nikoli mu ne pride vame

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

nikoli mu ne pride vame

Neprebrana objava Napisal/-a Legally_blond »

Ker gre za konkreten primer, katerega nisem našla, da bi že obstajala podobna tema, sem se odločila da odprem novo.
Torej, s fantom sva skupaj dobra dva tedna in imava redne spolne odnose. Do zdaj mu še nikoli ni prišlo vame, vedno mu je šele takrat, ko si ga je kakšnih 5 minut drkal. Tudi ko mu ga potegnem oz. mu ga po 15 minut fafam, mu ne pride, čeprav mene ne bi motilo če bi mi v usta špricnil. Sicer seks štima, vsaj izgleda tako, ker je moj vedno za akcijo, jaz pa tudi. Me pa zanima (glede na to, da je on moj prvi resen fant in da sem z njim izgubila nedolžnost) ali jaz kaj delam narobe ali se to še kateri dogaja? Ga ne znam zadovoljiti? Sicer vedno globoko diha in uživa, ko mu ga obdelujem, ampak ne vem kako naj si to razlagam, da mu vedno pride šele z njegovo pomočjo, da si ga vrže na roko. :? Drugače pa nisem zadržana v postelji ali kaj takega, ker čisto padem not.:oops: :D Kaj mislite o tem?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Re: nikoli mu ne pride vame

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Legally_blond napisal/-a:Kaj mislite o tem?

- Da si stara najvec 13 let, zaradi tega, ker pravis, da je to tvoja prva resna zveza in da sta skuper dobra 2 tedna!!
- da ne morem verjeti, kak vulgarno se izrazajo nekatere punce
- da je najboljse, da se z njim pogovoris

Komaj sta zacela. Na zacetku je itak se vse nerodno in nekaj casa verjetno rabita, da bo vse stimalo. Daj mu cas, mogoce bo scasoma boljse. Mogoce je samo nervozen in se zato to dogaja.
You want me to be something I can never ever be.
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

Čaki mal. Skup sta dobra 2 tedna, imata resno zvezo, redne spolne odnose, hkrati je pa še tvoj prvi. A mi lahk tole mal razložiš ker mi ne gre dlih skup :gruebel:
Mogoč bi njega vprašala zaka mu ne pride vate, oz. zaka si ga mora sam še pol da mu pride..js ne poznam nobenga takega tipa. Razen če nimata kontracepcije? In če sta skup 2 tedna mogoč še nisi ugotovila kaj pa kako mu paše, njemu je mogoč čudn rečt kej? U glavnem njega vpraši, dvomim da kira tle gor ve kaj se z njim/vama dogaja.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba24 »

hehe ja no dober komentar...:) ja zakj pa njega ne vprašaš ......sej ne berem mmisli, enim fantom malo težje pride , to pa da si mora sam pomagat da mu pride mmi je čudno nevem če vrjamem ravno vse kar si napisala....
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Foxy lady: Kaj je pa s tabo narobe, da take pišeš? Samo vprašala sem za mnenje. Grem kar od začetka, da ti odgovorim, ker ti nekaj stvari še ni jasnih. :roll: A zato je človek verjetno star 13 let ali kaj? Če te že zanima, sem jaz 19 on pa 22. Druga stvar, ki me je zmotila v tvojem postu je, da se (baje :lach:) grdo izražam. Zakaj že? Koliko izrazov, ki jih zasledimo v temah o seksu in tudi drugje na tem forumu je za nekatere neprimernih, ampak se mi zdi še vse nekako v mejah normale. Koliko si pa potem ti stara, da se obnašaš kot da si najmanj 10 let starejša od mene. Če te kaj moti lahko mirno preskočiš temo. :wink:
Edino koristno kar si napisala je da se naj pogovoriva. Jaz sem pa vprašala tudi za izkušnje drugih punc. Get it? Ni treba zato tak napadalen post napisat.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Hm...dejstva govorijo zase: jst bi rekla da pač ne še ne veš dobro kako se stvari streže oz. ne veš kaj tvojemu tipu najbolj paše, da bi ga zadovoljila tako kot je treba. Pač je potrebno malo več časa, da spoznaš spolne navade partnerja. In je sex šele čez čas odličen in zadovoljiv za oba. Malo še raziskuj - njegovo telo namreč.
Po dveh tednih pač ne moreš vsega vedet o njem oz. o tem kaj mu najbolj paše in tako dalje....pričakuješ preveč. Za začetek.
Sicer pa: :lach: :rofl: (si ne morem pomagat, sorry...)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Midva sva skupaj leto pa pol,pa mu je prišlo vame mogoče trikrat.
Tko da ne vem kaj za vraga ti ni jasno. pride kamor pride,ko pride in ali se zmenta.
Midva dostkrat seksava tud kar tako...večrkat čez dan,pa najprej prekinjava,njemu pride pa šele pri zadnjem seksu.

2 tedna pa resna zveza pa...yeah right.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Po mojem je po 2tednih zveze še čist prezgodi za taka vprašanja, zdej se šele spoznavata, odkrivata kaj komu paše pa to.
Mi ti kle ne mormo povedat kaj nardit. Največ ti lahko pove tvoj tipčk :wink: .
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Joj punce, punca vpraša za izkušnje drugih (ja, vse ste bile enkrat začetnice :wink:), ker pač ne ve kaj naj si misli, ve pa kr ene komentarje dajate. Meni se zdi logično, da sta še pač na začetku in da morata še ugotoviti kaj komu paše, sploh ker si še ti neizkušena. Sicer pa ga brez strahu vprašaj, ti bo že povedal.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Smetka_ napisal/-a:

Saj ni nikjer napisala, da je resna zveza. Vse pa se nekje začne, ni tako?
Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a black »

Dva tedna sta skupi, pa kot si rekla si z njim zgubila nedolžnost, pa si tako še dokaj neizkušena. V dveh tednih ni dovolj časa, da bi spoznala vse tiste "kaj in kako nam paše" haklce, še najboljši nasvet je pa pogovor, mogoče pa lahko odkljukaš kakšno fantazijo v njegovi glavi. Če ga vzburiš na tak način, potem verjetno vse kar rabiš je čas, da ugotoviš kaj in kako mu paše. Če ne, bi se pa bal, da je problem prej na njegovi strani ...

Srečno!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Re: nikoli mu ne pride vame

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Legally_blond napisal/-a:glede na to, da je on moj prvi resen fant in da sem z njim izgubila nedolžnost

Tu je napisala.

Sorry, sem spregledala to, da si z njim izgubila nedolznost.
Res ne mores po 2 tednih recti, da je to resna zveza. Pa priznaj, da ni tako.

Kot drugo... Vem, kako je na zacetku zveze kar se tice spolnost. Kot so ti ze punce rekle - spoznavaj ga, njegovo telo. Ne mores vedeti vse odgovorov po 2 tednih. Za nekatere stvari bos izvedela cez nekaj mesecev. Ne sekiraj se, vse bo ok. Ce se ze ujemata, kaj sele bo cez cas.

Pa brez zamere, ampak tisto je pa res bila bedarija, kar si napisala. 2 tedna, ojoj.
You want me to be something I can never ever be.
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka

Smetka_ napisal/-a:Midva sva skupaj leto pa pol,pa mu je prišlo vame mogoče trikrat.
Tko da ne vem kaj za vraga ti ni jasno. pride kamor pride,ko pride in ali se zmenta.
Midva dostkrat seksava tud kar tako...večrkat čez dan,pa najprej prekinjava,njemu pride pa šele pri zadnjem seksu.

Te je zmotilo, da sem napisala da je moj resen fant? Prej sem imela zvezo s fantom, s katerim sva bila dlje časa skupaj (če tako poveličuješ oz. izpostavljaš čas, kako dolgo si z nekom že skupaj), ampak sva se zaradi razdalje zelo redko videla, zato tiste zveze ne štejem kot resno.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Vprašaj ga, kako mu paše, pa ti bo že povedal... Če si tudi ti njegova prva, pa skupaj ugotovita... Po dveh tednih res še ne more biti idealno. :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

*Gaja* napisal/-a:Saj ni nikjer napisala, da je resna zveza. Vse pa se nekje začne, ni tako?

Legally_blond napisal/-a:Me pa zanima (glede na to, da je on moj prvi resen fant in da sem z njim izgubila nedolžnost) ali jaz kaj delam narobe ali se to še kateri dogaja?
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Odgovori