oii...mene pa zanima
pač s fantom sva mela spolni odnos pred enim tednom ampak brez kondoma, ampak sva končala še preden mu je pršlo, šele pol mu je ko si ga je....
a je možnost da lahko zanosim????
ja itak da lahko zanosiš ker so spermiji lahko že v predsemenski tekočini pa takih vprašanj je res miljon, včasih nvem a se folk zafrkava k take sprašuje al resno misli a se res noben nč ne pozanima preden gre seksat??
^^pomojem še zelo mlada .. drugače ne bi takih neumnosti spraševala - a je možnost da lahko zanosim???? .. sej ne bom rekla, meni se je tudi že zgodilo, brez kondoma .. ampak elinca, če se že zgodi se gre v zd in ti dajo tabletke, ki jih moreš vzet 48 ur po spolnem odnosu .. po enem tednu je že prepozno, zdej lahko samo upaš da maš srečo in nisi noseča ..
Joj...a ni blo točno takih tem že ene 5 u roku meseca dni??
Zakaj pa sexaš brez zaščite in potem sprašuješ kozlarije...? Pamet oz. kondom u roke punca...pa nam lahko naslednjič prišparaš branje posta z naslovom "hm..."
Se opravičujem za nesramnost, ampak me res dvignejo take "pametne" pupe no...
haj..
Nevem če si starejša al mlajša od mene.. Nisem prepričana pa tvojem vprašanju. Ampak nevem zakaj sploh seksaš brez kondoma saj veš da maš dosti večje možnosti da zanosiš če ne uporabljaš zaščite .. Verjetno si to že slišala.. Samo če si lahko seksala bi se še morala zavedati kakšne so lahko posledice brez zaščite.. Drugič pa preden greš seksat pomisli na te občutke ki jih zdaj doživljaš in idi kupi kondome al pa vzemi koncatre. tabletke.. In pamet v glavo..
Oprosti mogoče se ti je zdelo to malo ostro povedano ampak je realno..
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
Možnost da si noseča je, sicer zelo majhna ampak nikol ne moreš bit sigurn na ta način. In se strinjam z vsemi ki pravijo da se ne moreš spuščat v stvari pri katerih ne veš "za kaj se gre" mislim da se ne splača delat takih stvari in si pol živce parat ane. Drugič raje kondom, če ne pa pejt do ginekologa k ti bo kt dal. Pol pa veselo na delo brez takih skrbi
Js mam en podobn vprašanje... Po tednu brez tabletk zarad menstre sem bila brez tabletk še en teden ker mi jih je zmanjkal in nisem mogla do ginekologinje. Pol k sm jih začela jemat sva pa že mela odnose ampak ni prišlo do ejakulacije. Na mojih KT piše, da si zaščitem že od prvega dne jemanja dlje... Se prav da pol ni nč narobe, ne?
Men se zdi, da si zaščiten od prvega dne jemanja, če začneš jemat s prvim dnem menstre.. Če pa začneš jemat kr enkrat, je pa priporočljivo šele po enem tednu jemanja met prvi spolni odnos..
Jah itak da so možnosti. Joj ženske/punce kva ga to serjete brez zaščite pol je pa panika u moštvu no.
BeXy mislm da bi blo bolš da mi mela zaščito takrat ko si začela jemat ker nisi začela na prvi dan menstre. Sam ni mi jasn zakaj kle use sprašujete če je lahko kej narobe , po tistem ko se je stvar že nardila. Bolš da se prej pozanimaš pa je .
No upam da bo pr obeh use uredu.
Aia naslov teme bi lahko spremenili ker tale hmm...nič ne pomen.
vedno poglej na zaščito, nič ni 100%. naredi test in če je negativen, potem mal premisli, če je bilo vredno teh skrbi....nikoli brez zaščite, že zarad bolezni ne....