Mene pa zanima kakšno je vaše mnenje glede "skakanja iz ene zveze v drugo". Se to sploh lahko obnese? S tem mislim predvsem to, če si nekdo po resnem razmerju takoj najde novega partnerja.
Ima kdo takšne izkušnje?
Lp
samska napisal/-a:Odpiram novo temo in srčno upam, da kaj podobnega še ne obstaja![]()
Mene pa zanima kakšno je vaše mnenje glede "skakanja iz ene zveze v drugo". Se to sploh lahko obnese? S tem mislim predvsem to, če si nekdo po resnem razmerju takoj najde novega partnerja.
Ima kdo takšne izkušnje?
Lp
lancy napisal/-a:jaz pa mislim da če že pred koncem zveze maš nekoga v mislih pa v tej smeri razmišljaš o zamenjavi partnerja... pa pol trenutno zvezo končaš in začneš novo...se obnese. ker očitno prejšnja zveza ni bila prava, če si partner želi drugo osebo. če pa je zveza prekinjena iz drugih razlogov, si prizadeta oseba končane zveze najbrž samo želi pozornosti in tko išče drugo osebo, da bi pozabla prejšnjo. to se pa po mojem ne bo obneslo...
rachka_ napisal/-a:lancy napisal/-a:jaz pa mislim da če že pred koncem zveze maš nekoga v mislih pa v tej smeri razmišljaš o zamenjavi partnerja... pa pol trenutno zvezo končaš in začneš novo...se obnese. ker očitno prejšnja zveza ni bila prava, če si partner želi drugo osebo. če pa je zveza prekinjena iz drugih razlogov, si prizadeta oseba končane zveze najbrž samo želi pozornosti in tko išče drugo osebo, da bi pozabla prejšnjo. to se pa po mojem ne bo obneslo...
saj nihče ne pravi, da imaš nekoga v mislih že v prvi zvezi?! a ti že razmišljaš o nekom, že preden si ga spoznala? saj se pa valda vedno nov folk spoznava in če ti pri pogledu na nekoga preskoči iskrica pač preskoči.. poleg tega se ne razhaja prav veliko parov zato, kr so še vedno tako zelo zaljubljeni ampak zato, kr imajo težave in se več ne počutijo dobro v tej zvezi ter ne vidijo druge rešitve kot da grejo narazen (izključujem primere, ko te nekdo pusti kot strela z jasnega in ko najmanj pričakuješ, kar se seveda tudi dogaja)
samska napisal/-a:*frisko* napisal/-a:" in že predn sem končala s kšnih,sem "vedla", kdo bo moj nasledn
In potemtakem si prejšnjega prebolela že v času, ko si še bila z njim? A ti je bilo kdaj žal, da si koga tako "zamenjala"?