Kako prepričati srce, da neha ljubiti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
zvezdica17
Sramežljivka
Sramežljivka

Kako prepričati srce, da neha ljubiti?

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica17 »

Živjo,

klasična zgodba. Punca spozna fanta, se ima z njim lepo, potem pa spozna da njemu ni do nje, da jo izrablja, ampak mu ona to pusti.

Punca se odloči, da ga ignorira, ne sliši več.

Ampak enostavno, srce jo bo izdalo, ker ni sposobno sovražiti nekoga, pa čeprav si to zasluži, ker z njo dela kot :?

Vse vem, vse slišim, ker mi vsi govorijo ni te vreden, ampak moje srce tega ne razume. Vem, da moram stran, pa stojim na mestu. :ertrink:

Vbistvu nič posebnega, ampak mojo psiho pa to uničuje. Kako iz tega kroga?

Hvala.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Klasična zgodba - klasičen odgovor: prisili se in pojdi naprej. Ko boš naredila samo en korak ven iz tega kroga, ti bo lepše in še malo pa boš odrešena :P .
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Najboljši način je seveda, da poiščeš drugega. Če ne, pa boš morala zbrati vso voljo tega sveta in si reči: jst sem veliko več od tega za kar me on ima in si zaslužim samo tistega, ki bo z mano ravnal kot s kraljico in živeti naprej. Zelo bo težko in bo trajalo precej časa...ampak se da.
Good luck!
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Gumb off prtisn!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Težko je to vem. In lahko je drugim govoriti pozabi ga, ko pa si sam na tem, tega enostavno ne moreš. Edini recept, ki ga poznam, da nekoga hitrje pozabiš, je da se čimbolj zaposliš, čimveč hodiš ven,...

In obenem bi še jaz nekaj vprašala. Tudi mene že nekaj časa prav trpinči en moški. Nimam sicer občutka, da bi imel željo hoditi z mano, ampak zelo rad pa je v moji družbi. Ne štekam, zakaj je tako rad z mano, če pa mu ni do zveze? Išče samo prijateljico, mogoče osebo, ki bi športala z njim,...?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Mogoče ...
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

klin se s klinom zbija ... če ti rata, si zmagala.
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *waterlily* »

Barbie_girl* napisal/-a:klin se s klinom zbija ... če ti rata, si zmagala.
:zustimm:
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

pusti času čas! poskušaj ne mislit nanj,uživaj in si najdi drugega. :) pomaga :P
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Kar se mene tiče tista, da se klin s klinom zbija ne deluje ampak je samo še slabš.

Edino kr ti ostane je čas in kup stvari s katereimi se zaposliš pa da se probaš izogibat situacij k bi te lahko nazaj odnesle.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

se strinjam z *QueenBitch*. Sicer pa dokler ga ne boš prebolela,neboš mogla imeti druge zveze... (no lahko jo imaš,samo nebo uspešna...ker če si z nekom,pa misliš na drugega...ne wem če ti je ql.)
Pomaga pa da delaš stvari ki jih imaš rada,pa da nisi veliko sama... in pa ja izogni se temu,da bi prišla kakorkoli v stik z njim...ker če boš,bo te spet prepričal da je ql...
Drugače pa čas marsikaj naredi....
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

js sm pršla iz tega kroga ven.. šele po letu in pol.. kako? nimam pojma.. spotoma, počasi mi je padalo dol vse v zvezi z njim.. nisem čutila potrebe po tem da ga vidim.. in sm se ga tut v veliki meri izognla.. danes, ko je od tega 2 leti, od tega sm leto v zvezi (z njegovim sorodnikom).. zej se pa fant spomne, kako mu je žal, da ni znal cent kar je imel :twisted:

drugač pa najboljši nasvet kar ti ga lahko dam? flirtaj, spoznavaj nove ljudi.. da spoznaž enga ki bo s tabo ravnal tako kot si ti zaslužiš.. imej se rada.. raje kot tega tipa, pa bo tudi srce dojelo, da si vredna veliko več ;) pa vso srečo
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a branchy »

Barbie_girl* napisal/-a:klin se s klinom zbija ... če ti rata, si zmagala.

Al to al pa te naj frendi pa frendice tolk "zaposlijo", da ne boš tuhtala na njega.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

*QueenBitch* napisal/-a:Kar se mene tiče tista, da se klin s klinom zbija ne deluje ampak je samo še slabš.

Edino kr ti ostane je čas in kup stvari s katereimi se zaposliš pa da se probaš izogibat situacij k bi te lahko nazaj odnesle.

Enako mislim... Ampak če slučajno pogruntate recept kako pozabiti nekoga se vseen priporočam... :wink:
Always look on the bright side of life!
spelca112
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spelca112 »

Čas zaceli vse rane in klin se z klinom zbija.
Odgovori