razlogi?????

Zadovolj(e)n/a v postelji.
mala zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka

razlogi?????

Neprebrana objava Napisal/-a mala zvezdica »

Naštejte razloge, na vprašanje, zakaj mu tako hitro pride????al je razlog tudi v ženski????kakšen? lp
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Hmmm... Kje so moški :D ?
Po mojem je pri moških vzdržljivost odvisna od tega ali je bl začetnik ali ne, ali se v glavi obremenjuje s tem, koliko časa mora zdržat (ali kaj podobnega), ali je bolj zafrustriran ali ne,...
Seveda ima ženska tudi zasluge pri tem in to velike... Ampak o svojih taktikah pa nem pisala :D .
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

1.) Ni izkušen
2.) Ne zna zadrževat
3.) Maš 30jošk, ki ga preveč rajcajo, da neb mogu zadržat izliva(ja neumno vprašanje dobi neumen odgovor, zakaj bi bla ženska kriva, kaj misliš da lahko popraviš situacijo? namaži se z rdečo šminko okoli ust do očes pa pust si brke rast pa mu nebo tok hitr pršlo...)

In tema že obstaja.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

nekatere ne rabmo 30 jošk da zrajcamo svojga tipa :roll:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

..Evelyn.. napisal/-a:1.) Ni izkušen
2.) Ne zna zadrževat
3.) Maš 30jošk, ki ga preveč rajcajo, da neb mogu zadržat izliva(ja neumno vprašanje dobi neumen odgovor, zakaj bi bla ženska kriva, kaj misliš da lahko popraviš situacijo? namaži se z rdečo šminko okoli ust do očes pa pust si brke rast pa mu nebo tok hitr pršlo...)

+ Lahko tudi, da je pod stresom in pomoje to tudi ful upliva na to.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ja recimo temu da je preveč zrajcan, ko te seksa...pač si mu huda ali kaj jaz vem...zaljubljen vate pol pa šprica kot pri norcih čim te zagleda :irre:
Če ima dokaj velik libido lahko potem ko mu pride spet ponovita vajo in če mu drugič spet hitro pride pa dajta potem še v tretje...in tako naprej.
Je pa tudi odvisno kaj je to zate hitro oz. prehitro?
A to da po tebi skače 5 minut pa mu pride ali je to da ga notri da in parkrat noter pa ven porine in mu že pride?
Seveda bo pa verjetno z leti pridobil na tem da mu ne bo tako hitro prišlo ker mu pač seks ne bo več neka ful huda stvar in ne bo v glavi toliko vzhičen, da seksa,ccc :lach:
Verjetno je še mlad dečko...tam do ene 23 recimo.
Meni se je pa dogajalo pogosto, da sem seksal z žensko pa mi ni in ni prišlo (pa nisem bil pijan), pa se potem ženske začnejo spraševati ali je sploh seksi ali je z njo kaj narobe in ne vem kaj...skratka vedno potem sčasoma pridejo frustracije z vaše strani.
Mogoče spreminjajta poze, pa naj te vmes preden mu pride pač naj ga ven da pa te malo z jezikom in prstki matra, pa potem ko k sebi pride spet notri da in nadaljujeta s postopkom....
Ampak ti moram povedati, da se verjetno ne bi pritoževala, če bi te prej orenk zakuril in zrajcal do te mere da bi ti parkrat prišlo, pa se potem pač spraznil vate :wink:
Tako pa te ravno nakuri in mu pride in ti boga revca potem safer furaš :knuddel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Premal masturbira=) usaj to je ponavad pr tipih problem...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

sončk napisal/-a:Premal masturbira=) usaj to je ponavad pr tipih problem...

Jah, če si ga bo pa zdrkal prej, da mu kao ne bi tako hitro prišlo...bo pa potem pisala tukaj in travmirala, da zdaj je pa celo tako daleč prišlo, da se mu tudi dvigne ne več, ko se spravita seksati :lach:
Uporabniški avatar
Fairygirl80
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Fairygirl80 »

Verjetn tip ni že dolgo seksal (tudi masturbiral) in potem logično kr eksplodira. Če pa gre že za dolgo zvezo, potem pa bi se blo pametno pogovorit. Sej se verjetno butasto sliši, da mu rečeš:"Ej srček, kaj če bi se midva malo pogovorila o tem, da tebi hitro pride.." ampak ženske smo itak nastavljene za manipulacijo s tipi, tako da mislim, da nebi smelo bit problema malo obrnit vprašanja oz. teme.
Ena izmed rešitev je lahko kondom. Si predstavljate, da sem to slišala od tipa, ki je 6 let mlajši (22) od mene ?? Citiram: "Bova vzela kondom, za daljši in boljši užitek." Pametno razmišlja fant..pa vzdržljiv je bil tudi. :)
Drugače pa se ti naj oralno posveti.. sej to tudi ni slab orgazem, ane? :wink:
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajčica* »

...
Zadnjič spremenil zmajčica*, dne 01. Sep. 2009 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

zmajčica* napisal/-a:kateri so pa razlogi, če mu dolgo ne pride?
stres? veliko masturbira? misli, kako bo partnerko zadovoljil? ...?

Če mu dolgo ne pride bo verjetno zmogel partnerko zadovoljiti...zdaj samo stanje tiča ni nujno dokazatelj tega da bo pa njej prišlo.
V tem primeru če njemu ne pride lahko ženski začne že počasi najedati nabijanje.
V tem primeru naj bi se smatralo da je tip prikrajšan in ženska zafrustrirana da njemu ne pride.
Saj navsezadnje so itak ženske ponavadi zafrustrirane karkoli se že pač dogaja.
Če mu prehitro pride je problem, če mu prepozno pride je problme, če se mu ne dvigne je problem in če mu predolgo stoji je problem...sami problemi!
In tudi če ženski ne pride je to problem...skratka za vse probleme smo itak moški krivi :lach: en mora biti, a ne :yau:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ok, šalo na stran glede prvega vprašanja - to da ma prehiter izliv je lahko tudi NEsmešna težava...Sej se lohk norca delamo da ga punca preveč rajca in use...pa da si ga premalkrat omlati, ampak...lahko gre tut za kšne (bog-ne-dej) resnejše težave...al psihične al fizične...
Sej se ful fajn sliši: jah, pa pač preveč rajcaš, ampak k mu pride po 10 sekundah k ga ma not...pa ni več tko smešn, a ne? No, usaj za to punco ne...
Predlog: probaj mu ga najprej ročno/usntno obdelat...pol počakt mal (umes naj on tebe rajca) pol pa probajta še enkrat, če bo spet ista težavica...jah...pol bo pa treba k urologu, al kaj jst vem kdo se ukvarja s takimi problemi..

Glede obratne težave - mislim da če sta še "frišna" (mislm če se fizično še ne poznata tko dobr) pol naj ne bi to smel bit ne vem kašn halo...bl k osebo spoznavaš intimno, boljši je sex...itaq da usem ne pašejo iste tehnike...pač nekateri mogoče rabijo mal več časa da se intimno spoznajo, in k to zalaufa je use super fajn...če je pa to trdovraten problem - pol pa k urologu, a ne...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Dekle je pač odprlo temo in povedalo, da njemu hitro pirde...sledilo je vprašanje da kaj to zanjo pomeni hitro priti.
Lahko je to par sekund ali pa 5 minut...odgovor še čakamo :D :D :D
Morda je imela pred dečkota ki jo je žgal dve ure...zdaj pa je spoznala nekoga ki mu pride v 20minutah in se njej to zdi nenormalno...tu na forumu nisem več nad ničemer presenečen kaj se dogaja v glavi neke posameznice in kako dojema realnost :nixweiss:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

No, potemtakem pa počakajmo na razlago kaj se smatra kot "da mu prehitro pride" :?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hitr mu pride samo prvič? Al tut drugič, tretjič? Ne glede na use?
Mal več informacij bi dal bol konkretne odgovore.

Moje izkušnje so take (bl k ne use po vrst), da tipu prvič dost hit pride, kar se šteje (bolj) za ogrevanje, z naslednjo rundo gre pa (bolj) "zares".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Zaklenjeno