A druge kaj razmišljate o teh stvareh, ali sploh nič?

OMG, tangice mam oblečene (in to še ene najbolj bedne), fak kaj če se bom mogla slečt???? Ojoj! Šele takrat sm zaštekala, da sm v bistvu pr dohtarju!! Pridem notr, en drug zdravnik kot takrat, me sprašuje vse mogoče, pol reče dejte si oblačila slečt... O NE!!! Ok, se slečem hlače in majco. gor do modrca, dol sm pa ostala v žabah....(sm si mal lagala, da je reku sam hlače
) Pol reče naj si slečem še žabe...(ja itak, sej sm vedla) Si slečem še žabe, zafarbam k paradajz, rečem v zadregi: "joj, nism vedla, da se bom mogla slečt...."
On ni komentiral nč. No skratka, pred njim sm mogla ležat na hrbtu, na trebuhu, izvajat raznorazne vaje z nogami...v tangicah...joj, nikol ne bom pozabila tega, vedno mam to v glav, sam takrat pa sploh ne vem kaj mi je blo, da sm šla v tangicah...
... Modrca ne izbiram, lahko je čipkast ali pa podložen s kupom robčkom spodi (tega vseeno ne rabim), to me sploh ne briga...

...Verjamem, da ti je bilo neprijetno v tangicah, meni bi tudi bilo.

aja edino h ginekologinji mam vedno kiklco oblečeno, da mi ni tam neprijetno sedet spodaj brez.
) in čiste cunje.