Na morje z bivšim?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Na morje z bivšim?
No spet ena moja dilema, za katero me zanima mnenje cosmobejb.
Torej ponuja se mi možnost, da grem na morje s fantom, s katerim se razhajava. Nobeden od naju še ni bil in nima neke boljše možnosti (kolegi), zato se pogovarjava, da greva skupaj na last minute.
Problem je v tem, da sem jaz med tem spoznala drugega fanta, ki me je čisto prevzel. Je zelo sramežljiv in sploh ne morem oceniti, na kakšni točki je najin odnos. Po msn se zelo lepo pogovarjava, oziroma kak dan zelo lepo, drugič spet zelo površinsko. V živo pa komaj kako rečeva, ker sva res oba zelo sramežljiva. Glede njega mi ni težko dati času čas, ker mi je zelo všeč. Vem pa, da če bi šla na morje in bi on to izvedel, mu najbrž ne bi bilo vseeno, lagat pa mu tudi ne mislim.
Torej...se je bolje žrtvovati in tvegati opcijo, da letos sploh ne vidim morja, ali pa naj vseeno grem, saj ne vem če imam z novim sploh kakšno možnost.
Torej ponuja se mi možnost, da grem na morje s fantom, s katerim se razhajava. Nobeden od naju še ni bil in nima neke boljše možnosti (kolegi), zato se pogovarjava, da greva skupaj na last minute.
Problem je v tem, da sem jaz med tem spoznala drugega fanta, ki me je čisto prevzel. Je zelo sramežljiv in sploh ne morem oceniti, na kakšni točki je najin odnos. Po msn se zelo lepo pogovarjava, oziroma kak dan zelo lepo, drugič spet zelo površinsko. V živo pa komaj kako rečeva, ker sva res oba zelo sramežljiva. Glede njega mi ni težko dati času čas, ker mi je zelo všeč. Vem pa, da če bi šla na morje in bi on to izvedel, mu najbrž ne bi bilo vseeno, lagat pa mu tudi ne mislim.
Torej...se je bolje žrtvovati in tvegati opcijo, da letos sploh ne vidim morja, ali pa naj vseeno grem, saj ne vem če imam z novim sploh kakšno možnost.
Houd de wereld tegen
- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
- *little girl*
- Komunikatorka
- manculina*
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- *little girl*
- Komunikatorka
ŽuŽa napisal/-a: Kako pa da se tko počas razhajata drgač? Ferbc sm sej vem.
Ja, to tudi meni ni jasno. Še posebej se mi to zdi čudno glede na to, da si že novega spoznala.
Na tvojem mestu s tem novim ne bi šla skupaj na morje, ker sem precej nezaupljiv človek in bi ga hotela prej bolje spoznat, s sedanjim skorajex tipom pa tudi ne, ker si boš pomoje s tem zajebala šanse pri tem novem. Ne vem no... a bi ti na njegovem mestu to mirno prenesla?
Jaz bi se na tvojem mestu raje do konca razsla s tipom in z novim razcistila, kaj je zdaj na stvari. Na morje pac ne bi sla. Saj ti morje ne bo nikamor pobegnilo, ce eno leto ne gres. Jaz tudi letos ne grem na morje zaradi dolocenih razlogov, pa kaj zdaj.
Ce je tvoj "bivsi" izhod v sili oz. izgovor, da gres na morje, ti povem, da je to bedarija. Saj bo morje pocakalo. Valda, da s tem tipom se nista koncala in verjetno bi tudi kaj imela, Ce ze gres narazen z nekom, naredi to do konca.
Ce je tvoj "bivsi" izhod v sili oz. izgovor, da gres na morje, ti povem, da je to bedarija. Saj bo morje pocakalo. Valda, da s tem tipom se nista koncala in verjetno bi tudi kaj imela, Ce ze gres narazen z nekom, naredi to do konca.
You want me to be something I can never ever be.