Men so tipi ki bildajo fuuuuul seksi,..
seveda pa v mejah normale...
moj bivši je kr dosti nabit, sam je na žalost u glavo tud

kakšno mnenje imate o njih drage cosmopolitanke?
vas to privlači?
missy* napisal/-a:tistle na zgornjem linku se mi ne zdi bodybilder, pac clovek, ki redno hodi na fitnes, kar je velika razlika.
shanell napisal/-a:missy* napisal/-a:tistle na zgornjem linku se mi ne zdi bodybilder, pac clovek, ki redno hodi na fitnes, kar je velika razlika.
za takšno telo je poterebno dosti odrekanja, vsakodnevni prilagojen urnik prehrane,proteini, steoridi itd...+ 3 na tedn vsaj po uro fitnesa...
vse preveč je lenuhov ki ne dajo nič na sebe,,,.. preziram takšne tipe ki se jim jeb* kako zgledajo.. hec pa je da potem še mislijo da so dobri in imajo šanse...
ce si si napisal/-a:Zgleda kar OK, ceprav taki moski gesteli brez gramcka mascobe... se vam ne zdi, da so nekateri fantje ze kar obsedeni s svojimi postavami. Dejstvo je, da tako v nulo spedenano postavo lahko ohranis samo dokler treniras in se prehranjujes z raznimi praski. Si predstavlajte kaksen bi bil ta fant, ce bi zse a 1 mesec zapustil? Meni osebno so se vedno najbolj vsec tiste sportne/misicaste postave, ki so pridobljene izven fitnesa, na podlagi domace hrane. Rajsi 2 zrezka kot pa loncek proteinov v prahu
Ryu napisal/-a:sam prosm ne enač tipou, ki so dnevno v fitnesu s tistimi, ki kaj dajo nase... po tej logiki pol tipi, ki ne hodjo v fitnes nič ne dajo nase?? to pa upam da veš, da ni res...
moj ne hod v fitnes, ker že na šihtu dost nardi (glede na to, da je mehanik), ni nek nabildan bog, pa mi je useen zelo všeč in sexy, čeprou nima nekih mega huge mišic povsod in sixpacka, da te žuli, ko zravn ležiš...
glede lušnih tipou z nelepimi puncami zravn... si mogoč pomislna kdaj na to, da je nekaterim karakter bl pomembn (oz ne padajo dam na zunanjost) kot izgled?