Pomagajte!!!!!!!!!
-
- Sramežljivka
Pomagajte!!!!!!!!!
Pred enim mesecem sva s fantom prvič imela spolne odnose,ravno takrat se je končala menstruacija.Zdaj mi zamuja že 2 dni,kar mi prej nikoli ni, prsi me zelo bolijo,trebuh napihnjen.Spolne odnose sva imela s kondomom..Ali je možno,da so to znaki nosečnosti??Prosim pomagajte....... 

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Re: Pomagajte!!!!!!!!!
SUMM€R_GIRł napisal/-a:Ali je možno,da so to znaki nosečnosti??Prosim pomagajte.......
Možno.
Sm pomagala?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Ne. Noseča je in pika. Če pa še ni, pa še bo čez dva dni, couse someone up there will punish her for being that dumb.
Dejansko gre seksat brez, da bi se pozanimala o možnostih zanositve.
Če pa se je pozanimala, pa wtf gre sem pol spraševat to? Pač je možnost, da je noseča..and thats that. Kaj mi lahko tu gor storimo? Odgovorimo lih tko kokr je odgovorila Aloha. JA JE MOŽNO.
Now go eat sand, you are not ready for sex.
Dejansko gre seksat brez, da bi se pozanimala o možnostih zanositve.
Če pa se je pozanimala, pa wtf gre sem pol spraševat to? Pač je možnost, da je noseča..and thats that. Kaj mi lahko tu gor storimo? Odgovorimo lih tko kokr je odgovorila Aloha. JA JE MOŽNO.

Now go eat sand, you are not ready for sex.
It was forever..but it didnt last long..
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
v lekarni obstaja super zadevca ki se imenuje clearblue, in ti pove al si noseča al nisi. če te je sram lekarnarki povedat kaj rabiš, greš lahko v dm in test najdeš tut na polici.. možnost da zanosiš je vedno, neglede na to kako majhna je 

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Dadyka15 napisal/-a:djte ne jo strašit...ne morte po dveh dnevih k ji zamuja kr rečt d je noseča...ponavad je zamujanje menstruacije dost povezan tud s psiho..
Mi ne mormo tega rečt, ona pa lahko take traparije sprašuje? Poleg tega je pa že toooooolk ogromn tem odprtih o točno tej temi, ena se clo imenuje Nosečnost (čudn, ane) in bi lahko kamot tm vprašala.
sicer pa če ne veš, kaj je človk lahko noseč in kdaj ne, pa kdaj se pokažejo znaki nosečnosti, pol ne seksej. (leti na deklco, k je odprla tole temo).
- *°mermaid°*
- Sramežljivka
Vidm, da ste vse predhodnice z levo nogo vstale
Boga revca...pomoje si še pogledat ne bo več upala na forum tko ste jo nazjale
Ma veš kaj ne sekiraj se. Menstra ti samo zato zaostaja, ker misliš na to. Jp...psiha dela čudeže. Sploh, če sta sexala s kondomom in vama ni poču al pa kej podobnga, pol res ni varjante, da bi bla noseča. Ne verjamem, da si tok plodna, da bi zanosila kr čez kondom
Poročaj kako se je izšlo....čeprav pomoje si jo zdej že dubla?!

Ma veš kaj ne sekiraj se. Menstra ti samo zato zaostaja, ker misliš na to. Jp...psiha dela čudeže. Sploh, če sta sexala s kondomom in vama ni poču al pa kej podobnga, pol res ni varjante, da bi bla noseča. Ne verjamem, da si tok plodna, da bi zanosila kr čez kondom

Poročaj kako se je izšlo....čeprav pomoje si jo zdej že dubla?!