Meni se to velikokrat dogaja. Včasih je že kr scary.

Že dvakrat sem mela "preroške" sanje..
Enkrat sem sanjala nekaj čisto običajnega, vsakdanjega - ob devetih smo imeli napovedan obisk in se je nato izkazalo, da babica ni mogla priti zaradi glavobola. Ko sem se zbudila, sem vprašala mamo, kdaj pridejo in je rekla ob devetih. Ko se je pripeljal avto, je iz njega stopil samo dedi in rekel, da babica ni mogla priti, ker ma grozen glavobol. Vem, da ni nič kaj takšnega, ampak sem vseeno bla kr v šoku.
Drugič sem pa sanjala enega zafrknjenega profesorja, ki mi je v sanjah rekel, da še nisma končala (ravno smo zaključevali ocene, jaz pa sem bla prepričana, da sem že končala), in me je hotel v trenutku poklicat pred tablo. Ko sem se zjutraj zbudila, se odpravla k uri zgodovine, mi začne isti profesor, da še nisva končala in da se še bova morala pogovoriti.

Mene je skoraj kap. Pred to uro pa sem sošolki povedala, kaj sem sanjala. Ona pa cela šokirana.
Dejansko verjamem, da so sanje neka sporočila, ki nam jih pošilja podzavest.. ampak o tem v katerem drugem topicu
Drugače pa velikokrat vnaprej vem, kaj bo kdo rekel, zato me ponavadi vsi preklinjajo in so začudeni, ko rečem isto kot so oni mislili. Ali pa, da sem vedla, kaj bodo rekli. Sem pa se že navadla, da mi intuicija nenormalno deluje. Baje, da mam to po mami, ki jo ima še posebej razvito.