"Skrite" ženske

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

"Skrite" ženske

Neprebrana objava Napisal/-a Agape »

Lep pozdravček!
Upam, da nisem falila teme.
Imam nek problemček, ki mi ne da spati. Pred nekaj časa sem po nesreči na fantovem rač. odprla MSN in našla neznani nick. Vprašala sem fanta kdo je to in mi je rekel, da mu je neka sodelavka (sodelavk nima veliko) hotela poslat slike iz službe.A ne obstajajo službeni maili??? OK zaenkrat mi je bilo dovolj, ampak sem malo prebrskala in ugotovila sodelavkino ime, recimo ji Pepca. Vprašala sem ga, če pozna Pepco...rekel je da je ne pozna. Ob tem je še znorel, tako da sem se počutila kot največja ljubosumnica na svetu.
Zadnjič me je vprašal kako se skuha neka jed, ki jo hoče od sodelavca žena narest...po "nelegalni" poti sem zvedela, da to v bistvu zanima Pepco. Ja halo že takoj se mi je posvetilo, da se moški ne pogovarjajo o tem kako žena kej skuha. :roll:
Zdej me mori zakaj se mi je zlagal da je ne pozna...a bi ga mogoče linčala???
Obnašanje se ni skor nč spremenilo, Varanje upam, da ne pride v poštev.

Če imate kakšen nasvet se priporočam. Rada bi končno v miru zaspala.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Valda, da skriva stvari pred tabo, ce pa brezveze zganjas paniko.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Po nesreči si odprla fantov msn... Hijaaa, če se ne upiše samodejno, pa še tam mrš dat potrdi, lih ne vem, če je bla to neka nesreča.
Ko si bla pa enkrat noter si pa že namerno brskala po msn ne :D .
Zakaj bi ga pa linčala? Če mu kaj ne paše pr tebi, pač naj gre, ga bo pač Pepca mela :nixweiss:
Uporabniški avatar
osminka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a osminka »

Sori, sam očitno ti že ne zaupa dovolj,...ali pa se res kaj dogaja
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: "Skrite" ženske

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Agape napisal/-a:Pred nekaj časa sem po nesreči na fantovem rač. odprla MSN in našla neznani nick.

punca, če nekaj najdeš, moraš prej iskati.... zato.... :roll:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Okej, no, punce, jz tlele Agape ne bi takoj napadla, da sej očitno ji ne zaupa oz. skriva stvari, ker bla bla bla.. pustmo zdej, da je "nelegalno" najdla te podakte :P, narobe je dejstvo, da tip SKRIVA neko poznanstvo/prijateljstvo.
Žal prav velik ne znam svetovat, razen pač "soočanja", kar si že probala in se je sfižilo. Jz bi ti rekla, da probaj odmislit, vsaj dokler praviš, da se tip ne obnaša kaj dosti drugače oz. dokler se ne začnejo kazati kakšni bolj "očitni znaki". :)
Ker še vedno je res, da na koncu dneva se še vedno k tebi stisne in s tabo zaspi..

Upam, da nau kej hujšga iz tega.
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Hja...če maš naštiman v msnju samodejni vpis al kako že, se vpiše samodejno ane. Gumb za msn je bil pa čist zravn Explorerja. Pred tem mi niti na misel ni pršlo, da bi mu kej brskala ker sem mu zaupala.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Heh, dejstvo je, da ti tip pač neki skriva v zvezi s to žensko. To je to.
Ni nujno, da je to njegova skrita ljubica bla bla :D definitivno pa je neko prijateljstvo, za katerega bi ti povedal sam, če se nebi počutil ogroženo.
Njegov odziv na tvoje vprašanje pa to lahko samo še potrdi.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Drugače sem mu tut povedala, da mi lahko zaupa vse, da bom prežvela tut če bo bolelo. Raje vidim če mi po resnici pove, kot pa da se mi laže.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

..Evelyn.. napisal/-a:/.../definitivno pa je neko prijateljstvo, za katerega bi ti povedal sam, če se nebi počutil ogroženo.
Zakaj bi se pa počutil ogroženo? Ker ON SAM ve, da ni vse popolnoma "čisto"? :|
Res ne maram takih "igric"..
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Agape napisal/-a:Drugače sem mu tut povedala, da mi lahko zaupa vse, da bom prežvela tut če bo bolelo. Raje vidim če mi po resnici pove, kot pa da se mi laže.

Tipu ti mores pokazati, da ti lahko zaupa. Ce mu samo poves, da ti lahko zaupa, bo dalje lagat. To je sicer dolgotrajen proces, ampak deluje.

Boljse bi bilo, ce bi mirno in na lep nacin vprasala kdo je to in ce bi ti povedal, da je to zenska, bi morala mirno sprejeti. Zdaj pa vidi, da si zivcna zaradi tega in zato skriva pred tabo. To so take male nedolzne lazi, ki resujejo zvezo.

Sumljivo je to, da je znorel, ko si ga vprasala. Tako se je branil z napadom. Torej tu nekaj smrdi. To pa ni dobro.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Foxy-lady napisal/-a:/.../Zdaj pa vidi, da si zivcna zaradi tega in zato skriva pred tabo./.../
Grrr, on je že PREJ skrival stvar; ni začel zdej, ko pač ve, da njej ni všeč.

Bleh, dejte me benat iz te teme. :D
Uporabniški avatar
Agape
Sramežljivka
Sramežljivka

Hja, če njemu kej ne paše se vedno brani tko. Drugače sem ga pa čisto normalno vprašala kdo je to.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Aja, pardon, ocitno nisem dovolj pozorno brala.

Hja, kaj naj ti povem... To sigurno ni dobro, da tako reagira. Dolgo sta ze skupaj? Koliko sta stara? Se ti ne zdi boljse, da bi sla narazen in bi si nasla nekega, ki nima "skritih" zensk na msn-ju, itd.? Samo trpela bos z njim.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Mene je zmotlo tisto njegovo vprašanje, kako se skuha jed?! O maj gad. Od kdaj pa tip sprašuje svojo punco kako se skuha jed DA BI JO RADA SKUHALA OD SODELAVCA ŽENA?? :gruebel: :rofl: Če bi blo tle čisto bi reku: ej lubica, moja sodelavka se je dons prtožvala da ne zna skuhat "krompirja", pa sm reku da bom jst tebe vprašu, ne pa tko... Al pa si je hotu prhrant tvojo tečnobo. Sam mene bi tale Pepca ziher motila, še posebno pa njegov način spraševanja po ovinkih. :roll: Men bi se zdelo da nekaj skriva.
Odgovori