Sex ob drugem paru, ki prav tako sexa
Sex ob drugem paru, ki prav tako sexa
Se vam je kdaj že zgodilo, da ste sexali ob drugem paru, ki je prav tako sexal (da ne gre za menjavo parov)? Z mojo se nama je enkrat zgodilo, v Atlantisu, v zunanjem pokritem bazenu, v sklopu sveta savn, sva bla lih v akciji, pa sta prišla še en fant in punca, in ko sta naju videla, sta se sprva malce sramežljivo posmihala, potem pa ju je zgleda želja po sexu premamila, ter sta tudi začela sexat. Meni osebno je bilo to nenormalno vzburjajoče. Tako, da bi si še želel kdaj tako izkušnjo sprobat. Kar se mene tiče tudi v kakih drugih okoliščinah, ni lih potrebno, da bi to bila savna. Kakšno pa je vaše mnenje o tem??
MsN napisal/-a:ker v prvi fazi spolnost tretiram kot nekaj mojega in tega pač ne delim z drugimi, se ne nastavljam v situacijah, ko bi lahko bila zalotena in nimam potrebe po tovrstnem razkazovanju.
Jaz tudi, jaz tudi

Em ja... Pa tudi vse swingerske scene pri meni gladko odpadejo... Še snemat - pa čeprav za domačo videozbirko - se ne bi nikoli dala. Ahja... Sem dolgočasna

pa dej folk niste normalni no. dejte mal mislt, usaj nase in na to kakšne okužbe lahko stakneš v bazenski vodi, lahko pa kdaj pomislite še na druge, ki občasno zaidemo v kak bazen in nismo prišli ne gledat kako se fukarte ne kopat se v vaši spermi. aja pa ne se bat, vaš grupni seks je ziher lepo posnet, zabavali ste kakega ki čekira kamere, potem pa je on zabaval s posnetkom še ostalo osebje atlantisa. če že ne moreš doma seksat, pejt usaj u en gozd ne pa u vodo da še drugi staknejo kej.
Jaz sem imela eno tako izkušnjo (seveda ne v Atlantisu, niti v kakšnem drugem bazenu, ker tja ne hodm zaradi že omenjenih glivic). Nočno kopanje v morju dela svoje. Je zanimiva izkušnja, bi jo rada še kdaj doživela. 

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
ok ja, tole v bazenih res ni najbolj okusna stvar.. in tega ne počnem.. sicer sem pa že seksala ob drugem paru. bli smo v manjšem stanovanju 4je in za spat imel samo en razstavljiv kavč. že tko smo se stiskal... amapk drgač ni šlo. pol pa pač potreba ane, pa sva najprejzačela z mojim takrat fantom se lupčkat pa se mečkat, pol pa se njegov kolega pa njena. hehe, sj je blo kr zabavno, ampak čist se pa nism mogla sprostit... no, važn, da se je sam slisal, nč pa vidl 

punkie_ napisal/-a:pa dej folk niste normalni no. dejte mal mislt, usaj nase in na to kakšne okužbe lahko stakneš v bazenski vodi, lahko pa kdaj pomislite še na druge, ki občasno zaidemo v kak bazen in nismo prišli ne gledat kako se fukarte ne kopat se v vaši spermi. aja pa ne se bat, vaš grupni seks je ziher lepo posnet, zabavali ste kakega ki čekira kamere, potem pa je on zabaval s posnetkom še ostalo osebje atlantisa. če že ne moreš doma seksat, pejt usaj u en gozd ne pa u vodo da še drugi staknejo kej.
No ja, v savni mislim da ni strahu glede tega, ker so kamere prepovedane, tak da dvomim da majo nameščene. Drugač se js česa takega ne bi šla, sm pa tud js doživela eno "zanimivo" izkušnjo v tem opevanem atlantisu, v savni - v tistem bazenčku ko je tk kot ena votlina, smo bli js, moja kolegica pa dva kolega - noben od nas ni par al pa kej. Pa pride en par, ene 40 al pa še mal več stara ženska in moški, in najprej sta se sam tk neki menla pa smejala, pol se je pa vklopu en tist efekt to tak ful voda šprica ven, no in sta se naštimala za tist in direkt fu*ala. Js sm sam gledla, nism mogla verjet. Pa bla sta tak očitna da ni nobenga dvoma o tem kar sta počela, sam ne vem kak sta lahk kr tam pred nami?! Folk je čist zmešan.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- metuljčica*
- Cosmofrik
*frisko* napisal/-a:ok ja, tole v bazenih res ni najbolj okusna stvar.. in tega ne počnem.. sicer sem pa že seksala ob drugem paru. bli smo v manjšem stanovanju 4je in za spat imel samo en razstavljiv kavč. že tko smo se stiskal... amapk drgač ni šlo. pol pa pač potreba ane, pa sva najprejzačela z mojim takrat fantom se lupčkat pa se mečkat, pol pa se njegov kolega pa njena. hehe, sj je blo kr zabavno, ampak čist se pa nism mogla sprostit... no, važn, da se je sam slisal, nč pa vidl
Ja dobro, da ste se ''našli'' takšni, da vas to ne moti.
Če bi to počel kakšen par v isti sobi z nama, bi jima rekla, če mi/nama lahko prihranita razne zvoke in se vsaj tisti 1 večer zadržita. Zaradi uvidevnosti.
Jaz pa ne vidim nič vzburjajočega na tem, da bi naju kdo gledal/poslušal. To je najina intima.
nisem nikoli doživela.. niti nevem, kako bi reagirala če bi se meni in mojemu tupu kdo pridružil tako, da nevem kaj bi rekla.. pomoje bi znalo bit kr zanimivo
čeprav bi se v tistem trenutku skor ziher ustrašla.. vsakemu svoje 

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Samo in le če bi bla mičkn (no, mal več k mičken) pijana.
Drgač pa ni šans, ne vidim fore v tem oz. me ne vzburja misel na to
Drgač pa ni šans, ne vidim fore v tem oz. me ne vzburja misel na to

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.