Sama se namreč kmalu odpravljam prav tja, pa me zanimajo vaše izkušnje:)

barby* napisal/-a: Sama se namreč kmalu odpravljam prav tja
no angel napisal/-a:1200€?? A se to sam men zdi ful vlk?Se pomoje bolj splača najprej letet npr. do Kalifornije, pol pa od tam z AA na Havaje, sm že js mal gledla cene, pa ni tk zlo drago, zihr pride kr občutno cenejš kot pa tole.
no angel napisal/-a:1200€?? A se to sam men zdi ful vlk?Se pomoje bolj splača najprej letet npr. do Kalifornije, pol pa od tam z AA na Havaje, sm že js mal gledla cene, pa ni tk zlo drago, zihr pride kr občutno cenejš kot pa tole.
frigga napisal/-a:no angel napisal/-a:1200€?? A se to sam men zdi ful vlk?Se pomoje bolj splača najprej letet npr. do Kalifornije, pol pa od tam z AA na Havaje, sm že js mal gledla cene, pa ni tk zlo drago, zihr pride kr občutno cenejš kot pa tole.
V bistvu niti ni tako zelo veliko. Sem gledala pri STA (kjer imajo dost ugodne cene) karto do LA in stane okoli 800 evrov, iz LA do npr. Honoluluja pa je karta okoli 850 dolarjev (malo manj kot 550 evrov).
barby* napisal/-a:Spala po hostlih ne bom, sam tko sem omenla, ker se mi zdi fajn da so tok pocen,če primerjam z Evropo. Grem pa tja delat, za par mesecev in uživat kakor se bo le dalo. Živel bomo pa v stanovanju (no,najemnine so konkretne hehe), bli bomo pa na Mauiju, čeprav bomo definitivno šli še na druge otoke. Po tem, se pa obeta še ena USA tura, nameravamo it tud na Bahame, ker so izleti do tja neverjetno poceni (za 4 dni z ladjo od 220-250€).... Če bom mela laptopa s sabo,se bom javila in prilimala kake slike, če ne pa ko pridem nazaj