bohnedaj da bi šla onadva sama al pa ona sama z mamo ... drugič sm ga vidla ko smo bli pri njih na roj. dnevu od tamalega smo vsi gostje sedeli za eno veliko mizo in za posebno malo mizo so sedeli tamali s starši in nono in nonotom, tamalega ga valda ni smel noben drugi prijet v roke ... sploh nevem če ga je že kdaj kdo imel v naročju ... vedno, vedno so samo oni štirje okoli njega .. aja, pa valda ima miljoooon igrač in sploh sem prepričana da bo imel še vsega drugega kar bo hotel ko bo malo zrastel ..
celo leto sem govorila ma ja pač, stara sta že, njun prvi (in edini) otrok, malo bolj ga 'čuvata', čeprav se mi je zdelo neumno ...
zdej so se mi pa res zamerli, ko smo jih povabli na kosilo (ker sva mela ta mesec oba s fotrom rd) in pride samo on, ker - tamalega ne bojo nikamor vozli in ona bo ostala z njim ... sej nism pričakovala da ga bojo pripeljali, ga niso nikoli, sem pa vseeno izrazla željo ... ne, kar se mi je najbolj zamerlo je blo to, da je rekla prev grdo. "ne, on ne bo prišu! njemu je najlepše pri nas doma in bo kar tukaj!" mislim wtf?! a zdej ga boš celo življenje mela doma, ker mu je tam najlepše? ... bogi otrok se mi že smili ... sej prav, da skrbiš za otroka in da ga maš rad, ampak kar je preveč je pa preveč ... ga zapirat doma v družinski krog in ne pustit ostalim ljudem stika z njim???
poznate tudi vi kakšen ekstremni primer? ko starši preveč skrbijo za otroka?

. Ja pr enmu letu sigurn ve kje mu je najlepše in kaj je za njega najboljše.

ena puncka ki zivi na kreti, hcerka dveh Srbov. s prijateljico sva ble pri dveh druzinah poleti varuske, ona je mela to puncko...