu pa povedala, da mi ni preveč všeč.
Men tut niso ušeč, če si jih zamislm na mojmu. Sicr pa če bi kam vn šli pa če bi blo mrzlo, bi mu jih pa priporočla..Zakaj bi jih zeblo? Sam ubistvu rajš vidm, da douge gate obleče ku kej tazga
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jullia_ napisal/-a:Jaz bi pomoje umrla od smeha. Še modrc naj si natakne, da ga ne bo pri športi motilo poskakovanje jošk in drgnjenje niplov ob majico.
No ja, sem tut slišala, da so na Japonskem za moške naredili moderce.
Saj verjamem. Samo nihče naj me ne prepričuje, da so v ozadnju kakšni praktični razlogi. Tipi pač hočejo furat modrce, ker jim je to fetiš. Ravno tako, kot vzrok nošenja najlonk ni mraz. Konec koncev obstaja moško zimsko spodnje perilo. Nič ne obsojam, samo iskreni naj bodo.
jullia_ napisal/-a:Jaz bi pomoje umrla od smeha. Še modrc naj si natakne, da ga ne bo pri športi motilo poskakovanje jošk in drgnjenje niplov ob majico.
Joj groza. Totalno gejevsko ... Ta nedrček je pa še ene desetkrat hujši kot najlonke. Js bi umrla od smeha, če bi moj fant to oblekel. Dec naj bo dec, ne pa baba.
Kr se tiče pa najlonk; me zanima če jih bo ker tipson nosu (tuki odštejem tiste ki so nori nanje ). Pomoje bi mojga kap zadela če bi mu rekla nj jih nos.