Ja joooj, kaj se je men enkrat zgodilo...katastrofa! Ko sm naredila izpit za avto, sem mogla opravit tudi zdravniški pregled, a ne. In pridem jst tja in me zdravnik vpraša če sm noseča in še ene par takih, neki napiše in grem vn, skratka nč posebnega. Izpit sem dobila pa za tri leta, ker sem mela malo slabši vid. In jst drugače to ful gledam pa razmišljam kako se oblečt, mislm tko da čimveč zakrije in v sanjah ne bi šla tja k zdravniku v tangicah. No, po treh letih sm mela spet pregled in mam jst v glavi un pregled in si mislm, ah spet me bo tri vprašanja vprašal in bom šla. V bistvu niti nism razmišljala kaj oblečt, ker tega pregleda sploh nism mela v glavi za pregled ampak kar tko mal brezveze... No v glavnem grem tja, čakam v čakalnici in un k je bil pred mano ful dolg notr...Pol me pokličejo v ordinacijo, in slišm kako ga "muči": stegnte levo roko, desno roko, poglejte nazaj, naprej, ulezite se, itd...in začnem mal razmišljat: fak kaj se un tok ubada s tem??

OMG, tangice mam oblečene (in to še ene najbolj bedne), fak kaj če se bom mogla slečt???? Ojoj! Šele takrat sm zaštekala, da sm v bistvu pr dohtarju!! Pridem notr, en drug zdravnik kot takrat, me sprašuje vse mogoče, pol reče dejte si oblačila slečt... O NE!!! Ok, se slečem hlače in majco. gor do modrca, dol sm pa ostala v žabah....(sm si mal lagala, da je reku sam hlače

) Pol reče naj si slečem še žabe...(ja itak, sej sm vedla) Si slečem še žabe, zafarbam k paradajz, rečem v zadregi: "joj, nism vedla, da se bom mogla slečt...."

On ni komentiral nč. No skratka, pred njim sm mogla ležat na hrbtu, na trebuhu, izvajat raznorazne vaje z nogami...v tangicah...joj, nikol ne bom pozabila tega, vedno mam to v glav, sam takrat pa sploh ne vem kaj mi je blo, da sm šla v tangicah...
No skratka, je bil pa zdravnik profesionalen, nism mela tazga "nelagodnega" občutka zarad tega, da bi kej čudn komuniciral z mano, sam men je blo res nerodn...

Še cel dan sm se grozno počutila.
Drugače za osebno zdravnico mam pa žensko, pa tud se ponavadi ne rabim slečt, grem pa v normalnih spodnjih hlačkah, če bi se pa slučajno zmotila, mi pa pred njo kot žensko ne bi blo nerodno, nerodno bi mi blo zarad tega, ker pridem k zdravniku in se postavljam tam v tangicah..
Na splošno pa probam it k zdravniku oblečena čim bolj "po bolano", ampak še vedno urejeno, seveda...