Prenočitve/nastanitve za mlade

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Prenočitve/nastanitve za mlade

Neprebrana objava Napisal/-a *lady bug* »

S fantom se nameravava letos podat nekam na morje. V poštev pride slovenija, ker pač še nisva 18. Zanima me kaj predlagate za prenočitve, ker hotelske osobe ali pa apartmaja sama ne moreva najet verjetno. Fora pa je da obema do 18 manjka le par mesecev.. :roll: Torej hotel in apartma verjetno odpade. Kako je pa kaj s kampi, mislite da bi tam tudi komplicirali ker nisva 18? No naslednja možnost pa so verjetno youth hostli. Nekaj sem že iskala na netu, vendar bi raje slišala kaj vi priporočate pa kakšne imate kaj iskušnje s tem..

Hvala.
*Sally*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Sally* »

Saj lahko starši od obeh vsakemu rezervirajo in plačajo namestitev (oz. si plačata sama, če imata kaj našparano), če še morda nisi pretehtala tudi te možnosti... V kampu mislim da ne bi smelo biti problema. Važno, da imata šotor in plačan plac. Kolikor vem so eni moji kolegi že na začetku sš kampirali. :wink:
Uporabniški avatar
ce si si
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ce si si »

Jaz sem kampirala ze pri rosnih 16ih. Pa mislim, da bi se tudi za kaksne hostle in sobe dalo zmenit. Itak je lastnikom v interesu, da imajo zasedeno. Kako je pa z apartmaji, ki jih najames preko agencij pa ne bi vedela. Ampak pomoje ce prsita kaksnega, ki je polnoleten...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

če res neboš drugega našla ti svetujem dijaški dom v kopru :D čez poletje namreš sprejemajo turiste. okej, nebi je dala med top 5 najljubiš nastanitev ampak če rabiš ti plac samo za spanje se ti definitivno ful splača..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Kaj te mladoletnost ovira? Js sm šla pr 17-ih s tipom z agencijo v Grčijo, pa sva vse sama uštimala, starši niso nč rabl bit zraven.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js sem tudi pri 17 šla s fantom sama na morje pa niso nč spraševali za leta pri rezervaciji apartmaja.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *lady bug* »

no s5 me nekaj zanima...kje bova prišla skoz najceneje? youth hostli verjetno ne?
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

ja hostel v kopru te pride 20 evrov na noc,pa zajtr mas.Sobice so lepo zrihtane,mas kopalnco pa balkon kr dost velik.Razgleda ni nč,ker je to blizu super nove.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

kamis napisal/-a:ja hostel v kopru te pride 20 evrov na noc,pa zajtr mas.Sobice so lepo zrihtane,mas kopalnco pa balkon kr dost velik.Razgleda ni nč,ker je to blizu super nove.

18 pride! :) mam pa zdaj en drug problem. kak do njega priti? sej so verjtno kake table,ko se pripelaš s avtoceste ne?? malo čudno vprašanje ja! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

hmm,ja dol z avtoceste zaviješ proti centru kopra.Potem pa se peleš proti centru prideš na rondo(oziroma krožno križišče).In pr prvem izvozu zaviješ na desno in se peleš samo naravnost do naslednjega rondoja in tm je ful velik kompleks k so uspod lokali,nad temi lokali je pa hostel.Čist živopisan kompleks pa na veliko piše tabla hostel.Drgač ti pa zna tud pomagat zemljevid na najdi.si
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

^^ potem pa greš na občino in si zrihtaš potrdilo da ti starši dovolijo da greš čez mejo. drugače pa so dijaški domovi tudi v portorožu, razen če pač hočta bit u kopru, sam men se ni tam za kopat med ladjami.
iuventus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a iuventus »

Punce, kaj pa apartmaji?
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

Me smo bile v portorožu dokaj blizu plaže - na tistem hribčku. 5 nas je bilo, imele smo apartma za 6 oseb in dajale smo 70€/dan. Do the math. :)
iuventus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a iuventus »

A bi mi lahko dala kako povezavo kje kontaktiram za te apartmaje v Protorožu? Hvala! :)
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

ti, imamo samo številko, ki ti jo pošljem na privat.

drugače pa je sošolka šla tja februarja [v isti apartma] s fantom in je rekla da sta dala ful. :?
Odgovori