Fant se počasi naseljuje pri meni doma

Zadovolj(e)n/a v postelji.
metkic
Sramežljivka
Sramežljivka

Fant se počasi naseljuje pri meni doma

Neprebrana objava Napisal/-a metkic »

pozdravljene

mam en problem,pa nikjer nč ne piše da bi mi pomagalo... vedno in povsod piše samo o tem kako se ženske preselijo k partnerju in kakšni problemi nastanejo ob tem in kdaj je pravi čas za to in itd....

mene pa zanima kaj naj naredim,ker se moj fant,na lep diploomatski način počasi kar vseljuje v moje stanovanje... poznava se že 7 let, a par sva šele 4mesece...res,da je zveza zelo drugačna že od začetka ker se apč poznava že toliko časa,ampak vseeno...
sm dekle ki je rado v zvezi...povem vam tudi,da obožujem moške,brez njih mislim da bi blo grozno na tem svetu...ampak,rabim svoj prostor,svoj čas... zjutraj sm odprla predal s spodnjim perilom in kaj vidim,njegove boksarce!!! med mojimi nedrčki in tangicami...si grem umit zobe,vidm njegovo zobno ščetko in zobno pasto...aaaaaaa...to so sam take malenkosti,ker če hočm vse naštevat j epreveč...
zanima na kakšen način naj mu povem,da me vse to zelo moti...povdariti moram,da je zelo občutčljiv kaj se mu reče in na kakšen način...js pa sm tipičn kolerik k znori v minuti....zato bi prosila z anasvet!

hvala vam že vnaprej...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

hehe...ko sem brala tvoj post sem se spomnila na Carrie iz Sexa v mestu..hehe...njo je tudi motilo da se je fant vendo bolj priseljeval k njej in tudi ona se je počutila nekako ogroženo...hehe..ker je bila navajena na svoj mir in svobodo,to je bil sicer samo film vendar ti imaš tako situacij...hehe
priznam da bi mene tudi dejansko zelo motilo če bi se fant kar tako počasi priseljeval k meni...nevem sicer kar bi naredila...in glede na to da sta uradno par šele 4 mesece,bi mu jaz na lep način povedala da je zame še malo prerano da bi zaživela skupaj..neke določene stvari lahko ima pri meni(osebne)(mislim kake nujne..hehe..kake boxerce so že OK če so v rezervi)...in naj pri tem tudi ostane,za vse ostalo bo še čas..
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

tile 'hehe-ji' so malo neumestni, ker več kot očitno ma punca resen problem.

pa k problemu: vedno in povsod je prvi pomemben korak - pogovor! fant je občutljiv, torej boš morala do njega pristopiti malo drugače. pogovorita se, kako je pri njih doma, kdaj si želi ustvariti družino ipd.. to je lahko čisto običajen večerni pogovor pred spanjem.
tudi meni se zdi primerno, če ima fant pri tebi nujne stvari kot so boksrce in zobna ščetka (v primeru, da ponesreči zaspi). če pa tebe moti, mu to jasno povej. morda ne bo sprejel, kot bi moral, a čimdlje boš to držala v sebi, huje bo. nikoli ne boš ob njem sproščena. zaradi tega bo morda tudi vajina zveza na preizkušnji.
morda bo tudi v primeru, če mu poveš, da še nočeš, da se preseli k tebi. da mu poveš, kaj pričakuješ od zveze in da želiš, da ne hitita preveč. če te ima rad, bo sigurno razumel. mogoče bo na začetku le prizadet, ker bo mislil, da ga nočeš ob sebi. zato mu povej, da ga imaš zelo rada (če ga imaš) in da vaju v prihodnosti vidiš skupaj v stanovanju/hiši. ampak, da ti še nisi pripravljena na tako velik korak. (aja, če tega ne misliš, mu tega ne govori. povej pač, kar misliš in kar čutiš ti). prepričana sem, da bosta uredila.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

s temi "hehe"-ji nisem mislila na njo...da se kaj norčujem al pa kaj...pač sej sem napisala...da sem dobla asociacijo na carrie iz sexa v mestu.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

pardon. meni se je pač samo zazdelo, da se smeješ ob njenih težavah.
no, razčiščeno sedaj. :)
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Najprej naj ti povem, da te popolnoma razumem. :wink: In kot je že povedala gaby_, edina rešitev je pogovor. Glede na to, da sta šele na začetku zveze, je prav, da si že na začetku definirata, kako želita, da vajina zveza poteka. To je osnova. Dokler ti ne veš, kakšne preference ima tvoj fant, je težko govorit, kako in kaj. Če si tvoj fant obupno želi živeti s teboj, ti pa še nisi pripravljena, potem bosta težko najdla skupno pot. Ker pa predvidevam, da nista več najstnika, sta se sposobna odraslo in kulturno pogovorit in najdit neko skupno pot, če bosta želela ostati par. Moraš pa biti pripravljena, da boš tudi ti morala kaj popustiti, ko bosta sklepala kompromis. Če si vzkipljiva, imej malce več potrpežljivosti med pogovorom, saj ti je verjetno cilj, da zadevo rešiš, ne pa de jo poslabšaš. Prav tako tvoj fant, lahko je občutljiv na kakšno temo (čeprav menim, da v zvezi tega ne sme biti), ampak bo moral pač sprejeti to dejstvo, da te to moti in če mu je v interes ostati s tabo, se bo trudil, da bosta problem rešila.

V mojem primeru je tako, da si noben od naju ne želi furat neko skupno življenje (zaenkrat) in nama popolnoma ustreza, da ne prinašava svojih oblek, ščetk ipd k drugemu in se videvava ob vikendih. Glede na to da sva študenta in nama veliko časa vzame faks, si težko tudi privoščiva, da bi se večkrat videla. Predvsem zato, ker nama je prioriteta izobrazba in znanje.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Kdaj si želi ustvariti družino se mi pa zdi, da se je po 4 mesecih nesmiselno pogovarjati, oz. to ne sodi k temu problemu.
Tudi mene bi motilo, če bi se tip kar priseljeval k meni. Normalno pa se mi zdi, da ima pri tebi zobno ščetko, če je npr. cel dan pri tebi. Isto mogoče boksarice, če prespi pri tebi, ampak halo, ne v tvojem predalu. Določi mu nek predal kjer bo imel svoje stvari. Jaz sem 2 leti k fantu nosila vse potrebno kar sem pri njemu rabila in vedno odnesla s seboj, nazaj domov, ko sem šla od njega. Po 2 letih pa sem določene stvari začela puščati pri njemu, v predalu, ki je bil "rezerviran" za moje stvari.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Miljonkrat prežvečeno že: pogovor, pogovor, pogovor.
Samo tako mu lahko poveš, kaj ti rabiš, kaj želiš, kaj potrebuješ. In samo tako lahko on vse za vse tvoje želje in potrebe. Če si pa tiho, bo naredil tisto, kar pač misli, da je prav oz. kar misli, da boš sprejela.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Men je čudno to, da ni nič namignil, če lahko kakšne stvari prinese k tebi. :)
In ja, kot so punce pred mano rekle: povej mu kaj misliš. Če bo pa tak cirkus naredu in če te ne razume pa nej gre nekam. :D

Men je moj velikokrat rekel zakaj ne prinesem kakšnih stvari k njemu, ampak čist tko zaradi praktičnosti. Ne mislim pa cele garderobe vlečt tja.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

Ta fant se res vsiljuje in se hoče dejansko preseliti k tebi ali te samo motijo njegove stvari? Ker moj fant ima vedno nekaj osnovnih stvari pri meni in jaz pri njemu. Toliko, da ni treba vedno, ko kdo pri komu prespi vlačit vsega s sabo. Res, da bi te lahko prej vprašal kam naj stvari da.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Ojej :o

Takih tipu tud jaz ne maram :pale: Meni se j zgodilo da je tip pustu pri meni zobno ščetko pa cune že po enem tednu, s tem da sploh nisva bila (in nikoli ne bova bila!) par... Rdeča luč... :tot:

In razumem kako se počutiš; ko da se hoče že prselit k tebi pa da si solasti vse kar je tvojega... Mal pretiravam ampak tko je men skos odmevalo v glavi!!

Nasvet; Ko bo pri tebi mu reci; Luuubiii, v mojem predalu si pozabu bokserce... A ti jih dam kar v torbo da jih boš nesel domov??
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ko bo pri tebi mu reci; Luuubiii, v mojem predalu si pozabu bokserce... A ti jih dam kar v torbo da jih boš nesel domov??

Good one! :zustimm: :D
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

fun napisal/-a:Nasvet; Ko bo pri tebi mu reci; Luuubiii, v mojem predalu si pozabu bokserce... A ti jih dam kar v torbo da jih boš nesel domov?

Pa zakaj bi mogla po ovinki povedat? A je težko direkt rečt: "Lubi, mene motjo tvoje stvari pr men. Bi se lahko o tem pogovorila?"

cvetkaaa napisal/-a:Kdaj si želi ustvariti družino se mi pa zdi, da se je po 4 mesecih nesmiselno pogovarjati, oz. to ne sodi k temu problemu.

Mogoče za resen pogovor o družini je res malo prekmalu, ampak treba je pa začrtat ene smernice, da oba vesta, kaj ju čaka. Ne pa de se po 4ih letih ugotovi, da sta mela (in to ves čas) drugačen pogled na prihodnost. Take stvari je treba že v štartu definirat, da ni potem presenečenj. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Sweet Princess napisal/-a:
Ko bo pri tebi mu reci; Luuubiii, v mojem predalu si pozabu bokserce... A ti jih dam kar v torbo da jih boš nesel domov??

Good one! :zustimm: :D

Se strinjam. :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori