Zakaj nam moški ne pišejo, ko nas pogrešajo?
- zvezdica666
- Sramežljivka
Zakaj nam moški ne pišejo, ko nas pogrešajo?
Zakaj? mal me zanima kaj si mislite o tem...
- Bittersweet
- Komunikatorka
Punchee napisal/-a:kajira napisal/-a:- ni moško izpovedovat čustev
- ni moško uporabljat telefon za kaj drugega, kot nujne stvari
- ni moško misliti na koga drugega kot nase
- ni moško biti kreativen ...
Jst se tud podpišem pod to.
Od kdaj pa smo moški čustveno naravnani ? ....Pa to nam že od otroštva butajo v glavo kaj pomeni bit moški (primer....mulc pade ....pa mu reče mama fantki ne jokajo...pa mulcek ne joka.....)
Evo konc debate ^^
-Moški pišejo z namenom (npr. se danes kaj dobiva? - se jim zdi, da je to dovolj očiten znak, da te pogreša.)
-Moški ne govorijo radi o čustvih. Rajši jih pokažejo z dejanji.
-Moški se bojijo, da nam bodo postali nezanimivi, če bomo opazile, da nas preveč pogrešajo.
-Moški se trudijo dokazat, da so dovolj močni, da lahko živijo brez ženske.
-Moški se raje pogovorijo o čustvih v živo (obstaja možnost, da vse povejo z objemom in poljubom, namesto da bi pisali dolge maile/smse.)
Mojega sem vprašala, zakaj mi piše tako kratke maile (če se mu ne da al kaj) in je rekel, da moški pač rajši povejo bistvo v nekaj stavkih... Ampak da mu je vseeno lepo prebrat, če jaz napišem kaj več... da je to tako žensko

-Moški ne govorijo radi o čustvih. Rajši jih pokažejo z dejanji.
-Moški se bojijo, da nam bodo postali nezanimivi, če bomo opazile, da nas preveč pogrešajo.
-Moški se trudijo dokazat, da so dovolj močni, da lahko živijo brez ženske.
-Moški se raje pogovorijo o čustvih v živo (obstaja možnost, da vse povejo z objemom in poljubom, namesto da bi pisali dolge maile/smse.)
Mojega sem vprašala, zakaj mi piše tako kratke maile (če se mu ne da al kaj) in je rekel, da moški pač rajši povejo bistvo v nekaj stavkih... Ampak da mu je vseeno lepo prebrat, če jaz napišem kaj več... da je to tako žensko