kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
lilox
Sramežljivka
Sramežljivka

kako se počutiš v svoji koži?(kilogrami, višina)

Neprebrana objava Napisal/-a lilox »

lep pozdarv.

imam problem...imam 174cm in 56kg...in veeeelike boke...to me zelo jezi....jezi me pa tudi to da ne morem nositi čevljev na peto kr sm tok velika :( ....
prosm če ma ktera kakšn nasvet...
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skuštranka »

A to je zate problem :o
Jaz sem tudi visoka nekje 173 cm pa mam 57kg. Isto kot tebi mi niso ravno všeč moji boki, ampak kaj naj. Drugače pa jaz kar dosti nosim čevlje z visoko peto in morem rečt, da mi je čist fajn. Tak, da ne se sekirat pa kar pogumno obuj visoke pete :wink:
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

ojoj zakaj pa iz tega delaš problem? bodi vesela,da imaš boke, imaš pač žensko postavo. mislim,da bi bil bolj problem,če jih ne bi imela. res je,da imajo vsake oči svojega malarja ampak meni osebno se zdi lepo,da ima ženska pač žensko postavo :) drugače pa mislim,da bi čisto lahko nosila petke,kljub svoji velikosti. glede na tvoje kilograme se mi zdi,da si prav suhcana. :) rajši uživaj v svojem telesu,kot pa da si delaš preglavice s tem,kaj te vse moti na njem.
:wink:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Če ne bo hujšega ... :roll:
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

*little girl* napisal/-a: glede na tvoje kilograme se mi zdi,da si prav suhcana.

Če je bil to cilj te teme, se lahko kuj zaklene...včasih res ne vem, a je z mano kej narobe, ker se pri 175 cm in 67 kg počutm res dobr v svoji koži...tud v petkah :P .
Uporabniški avatar
etny
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a etny »

jst sm velika 167 cm in imam trenutno malenkost manj kot 57 kg. če bom zgubila še ene 2 kg, se bom pa super počutla v svoji koži.
glede na to, da bom odstranila maščobo in pridobila mišice, mišice pa so težje od maščobe, bom težko prišla na 55 kg. torej se bom manj tehtala in se več gledala v špegu:):)
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Jst mam 176cm pa skorej 60kg, pa sem suha, in bi rada kako kilco vec dobila za obline :) Drugace mi pa ni panike, taka kot sem sem, edino mori mi vcasih da nemorem petk obut..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

js
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Tale tema skoz bolj postaja podobna temi Teža, višina... :?
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

Ja,res je...če želiš pridobiti na mišicah boš pridobil tudi na teži. sama sem velika 160cm in imam 48kg.in si noro želim pridobit na mišicah. ampak je manjši problem,da ne vem kako pridobit mišice,ne da bi hodila v fitnes ali kaj podobnega. ali so tek,trebušnjaki,sklece,počepi in podobne zadeve dovolj dobri da pridobiš na mišicah?
kako vi skrbite za dobro postavico? :)
Uporabniški avatar
lilox
Sramežljivka
Sramežljivka

uf...js sm vedno šla tečt tko zvečer...kašne pol ure..zdej sm se pa itak odloćla za tko bol zdravo življenje :D :D ...vsak dan na leg magicu.pa tko...mal manj čokolade pa tega.:D
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

V podforumih Zdravje in Lepota imaš polno takih tem...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Sam res, a nismo o tem že čist vse napisal?? Od nošenja petk, do hujšanja, telovadbe, centimetrov itd.. Že tako je preveč podobnih tem..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Ah jaz imam 180 cm pa včasih kakšne manjše petke obujem. Tud večino časa se dobr počutim v svoji koži pa nimam idealnih mer, bolj me veseli da imam zdj več mišic kot sem jih mela kdajkoli prej pa bolj me interesira na mojem telesu kaj vse zmore, kot pa kako točno zgleda. Bom pa vedno mela boke in tako žensko postavo ker sm jo nasledila pa men je v bistvu čist kul.
Uporabniški avatar
lilox
Sramežljivka
Sramežljivka

meni je zlo žal če se tema ponavlja...ampak sm prej bla čist obupana glede svojih bokov in višine in tega :( :( :( zlo mi je žal :cry: :cry: :cry:
Odgovori