Kar se žlahte tiče (kr si lih prateto omenjala

) mam "srečo", da si nismo preveč bliz in razn pr babicah in dedkih se ne pojaulam nikjer, pa še h tem grem zadnja leta dost redko.
Prve dva žou ne živita pri nas (sm bla pa kt otrok velik deu počitnc dol in mi je blo res lepo), z drugima dvema ma pa še fotr, sin, dost hladen odnos, stara mama ne zna drucga kt umirat že zadnjih 25 let, se obremenjevat z usemi drugimi, zame ne upraša, kadar pa že pridem, spluva mojo frizuro, fanta, oblačenje in usakič znova ponovi, da me ne bi nikol spoznala (pa tut če me je vidla en mesec nazaj), fotra več al mnj samo napada in se ne zna veselt ničesar, kar je u žiuljenju dosegu, obratno, omalovažuje use, kar mamo, mami je edina , keri se ne upa kej preveč pametovat. Zakaj pol sploh hodt tja?
Ostala žlahta (razn tet, striceu in bratranceu) me sploh ne pozna. In tko bo tut ostal. Mojedva me nikamor ne silta, žou pa tut onedva hodta zadnja leta bl k ne sam še na pogrebe.
Ko so u igri znanci in kolegi, grem, če oblubm (ne prenesem sms odpovedi pou ure prej, zato se tega tut sama ne poslužujem), če pa "zmenka" ne dorečemo, znam čist brez slabe vesti kej natvezt, kr mi zarad takih in drugačnih razlogou pač ni do druženja. Pridem drugič

.
Za prjatle sm bla zmer prpraulena it korak naprej. Z leti sm ugotovila, da se da se da "dosegljivost" lepo izkoriščat. Zdej mam tut tle "rezervo".
Najbrž je partner edini, za kerga mi ni škoda pozim prlest iz tople pojsle, se usa zgarana prvlečt direkt iz fitnesa, pridt do konca nažrta in napihnjena, prskakljat tut takrat, ko bi se najraj zaprla u špajzo in se distancirala od ceuga sveta, ... Tut tle se me je dal izkoristt, ampak za razliko od ostalih področij druženj, je to eno, nad kerim (še) nism obupala

.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...