Ni in ni njenega orgazma

Zadovolj(e)n/a v postelji.
tantra
Sramežljivka
Sramežljivka

Ni in ni njenega orgazma

Neprebrana objava Napisal/-a tantra »

spet sem doživel nekaj novega in nenavadnega kar si ne vem razložiti. namreč seksal sem z mojo drago ,ki potrebuje veliko seksa. uro in pol sem jo obdeloval .bil sem ves čas vzburjen do maksimuma in po njenih reakcijah sodeč je bila ona še bolj. moj prijatelj je stal ves čas brez napake. ampak po več kot eni uri sva morala zaradi utrujenosti odnehat. seveda zadeva ne bi bila nenavadna ampak ona ni in ni mogla doživeti orgazma. norela je kot da ji je to zadnji seks v življenju .tresla in drhtela je kot šiba na vodi .
nobeden od naju si tega ne zna razložiti. ni bila kriva niti neraspoloženost niti karkoli drugega. enostavno ni bilo konca.
a se še komu kaj takega dogaja. vesel bi bil kakšnih izkušenj spoštovanih uporabnic foruma.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ce si utrujen, tezje dozivis orgazem.
tantra
Sramežljivka
Sramežljivka

ma utrujena sva bila od vsemogočih položajev in nabijanja.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ja no. Kvaniteta se nikoli ni pomenila kvalitete. Od nabijanja pa tudi ne vem, komu je ze prislo :roll:

Pardon, ce se motim, ampak za svoja leta se mi zdis izjemno potreben pozornosti - v svojih postih vedno omenjas, kako obvladas svojo zeno, kako je zdaj vec ne mores, ker je ona nimfomanka in ne vem kaj ... Se mi zdi, da se rahlo sirokoustis :roll:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

jaz sploh ne vem, kaj bi bil tukaj problem? :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sploh ne vem, a naj se smejem a zgražam. Đizs, ti si toliko star kot moja mat. Da bi se ona pri svojih letih hodila na forum hvalit, kakšne maratonce imata s fotrom, se pomoje v zemljo pogreznem.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

jaz pa menim, da je tukaj veliko forumašic, ki ima veliko manj izkušenj kot ti in tvoja punca...tako da nevem, kako bi ti znale pomagat :?
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

jullia_ napisal/-a:Sploh ne vem, a naj se smejem a zgražam. Đizs, ti si toliko star kot moja mat. Da bi se ona pri svojih letih hodila na forum hvalit, kakšne maratonce imata s fotrom, se pomoje v zemljo pogreznem.

se podpišem pod tole.

še moj nasvet? vsaka stvar imata določen omejen čas, tvoj je na tem področju že potekel...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

okej tale je bla pa mal podla.. zakaj pa potekel? ker je star 40 let?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ja jebiga pač ji enkrat ni pršlo.. :) Se zgodi.. če se bo to v deseto ponovilo, pol se sekirej..
It was forever..but it didnt last long..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

:D :D :D
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS

Neprebrana objava Napisal/-a piciyu »

ah bogi... ni več tako kot nekoč... danes se punce za uspešen orgazem raje same spravijo zraven, kot da jih moški spravi do tega :lol: Navadi se, tak je to danes pri nekaterih.
Uporabniški avatar
Absint
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Absint »

Najprej: nikjer ne obstaja meja, koliko let še smeš imeti, da smeš seksati , se hvaliti s seksom, abstinirati, uporabljati ščipalec za nohte namesto pilice...

Dalje: če meni slučajno ne pride na en način (npr penetracija), pač zaključim na drugačen način. Za neprihajanje je lahko kriva utrujenost - no samo meni potem itak ni do orgazmiranja. Je pa vsaj še ena možnost, če sklepam po sebi - nanamreč, če se enkrat ali dvakrat spravim skoraj do roba, pa zadržim orgazmiranje, je potem zadeva na koncu intenzivnejša: če pa je zaključek odložen prevečkrat, je pozneje zelo težko zaključiti. Morda se je to zgodilo vama?
tantra
Sramežljivka
Sramežljivka

jullia_ napisal/-a:Sploh ne vem, a naj se smejem a zgražam. Đizs, ti si toliko star kot moja mat. Da bi se ona pri svojih letih hodila na forum hvalit, kakšne maratonce imata s fotrom, se pomoje v zemljo pogreznem.

pa kaj misliš da se tvoja mamica ne daje dol. mogoče bi bila presenečena.

midva imava čez štirideset let in še nikoli nisva več seksala kot sedaj. drugo mene ni sram če seksava. kvečjemu so norci tisti ki to ne delajo. kaj pa imaš drugega od življenja.
ko sva imela 25 sva seksala 20 minut sedaj trikrat več.
Zadnjič spremenil tantra, dne 01. Maj. 2008 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
tantra
Sramežljivka
Sramežljivka

evo par ur po tistem seksu zjutraj brez orgazma sva spet imela orgijo eno uro.tokrat je bil orgazem. sem popravil zadevo
Odgovori