Na tv3 večkrat opazim reklamo, da lahko na svoj mobi naložiš aplikacijo partner tracker. Baje da lahko preko nje ugotoviš, kje se nahaja neka oseba. (domnevam, da preko gsm?)
A je to kdo dejansko že proval? Je to sploh mogoče?
To je verjetno nekaj podobnega kot ena aplikacija, ki sem jo enkrat dobila po mailu - vpišeš not tel št določene osebe in potem 'kao' satelit išče in slika se vedno bolj približuje, potem na koncu pa je bila slika ženske in tipa v jakuziju, če se prav spomnem, čista bedarija.
Oh ti se nč ne boj, saj je to res samo fora. Isto kot ja napisala Chica Guapa, neki podobnega je po mailih krožilo in tam ti pokaže posnetek kjer 2 veselo natepavata Dvomim da je tle kaj drgač
Chica Guapa napisal/-a:To je verjetno nekaj podobnega kot ena aplikacija, ki sem jo enkrat dobila po mailu - vpišeš not tel št določene osebe in potem 'kao' satelit išče in slika se vedno bolj približuje, potem na koncu pa je bila slika ženske in tipa v jakuziju, če se prav spomnem, čista bedarija.
haha Ta mail sem pa jaz tudi dobila. Najprej se kar resnično zdi ko vidiš hiše itd. potem pa...
posh_girl napisal/-a:Na tv3 večkrat opazim reklamo, da lahko na svoj mobi naložiš aplikacijo partner tracker. Baje da lahko preko nje ugotoviš, kje se nahaja neka oseba. (domnevam, da preko gsm?)
A je to kdo dejansko že proval? Je to sploh mogoče?
kolk si pa stara?
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
Če to že deluje, je verjetno tako, da se morata oba registirat in s tem dat soglasje. Ker če bi kdo brez človekove privolitve izdajal njegovo lokacijo, bi bilo to hudo kaznivo. Sicer pa prvič slišim za to čudo.
Hehe ampak ne bi blo tezko naredit aplikacije, ki bi jo lepo preko bluetootha prenesel cloveku na mobitel, ko bi on bil na skretu, ki bi oddajala lokacijo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.