OK, zavedam se, da mogoče tema ne bo naletela na najboljši odziv oz. ni najbolj primerna

ampak glede na to, da so odprte tudi kakšne še bolj smešne ali neprimerne teme, vas bom vseeno vprašala ali ste se v šoli, na faksu, morda tudi v službi ali kje drugje pogosto izgovorili (in s tem tudi zlagali, ko ste povedali izmišljeno zgodbico) zakaj ste zamudili ali manjkali/prešpricali kakšno uro oz. predavanje. Jaz namreč prejšnji teden nisem bila en dan v šoli in bi rabila en dober izgovor oz. opravičilo, kjer ne rabim nujno tudi opravičila na papirju (zahvala gre moji kolikor toliko razumevajoči razredničarki

). No, da ne bom samo za pomoč prosila, bom še sama delila z vami en primer izpred nekaj let... Enkrat sem na začetku sš zamudila (namerno, se razume - zaradi spraševanja pri dveh predmetih in da ni blo sumljivo sam dve uri, sem kar štiri prešpricala

) k pouku in se izgovorila, da je kolegu počila guma in smo obstali na cesti, pa smo čakali na pomoč (to je slišala moja takratna razredničarka, ker sem bila njej dolžna razložiti kje sem bila).