Strasti
Strasti
Dnevna nadaljevanka v stilu telenovele, od ponedeljka do petka ob 18.25 na 1. programu nacionalke.
Začela se je ta teden, videla sem le dva dela, ker med tednom pač težko pridem tako zgodaj domov, kadar delam.
Sem bila kar prijetno presenečena ... zdi se mi solidno narejena.
Začela se je ta teden, videla sem le dva dela, ker med tednom pač težko pridem tako zgodaj domov, kadar delam.
Sem bila kar prijetno presenečena ... zdi se mi solidno narejena.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
V primerjavi z ostalimi slovenskimi serijami, ki so nam jih letos ponudili, mi je tale prav všeč. Samo prevečkrat je na sporedu za moj okus, ker ji ne mislim posvetit pol ure dnevno
Zato jo gledam prek interneta in sem že kar nekaj epizod v zamudi.
Zgodba se mi zdi kar simpatična, karakterji niso tako prepotencirani, kot v drugih serijah, moti me pa način igranja in še bolj stil snemanja, ki se mi zdi pri vseh slovenskih izdelkih neprebavljiv.

Zgodba se mi zdi kar simpatična, karakterji niso tako prepotencirani, kot v drugih serijah, moti me pa način igranja in še bolj stil snemanja, ki se mi zdi pri vseh slovenskih izdelkih neprebavljiv.
- Schmetterling
- Sramežljivka
Hehe... js sm tole prvič gledala kak mesec nazaj k mi je mami skos
govorila da naj pridem pogledat k je gledala... In sm misla da bom bruhala... ampak pol mi je ratal pa všeč tko da kr gledam na netu skos
Ful fajn zapletajo, taka lahkotna, u izi žajfnca... raznnn ... ne vem, res ne vem kje so dobil nekatere folke (k igrajo bl stranske vloge)...mislm k bi jih na cesti pobral! K iz vaške dramske skupine (un šefe mafije pa en policaj itd...) mislm ne mooooorš
Če prov po drugi strani pa eni full dobr igrajo.
govorila da naj pridem pogledat k je gledala... In sm misla da bom bruhala... ampak pol mi je ratal pa všeč tko da kr gledam na netu skos

Ful fajn zapletajo, taka lahkotna, u izi žajfnca... raznnn ... ne vem, res ne vem kje so dobil nekatere folke (k igrajo bl stranske vloge)...mislm k bi jih na cesti pobral! K iz vaške dramske skupine (un šefe mafije pa en policaj itd...) mislm ne mooooorš
Če prov po drugi strani pa eni full dobr igrajo.
- Schmetterling
- Sramežljivka
- Schmetterling
- Sramežljivka