mene je bivši pustil po mal več ko 2h letih.. v bistvu je prišlo čist iz jasnega

imela sva že prej nekaj kriz ko sem tudi jaz hotla končat vse skupaj.. ampak vedno takrat, ko je postajalo spet boljše je on hoto met kr ene pavze in kr nekaj..prvič sem bla še dovovolj nora, ko pa je drugič hoto da bi mela par tednov pavze p se nisem več dala in sem prekinla.. idejo za pavzo pa je dal potem, ko sva se mela cel dan noro in načrtovala, kam greva čez poletje na počitnice..in sva zvečer šla spat in tip pride z tako idejo..mislim res me je prizadelo takrat.
jaz jemljem to, kot da mi je on dal konec kr v bistvu je on končal..za nekaj časa. jaz sem pa to pač naredla trajno

kr se mi ni dalo več zajebavat.. pol po enem mescu pa je ugotovil kao da sem mu smisel življenja in da mu je žal in nwmkaj vse..ampak mene je že vse minilo in danes sem zelo srečna, da je to naredil kr sem ugotovila, da to zdaleč ni blo več to, da sem bila (vsaj jaz) z njim samo še iz neke navade..nato sem mela kratkotrajno a lepo samsko obdobje in sem prišla skupaj z mojim zdajšnjim srčijem, ki pa upam da mi kaj takega nebo nikoli naredil
no onemu bivšemu pa je očitno kr fejst žal, da je tisto takrat naredil kr me še do danes ni prebolel (več ko eno leto).
fantje..cenit nas treba takrat, ko nas imate, ne pa takrat ko ste nas že izpustili..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche