Skakanje iz ene zveze v drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Skakanje iz ene zveze v drugo

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

Odpiram novo temo in srčno upam, da kaj podobnega še ne obstaja :oops:

Mene pa zanima kakšno je vaše mnenje glede "skakanja iz ene zveze v drugo". Se to sploh lahko obnese? S tem mislim predvsem to, če si nekdo po resnem razmerju takoj najde novega partnerja.
Ima kdo takšne izkušnje?

Lp
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

jz sm rabla dva mesca predn sm si novga najdla..bla sm z bivšim en let pa štiri mesece..pomoje mora bit ena inkubacijska doba :) d lih nasledn dan ne uletiš z novim k se pomoje to ne spodobi...jz mam tak mnenje..
:razz:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni se zdi, da vsaka stvar potrebuje svoj čas. In stvari je treba premleti. Če se nekaj ne izide in se konča, potem obstajajo zato neki razlogi, ki jih moraš predelati in ne nositi s sabo, kar po mojih videnjih počne vse več ljudi. Vse več ljudi namreč nima razčiščenih pojmov glede sebe, svojih želja, predstav in ciljev, nimajo urejene preteklosti, dobrih medosebnih odnosov z ljudmi od prej in zdaj, ne znajo sami s sabo in pogosto ne prenesejo stanja samote oz. samskosti. Taki se hitro navežejo, pogosto naivno zaljubljajo in pričakujejo, da jih bo ljubezen odrešila notranjih muk. In najpogosteje nizajo razočaranja za razočaranjem, ne da bi uvideli, da so sami tisti, ki ne znajo živeti po svoje, sami s sabo.

Je pa spet druga stvar, če končaš večletno zvezo, v kateri so bili veliki problemi, ki so se vlekli skozi več let, partnerja 'preboliš' že v času zveze in spoznaš nekoga novega in začneš z njim - sama si tega ne znam predstavljati, si pa mislim, da je verjetno izvedljivo, čeprav v teoriji vseeno mislim, da človek po vsakem poglavju v življenju potrebuje mentalni oddih, da vstopi v stik s samim sabo.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Res je ... Izkušam na lastni koži in delam stvari, ki jih res ne bi bilo treba ...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja men se je zgodil to, pa ti povem da pol k sm bla z onim drugim, se ni obneslo. Čz čas ga nism mogla niti več objet kaj šele da bi ga kušnla. Tko da zdj bi raj prebolela tisto resno razmerje in se prpravla na novo. Ker js osebno sm tem samo odlašala da bi začela prebolevat. :?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

S prvim sem bila dve leti, ugotovila, da ni to to, gruntala o koncu zveze in naletela na drugega. Končala s prvim, šla drugi dan z drugim.
Bila z drugim dve leti, ugotovila, da ni to to, gruntala o koncu zveze in naletela na tretjega. Končala z drugim in naslednji dan začela s tretjim.
S tretjim sem bila 2 leti in pol, ugotovila, da ni to to, ugotovila, da ponavljam en in isti vzorec, se zagabla sama sebi in končala zvezo. Kako sem se počutla svobodna! :)

Iz prve roke lahko povem, da če skačeš iz zveze v zvezo si strahopetec, mevža brez hrbtenice in samo iščeš pozornost. In dokler to počneš ne boš srečen. Ne v zvezi, ne s partnerjem, ne s sabo.
Imaš, da me vikaš!
minny90
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Trst

Re: skakanje iz ene zveze v drugo

Neprebrana objava Napisal/-a minny90 »

samska napisal/-a:Odpiram novo temo in srčno upam, da kaj podobnega še ne obstaja :oops:

Mene pa zanima kakšno je vaše mnenje glede "skakanja iz ene zveze v drugo". Se to sploh lahko obnese? S tem mislim predvsem to, če si nekdo po resnem razmerju takoj najde novega partnerja.
Ima kdo takšne izkušnje?

Lp

po mojem se to..ne obnese
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Po moje se to ne obnese. Vsak in vse rabi svoj čas. Na koncu koncev trpi tisti, ki skoči takoj v novo zvezo in v tisti osebi išče bivšega/bivšo in na koncu trpi tudi "ta novi"... Tak, da po moje se ne obnese.
lancy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ng/lj

Neprebrana objava Napisal/-a lancy »

jaz pa mislim da če že pred koncem zveze maš nekoga v mislih pa v tej smeri razmišljaš o zamenjavi partnerja... pa pol trenutno zvezo končaš in začneš novo...se obnese. ker očitno prejšnja zveza ni bila prava, če si partner želi drugo osebo. če pa je zveza prekinjena iz drugih razlogov, si prizadeta oseba končane zveze najbrž samo želi pozornosti in tko išče drugo osebo, da bi pozabla prejšnjo. to se pa po mojem ne bo obneslo...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ja pomojem je pa čist odvisno. nihče ne more trditi, da se to na splošno obnese ali pa ne obnese (in tukaj govorimo na splošno, če se ne motim).
tako, kot ljudje v drugih stvareh nismo enaki tudi tu ne mormo rečt, da se pa pri NIKOMUR nebi obneslo.. se ful strinjam z posom od MsN.

jaz sicer nisem nikoli direkt skakala iz zveze v zvezo.. med prejšnjo in zdajšnjo je blo nekje pol leta, mogoče kakšna 2 tedna manj in se mi ne nikakor prehitro kr sem z občutki do bivšega opravila že na koncu zveze in sem bila vsaj 4 mesece čustveno popolnoma neodvisna ter med tem pogosto razglabljala o svojih napakah v prejšni zvezi ter se mela nasploh fajn sama s sabo :D
do naslednje zveze je prišlo pol čist spontano in čist nepričakovano (kr noben od naju ni hotel nič resnega) in se mi zdi časovno čist kul.
tudi, če se ti ujameš s kakšno osebo že 1 mesec po prekinitvi prejšne zveze se mi ne zdi to nič slabega.. a zdaj, če pa spoznaš enega vredu tipa in si želiš bit z njim boš pa rekel: joj ne morem še bit s tabo, kr ni dovolj časa minlo. ?!
če se počutiš pripravljen za naslednjo zvezo, greš v to.. če pa se ne počutiš kul, pa pač ne. čist simpl.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

lancy napisal/-a:jaz pa mislim da če že pred koncem zveze maš nekoga v mislih pa v tej smeri razmišljaš o zamenjavi partnerja... pa pol trenutno zvezo končaš in začneš novo...se obnese. ker očitno prejšnja zveza ni bila prava, če si partner želi drugo osebo. če pa je zveza prekinjena iz drugih razlogov, si prizadeta oseba končane zveze najbrž samo želi pozornosti in tko išče drugo osebo, da bi pozabla prejšnjo. to se pa po mojem ne bo obneslo...

saj nihče ne pravi, da imaš nekoga v mislih že v prvi zvezi?! a ti že razmišljaš o nekom, že preden si ga spoznala? saj se pa valda vedno nov folk spoznava in če ti pri pogledu na nekoga preskoči iskrica pač preskoči.. poleg tega se ne razhaja prav veliko parov zato, kr so še vedno tako zelo zaljubljeni ampak zato, kr imajo težave in se več ne počutijo dobro v tej zvezi ter ne vidijo druge rešitve kot da grejo narazen (izključujem primere, ko te nekdo pusti kot strela z jasnega in ko najmanj pričakuješ, kar se seveda tudi dogaja)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

mah ljudje lahko skačejo iz zveze v zvezo iz različnih razlogov. npr. ker so naivni in verjamejo vsakemu,ki jim kjlepga reče pa morjo koj izkoristit priložnost, al rabjo pozornost in jo pač najdejo v tem, da menjvajo partnerje enga za drugim brez pavze, al se iščejo in še ne vejo, kaj hočjo in rabjo, pa pol zato "sprobajo" več različnih partnerjev ... lahko je karkoli. na splošno pa se verjetno tako početje dolgoročno ne obnese. ker npr js sm to (in še zmer recimo) to počela. bla med eno in drugo vezo samska tm max. 14 dni, tri tedne. in že predn sem končala s kšnih,sem "vedla", kdo bo moj nasledn itd ... pa ni to to. kokrkol pa mislm, da ko pride taprav, ti tut do tega ni več, da bi bil čebelica ki leta s cveta na cvet ... in ja, upam, da se men to kmal zgodi! :) da srečam "the man-a" namreč hehe
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

*frisko* napisal/-a:" in že predn sem končala s kšnih,sem "vedla", kdo bo moj nasledn

In potemtakem si prejšnjega prebolela že v času, ko si še bila z njim? A ti je bilo kdaj žal, da si koga tako "zamenjala"?
lancy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ng/lj

Neprebrana objava Napisal/-a lancy »

rachka_ napisal/-a:
lancy napisal/-a:jaz pa mislim da če že pred koncem zveze maš nekoga v mislih pa v tej smeri razmišljaš o zamenjavi partnerja... pa pol trenutno zvezo končaš in začneš novo...se obnese. ker očitno prejšnja zveza ni bila prava, če si partner želi drugo osebo. če pa je zveza prekinjena iz drugih razlogov, si prizadeta oseba končane zveze najbrž samo želi pozornosti in tko išče drugo osebo, da bi pozabla prejšnjo. to se pa po mojem ne bo obneslo...

saj nihče ne pravi, da imaš nekoga v mislih že v prvi zvezi?! a ti že razmišljaš o nekom, že preden si ga spoznala? saj se pa valda vedno nov folk spoznava in če ti pri pogledu na nekoga preskoči iskrica pač preskoči.. poleg tega se ne razhaja prav veliko parov zato, kr so še vedno tako zelo zaljubljeni ampak zato, kr imajo težave in se več ne počutijo dobro v tej zvezi ter ne vidijo druge rešitve kot da grejo narazen (izključujem primere, ko te nekdo pusti kot strela z jasnega in ko najmanj pričakuješ, kar se seveda tudi dogaja)

jaz sm dala samo primer, da če bi še ko si v zvezi spoznal nekoga ki ti bol ustreza. in pač pol po koncu zveze začneš novo v kratkem času...in se mi zdi da bi se pol ta zveza bolš obnesla...kot pa če začneš zvezo kar z enim tko...sam da pokriješ prejšnjo izbubo. drgač se pa strinjam s tabo, da če spoznaš na novo osebo ki ti ustreza, ga ne odsloviš sam zato ker je minilo premalo časa odkar se je prejšnja zveza končala.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

samska napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:" in že predn sem končala s kšnih,sem "vedla", kdo bo moj nasledn

In potemtakem si prejšnjega prebolela že v času, ko si še bila z njim? A ti je bilo kdaj žal, da si koga tako "zamenjala"?

mi je blo žal ja, enkrat. pa sem hotla pol z bivšim bit spet skupej, ampak se ni dal prepričat... sj je čist prov naredu, ker sem bla največja kokoš. glede prebolevanja pa... ma ne, nisem nobenga prebolela že v tem času, ko sva bla še skupej, ampak zaljubljena pa tut nisemveč bla in je blo potem vse skupej mal lažje.... ma toj zaj... situacija, ampak jst se tolažm s tem, da so ble to pač samo izkušnje za naprej, čeprov kšne tut ne prov preveč lepe ...
Odgovori