S fantom se nameravava letos podat nekam na morje. V poštev pride slovenija, ker pač še nisva 18. Zanima me kaj predlagate za prenočitve, ker hotelske osobe ali pa apartmaja sama ne moreva najet verjetno. Fora pa je da obema do 18 manjka le par mesecev.. Torej hotel in apartma verjetno odpade. Kako je pa kaj s kampi, mislite da bi tam tudi komplicirali ker nisva 18? No naslednja možnost pa so verjetno youth hostli. Nekaj sem že iskala na netu, vendar bi raje slišala kaj vi priporočate pa kakšne imate kaj iskušnje s tem..
Saj lahko starši od obeh vsakemu rezervirajo in plačajo namestitev (oz. si plačata sama, če imata kaj našparano), če še morda nisi pretehtala tudi te možnosti... V kampu mislim da ne bi smelo biti problema. Važno, da imata šotor in plačan plac. Kolikor vem so eni moji kolegi že na začetku sš kampirali.
Jaz sem kampirala ze pri rosnih 16ih. Pa mislim, da bi se tudi za kaksne hostle in sobe dalo zmenit. Itak je lastnikom v interesu, da imajo zasedeno. Kako je pa z apartmaji, ki jih najames preko agencij pa ne bi vedela. Ampak pomoje ce prsita kaksnega, ki je polnoleten...
če res neboš drugega našla ti svetujem dijaški dom v kopru čez poletje namreš sprejemajo turiste. okej, nebi je dala med top 5 najljubiš nastanitev ampak če rabiš ti plac samo za spanje se ti definitivno ful splača..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
ja hostel v kopru te pride 20 evrov na noc,pa zajtr mas.Sobice so lepo zrihtane,mas kopalnco pa balkon kr dost velik.Razgleda ni nč,ker je to blizu super nove.
kamis napisal/-a:ja hostel v kopru te pride 20 evrov na noc,pa zajtr mas.Sobice so lepo zrihtane,mas kopalnco pa balkon kr dost velik.Razgleda ni nč,ker je to blizu super nove.
18 pride! mam pa zdaj en drug problem. kak do njega priti? sej so verjtno kake table,ko se pripelaš s avtoceste ne?? malo čudno vprašanje ja!
življenje je igra,igraj jo, življenje je izziv,sprejmi ga, življenje je iskanje,razišči ga, življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
hmm,ja dol z avtoceste zaviješ proti centru kopra.Potem pa se peleš proti centru prideš na rondo(oziroma krožno križišče).In pr prvem izvozu zaviješ na desno in se peleš samo naravnost do naslednjega rondoja in tm je ful velik kompleks k so uspod lokali,nad temi lokali je pa hostel.Čist živopisan kompleks pa na veliko piše tabla hostel.Drgač ti pa zna tud pomagat zemljevid na najdi.si
^^ potem pa greš na občino in si zrihtaš potrdilo da ti starši dovolijo da greš čez mejo. drugače pa so dijaški domovi tudi v portorožu, razen če pač hočta bit u kopru, sam men se ni tam za kopat med ladjami.