Sama se namreč kmalu odpravljam prav tja, pa me zanimajo vaše izkušnje:)

barby* napisal/-a: Sama se namreč kmalu odpravljam prav tja
) en pomladni mesec tega leta, a žou se ni izšlo, zato sm se "preselila" u en mesec zime/pomladi naslednjega leta. S fantom.
, k jih ma Aloha naštudirane: useh otokou je 132, od teh 8 večjih (in bolj poznanih), medtem k se jih sam 7 smatra kot del ZDA, največji je big island alias Hawaii, 80 posto use populacije živi na otoku Oahu, vulkansko aktiven je edin še big island, otočje je po legendi ustvarla boginja Pele (delceu lave nej se ne bi nosil domou kot spominkou), najvišji vrhovi so lahko zasneženi, največji izmerjeni val je cca 16 m (to sm si itak zapomnla, heh), premorejo velik ogroženih živalskih vrst in velik takih, k se jih najde samo tm, baje majo zakon, da nobena zgradba ne sme bit višja od najvišje palme (okol 24 m, če sm si prou zapomnla), zasedeni nosjo rošco za levim (kot prstan), samski za desnim ušesom, jezik premore zgolj 13 črk (ena je apostrof)...

Se pomoje bolj splača najprej letet npr. do Kalifornije, pol pa od tam z AA na Havaje, sm že js mal gledla cene, pa ni tk zlo drago, zihr pride kr občutno cenejš kot pa tole.no angel napisal/-a:1200€?? A se to sam men zdi ful vlk?Se pomoje bolj splača najprej letet npr. do Kalifornije, pol pa od tam z AA na Havaje, sm že js mal gledla cene, pa ni tk zlo drago, zihr pride kr občutno cenejš kot pa tole.
no angel napisal/-a:1200€?? A se to sam men zdi ful vlk?Se pomoje bolj splača najprej letet npr. do Kalifornije, pol pa od tam z AA na Havaje, sm že js mal gledla cene, pa ni tk zlo drago, zihr pride kr občutno cenejš kot pa tole.
. Been there
.
.
frigga napisal/-a:no angel napisal/-a:1200€?? A se to sam men zdi ful vlk?Se pomoje bolj splača najprej letet npr. do Kalifornije, pol pa od tam z AA na Havaje, sm že js mal gledla cene, pa ni tk zlo drago, zihr pride kr občutno cenejš kot pa tole.
V bistvu niti ni tako zelo veliko. Sem gledala pri STA (kjer imajo dost ugodne cene) karto do LA in stane okoli 800 evrov, iz LA do npr. Honoluluja pa je karta okoli 850 dolarjev (malo manj kot 550 evrov).
).
. Grem pa tja delat, za par mesecev in uživat kakor se bo le dalo. Živel bomo pa v stanovanju (no,najemnine so konkretne hehe), bli bomo pa na Mauiju, čeprav bomo definitivno šli še na druge otoke. Po tem, se pa obeta še ena USA tura, nameravamo it tud na Bahame, ker so izleti do tja neverjetno poceni (za 4 dni z ladjo od 220-250€).... Če bom mela laptopa s sabo,se bom javila in prilimala kake slike, če ne pa ko pridem nazaj 
barby* napisal/-a:Spala po hostlih ne bom, sam tko sem omenla, ker se mi zdi fajn da so tok pocen,če primerjam z Evropo. Grem pa tja delat, za par mesecev in uživat kakor se bo le dalo. Živel bomo pa v stanovanju (no,najemnine so konkretne hehe), bli bomo pa na Mauiju, čeprav bomo definitivno šli še na druge otoke. Po tem, se pa obeta še ena USA tura, nameravamo it tud na Bahame, ker so izleti do tja neverjetno poceni (za 4 dni z ladjo od 220-250€).... Če bom mela laptopa s sabo,se bom javila in prilimala kake slike, če ne pa ko pridem nazaj

. Imela sem namen objavit samo kako sliko ali 2 in jih ne pošiljat po Cosmotu al whatewa
, sploh pa ne viset na računalniku hahaha si pa zabaven