Do osebe s katero spim, ne čutim ničesar
- mala račka*
- Sramežljivka
Do osebe s katero spim, ne čutim ničesar
da oseba, ki leži zraven tebe ne prebudi v tebi nobenih čustev-zakaj?
da se sprašuješ kaj za vraga počneš tukaj, da si enostavno na napačnem koncu-zakaj?
da je že čas da svoje življenje spraviš na normalne tire!!
vse pa se ti enostavno pretežko zdi...
je to depresija?ali enostavno ne veš kaj hočeš?ali je preveč vsega in ne veš kje začeti reševati stvari?
kaj storiti?
da se sprašuješ kaj za vraga počneš tukaj, da si enostavno na napačnem koncu-zakaj?
da je že čas da svoje življenje spraviš na normalne tire!!
vse pa se ti enostavno pretežko zdi...
je to depresija?ali enostavno ne veš kaj hočeš?ali je preveč vsega in ne veš kje začeti reševati stvari?
kaj storiti?
Jah ne ležiš več ob tej osebi a ne, če te to teži
Če je to tvoj fant, pa te dolgočasi, potem naredita zvezo bolj pestro. Več se ukvarjajta drug z drugim. Če ti vse totalno dol visi, končaj. Saj bo prišel bolj zanimiv mimo...
Če govoriš o one night standu, pol mogoče hočeš več. Kaj pa on? Če si sita tega, da seksaš z fanti, ki ti ne pomenijo nič, pol tega ne počni več
hehe celo drevo odločitev

Če je to tvoj fant, pa te dolgočasi, potem naredita zvezo bolj pestro. Več se ukvarjajta drug z drugim. Če ti vse totalno dol visi, končaj. Saj bo prišel bolj zanimiv mimo...
Če govoriš o one night standu, pol mogoče hočeš več. Kaj pa on? Če si sita tega, da seksaš z fanti, ki ti ne pomenijo nič, pol tega ne počni več

- mala račka*
- Sramežljivka
Zvoncica napisal/-a:Jah ne ležiš več ob tej osebi a ne, če te to teži
fant..sem proti one night standu..eam je to normalno, da hoče tip ven žurat s kolegi in pride domov ob pol7h zutri..cele dneve se ne vidiva, ker dela...na drugi strani pa..ne ne bom lepo vse razložila, da boste razumeli:
s fantom živiva skupaj že eno leto, on dela jaz delam, poleg tega imava še vsak svoje hobije oz.jaz sem se nekaterim stvarem morala odpovedati saj sem vse svoje kolege pustila v domačem kraju, on pa jih ima blizu.da pa ne bo pomote NIKOLI mu nisem rekla da se ne sme dobivati z njimi in se.gredo zvečer na pjačo itd.npr.dela od pol8h zutri, dela do 3h potem gre na fuzbal, pa kasneje na golf in potem jest potem se spomni, da gre še na pjačo s koelgi.ok vse lepo in prav, če se to ne bi dogajalo dan za dnem.potem pa pride vikend in on bi šel rad ven žurat, ker ni nič s kolegi.takrat se mi pa strga!!in mu povem pa mi reče, da rabi svojo svobodo, kolege, žuranje in da mu ne bom govorila kaj naj počne (nikoli mu nisem!!) in da mi2 itak živiva skupaj pa mu odgovorim-ne midva samo spiva skupaj!!nič ne počneva skupaj (noben šport nič).zaboli me ker se z menoj ne zna pogovarjati, ker najprej kolegom razloži svoje probleme, ker z menoj ne zna sedeti v kavarni na soku s kolegi pa lahko itd. počutim se zapostavljeno!!in mu tudi povem, da nimam občutka, da sem mu na prvem mestu, rečem mu tudi, da sva par in da greva lahko kot vsi pari skupaj ven žurat, da pa se morajo določene stvari spremeniti!ne moreš vsak vikend 2 dni zapored ven žurat pri teh letih!!pri njegovih letih bi že lahko se umiril in začel premišljevati o otrocih ampak ne on je neodgovoren in kolegi so mu bolj pomembni kot jaz (to se kaže v več primerih!!!9.in potem se kregava in potem se nekega dne zbudim in ugotovim, da so se moja čustva spremenila....
mala račka* napisal/-a:fant..sem proti one night standu..eam je to normalno, da hoče tip ven žurat s kolegi in pride domov ob pol7h zutri..cele dneve se ne vidiva, ker dela...na drugi strani pa..ne ne bom lepo vse razložila, da boste razumeli:
s fantom živiva skupaj že eno leto, on dela jaz delam, poleg tega imava še vsak svoje hobije oz.jaz sem se nekaterim stvarem morala odpovedati saj sem vse svoje kolege pustila v domačem kraju, on pa jih ima blizu.da pa ne bo pomote NIKOLI mu nisem rekla da se ne sme dobivati z njimi in se.gredo zvečer na pjačo itd.npr.dela od pol8h zutri, dela do 3h potem gre na fuzbal, pa kasneje na golf in potem jest potem se spomni, da gre še na pjačo s koelgi.ok vse lepo in prav, če se to ne bi dogajalo dan za dnem.potem pa pride vikend in on bi šel rad ven žurat, ker ni nič s kolegi.takrat se mi pa strga!!in mu povem pa mi reče, da rabi svojo svobodo, kolege, žuranje in da mu ne bom govorila kaj naj počne (nikoli mu nisem!!) in da mi2 itak živiva skupaj pa mu odgovorim-ne midva samo spiva skupaj!!nič ne počneva skupaj (noben šport nič).zaboli me ker se z menoj ne zna pogovarjati, ker najprej kolegom razloži svoje probleme, ker z menoj ne zna sedeti v kavarni na soku s kolegi pa lahko itd. počutim se zapostavljeno!!in mu tudi povem, da nimam občutka, da sem mu na prvem mestu, rečem mu tudi, da sva par in da greva lahko kot vsi pari skupaj ven žurat, da pa se morajo določene stvari spremeniti!ne moreš vsak vikend 2 dni zapored ven žurat pri teh letih!!pri njegovih letih bi že lahko se umiril in začel premišljevati o otrocih ampak ne on je neodgovoren in kolegi so mu bolj pomembni kot jaz (to se kaže v več primerih!!!9.in potem se kregava in potem se nekega dne zbudim in ugotovim, da so se moja čustva spremenila....in potem spakiraš kufre in greš...saj itak ne bo opazil da te ni verjetno...šele ko pride vikend in bo zjutraj vstal se bo vprašal kje pa je moja?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
mala račka* napisal/-a:on je neodgovoren in kolegi so mu bolj pomembni kot jaz
Od kdaj pa je znak neodgovornosti, če ti kolegi več pomenijo kot pa punca in če še pri nevemkolkih letih pač ne razmišljaš o otrocih. Mislim, jao, kake finte. To je pač za tebe nek znak kvazi neodgovornosti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
A zdj si se obseu sam na tist stavk?
Mogoče, če prebereš ceu post, vidš, da tip ni odgovorn, oz. bolj pravilna beseda bi bla, zrel za življenje v dvoje, oz. sploh za partnerske odnose. Če si tok zlo želi bit sam s kolegi, se ukvarjat s svojimi hobiji in izključevat svojo punco iz vsega tega, pol pa nej bo sam! Simple as that.

Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 24. Apr. 2008 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Kofetarica
Poznam to. Sicer nisva zivela skupaj, ampak se je odvijalo nekako podobno. Sprva sva spala skupaj vsako noc in se videla vsak dan. Cez nekaj casa pa so se stvari spremenila. Takrat sem bila jaz brezposelna in sem imela res prevec casa, zato sem razumela, da je bil kdaj utrujen in se mu ne da vozit do mene (doma je bil v istem kraju, le malce ven iz mesta). Ampak ta vcasih je kmalu postalo vsak dan. Cudno se mi jepa vendar zdelo, da se mu da peljat do gostilne na kavo in tam zdeti nekaj ur, za srecanje z mano pa je prevec utrujen.
Ven med vikendi nisva hodila, ces da je prestar, ces da ne pasem v njegovo klapo (ki je sploh ni bilo, pil je pac s poznanim folkom, ki ga je slucajno tisti vecer srecal v gostilni), ces da je utrujen,... Vsakic nov izgovor. Da ne bo pomote, jaz sem imela svoje zivljenje in svoje kolege, nisem ga nujno potrebovala za zabavo, le casih sem zelela iti ven tudi z njim.
Na koncu je prislo do tega, da sem kak vikend prespala pri njemu in zjutraj komaj cakala, da grem domov, ker sem umirala od dolgega casa. Krivdo za tako situacijo je enkrat valil name, enkrat nase in ni vazno, kaj sem storila, se situacija ni spremenila.
Tezave so se zacele, ko je zacel hodit vsak vikend v petek in soboto ven, med tednom pa se nisva veliko videvala zaradi njegove sluzbe (kao! za kavo je, kot sem omenila VEDNO bil cas). Ko sem zacela hodit v solo, pa je zacel delat probleme, da zanj nimam casa.
Skratka, dolgo sem vztrajala in se borila, nestetokrat lezala poleg njega in razmisljala, ce je to to. Se sprasevala, ce bo moje zivljenje odslej taksno. Dva tujca, ki si delita posteljo in nenehne prepire.
Jaz sem se odlocila proti in zdaj vidim, da je bila to ena najbolj pametnih odlocitev v mojem zivljenju. Vcasih obzalujem le to, da se zanjo nisem odlocila ze prej.
Ne pravim ti, da se moras odlociti enako, hocem ti povedati, da se je za vsako zvezo treba boriti, a tudi vedeti, kdaj je cas, da odides. Ce mislis, da je za vaju se upanje, vztrajaj, se pogovarjaj, se bori za vaju. Ce se ti zdi, da je ze prepozno, pa spokaj kufre in poisci nekoga, ki mu bo skupno kuhanje vecerje vec pomenilo kot vsakodnevna kava s kolegi.
Ven med vikendi nisva hodila, ces da je prestar, ces da ne pasem v njegovo klapo (ki je sploh ni bilo, pil je pac s poznanim folkom, ki ga je slucajno tisti vecer srecal v gostilni), ces da je utrujen,... Vsakic nov izgovor. Da ne bo pomote, jaz sem imela svoje zivljenje in svoje kolege, nisem ga nujno potrebovala za zabavo, le casih sem zelela iti ven tudi z njim.
Na koncu je prislo do tega, da sem kak vikend prespala pri njemu in zjutraj komaj cakala, da grem domov, ker sem umirala od dolgega casa. Krivdo za tako situacijo je enkrat valil name, enkrat nase in ni vazno, kaj sem storila, se situacija ni spremenila.
Tezave so se zacele, ko je zacel hodit vsak vikend v petek in soboto ven, med tednom pa se nisva veliko videvala zaradi njegove sluzbe (kao! za kavo je, kot sem omenila VEDNO bil cas). Ko sem zacela hodit v solo, pa je zacel delat probleme, da zanj nimam casa.
Skratka, dolgo sem vztrajala in se borila, nestetokrat lezala poleg njega in razmisljala, ce je to to. Se sprasevala, ce bo moje zivljenje odslej taksno. Dva tujca, ki si delita posteljo in nenehne prepire.
Jaz sem se odlocila proti in zdaj vidim, da je bila to ena najbolj pametnih odlocitev v mojem zivljenju. Vcasih obzalujem le to, da se zanjo nisem odlocila ze prej.
Ne pravim ti, da se moras odlociti enako, hocem ti povedati, da se je za vsako zvezo treba boriti, a tudi vedeti, kdaj je cas, da odides. Ce mislis, da je za vaju se upanje, vztrajaj, se pogovarjaj, se bori za vaju. Ce se ti zdi, da je ze prepozno, pa spokaj kufre in poisci nekoga, ki mu bo skupno kuhanje vecerje vec pomenilo kot vsakodnevna kava s kolegi.
- mala račka*
- Sramežljivka
...en mesec nazaj sem to storila ampak nevem zakaj sem šla nazaj.verjetno zaradi tega, ker sem mu verjela, da se bo situacija spremenila1povejte mi ali pretiravam?ga resw omejujem?
ravno danes sem prebrala v cosmu, da pač samski tipi hodijo s kolegi žurat (sem istega mnenja!!!).nevem zakaj (ga oviram?) hoče on skos sam?mi lahko kdo to razloži?ali pač enostavno res pretiravam ,ker hočem da hodiva kot par skupaj ven (tudi njegovi kolegi, ki imajo pare hodijo ali s puncam ven ali pa sploh ne...nasprotje od njega!)pač razumem da je bil tako navajan pred mano in da nikoli ni imel resne punce ampak to ni več izgovor!!sem jaz čudna?hočem preveč?
ravno danes sem prebrala v cosmu, da pač samski tipi hodijo s kolegi žurat (sem istega mnenja!!!).nevem zakaj (ga oviram?) hoče on skos sam?mi lahko kdo to razloži?ali pač enostavno res pretiravam ,ker hočem da hodiva kot par skupaj ven (tudi njegovi kolegi, ki imajo pare hodijo ali s puncam ven ali pa sploh ne...nasprotje od njega!)pač razumem da je bil tako navajan pred mano in da nikoli ni imel resne punce ampak to ni več izgovor!!sem jaz čudna?hočem preveč?

- mala račka*
- Sramežljivka
miteq napisal/-a:mala račka* napisal/-a:on je neodgovoren in kolegi so mu bolj pomembni kot jaz
Od kdaj pa je znak neodgovornosti, če ti kolegi več pomenijo kot pa punca in če še pri nevemkolkih letih pač ne razmišljaš o otrocih. Mislim, jao, kake finte. To je pač za tebe nek znak kvazi neodgovornosti.
aha sepravi da je tebi to čisto odgovorno,da hodiš okoli s kolegi, voziš pijan prideš domov ob pol 7h zutri itd.?pri 27h?meni se to ne zdi odogvorno za nekoga, ki pričakuje resno zvezo itd.
- mala račka*
- Sramežljivka
Yazmeen napisal/-a:A zdj si se obseu sam na tist stavk?Mogoče, če prebereš ceu post, vidš, da tip ni odgovorn, oz. bolj pravilna beseda bi bla, zrel za življenje v dvoje, oz. sploh za partnerske odnose. Če si tok zlo želi bit sam s kolegi, se ukvarjat s svojimi hobiji in izključevat svojo punco iz vsega tega, pol pa nej bo sam! Simple as that.
ha eto točno tko jaz razmišljam in verjetno VEČINA normalnih ljudi, ki si želijo resno zvezo in nek smisel življenja..na eni strani mi govori o družini itd. na drugi je pa čisto razf***.in mislim, da nobeni bejbi tako obnašanje ne bi bilo prav, če pa se motim pa se naj katera oglasi!!
Jaz ne vem kaj sploh delate s takimi desci? Iluzija spremeniti človeka in ga prevzgojiti iz neke osebe v totalno drugo osebo?
Tak model si pač ne zasluži drugega kot imeti prijatelje in drkati kur*c doma...saj je sam s sabo čisto dovolj očitno...kje je problem potem?
A da pride domov in ga doma čaka neka domača živalca s katero se ni treba ukvarjati.
Jaz če bi bil desc in bil takšen sem raje samski kot da moram potem še uno poslušati doma in se zagovarjati. Kje jim je glava? Ali bodi z osebo in živi z njo..saj še psa pelješ na sprehod in ga kdaj pa kdaj počohaš in igraš z njim...a z žensko ki jo imaš doma pa tudi tega ne moreš narediti ali kaj?
Mah...take desce pustiti samske in čao...če se bo spametoval se bo, če se ne bo pa njegova stvar....ne vem kje je fora trpeti in vztrajati in vlagati energijo če ni obojestranskega razumevanja in odnosa...to je egoist ki mu je pač potrebno da ko pride domov da ima neko lutko poleg sebe da spi z njim in da jo gleda da se nekaj premika pač po bajti...
Tak model si pač ne zasluži drugega kot imeti prijatelje in drkati kur*c doma...saj je sam s sabo čisto dovolj očitno...kje je problem potem?
A da pride domov in ga doma čaka neka domača živalca s katero se ni treba ukvarjati.
Jaz če bi bil desc in bil takšen sem raje samski kot da moram potem še uno poslušati doma in se zagovarjati. Kje jim je glava? Ali bodi z osebo in živi z njo..saj še psa pelješ na sprehod in ga kdaj pa kdaj počohaš in igraš z njim...a z žensko ki jo imaš doma pa tudi tega ne moreš narediti ali kaj?
Mah...take desce pustiti samske in čao...če se bo spametoval se bo, če se ne bo pa njegova stvar....ne vem kje je fora trpeti in vztrajati in vlagati energijo če ni obojestranskega razumevanja in odnosa...to je egoist ki mu je pač potrebno da ko pride domov da ima neko lutko poleg sebe da spi z njim in da jo gleda da se nekaj premika pač po bajti...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
mala račka* napisal/-a:aha sepravi da je tebi to čisto odgovorno,da hodiš okoli s kolegi, voziš pijan prideš domov ob pol 7h zutri itd.?pri 27h?meni se to ne zdi odogvorno za nekoga, ki pričakuje resno zvezo itd.
Ni neodgovorno, če nikogar ne moti takšno ravnanje.
Problem je pri tebi, ker ti ta njegov način življenja ne ustreza. Kaj pa jaz vem kaj on pričakuje, niti me ne zanima... Kar je pomembno, je to, da očitno nista za skupaj, ti si njega okrcala za neodgovornega, ker ti pač ne ustreza kaj počne, sedaj pa tukaj iščeš od drugih punc neko potrditev. Brez skrbi, saj jo boš dobila. V tem so te punce dobre. Ne glede na to kako sranje narediš, vedno ti bodo dale prav, haha.

Yazmeen napisal/-a:vidš, da tip ni odgovorn, oz. bolj pravilna beseda bi bla, zrel za življenje v dvoje, oz. sploh za partnerske odnose.
Oh, pozabljivec jaz. Le kako sem lahko pozabil, da si odgovoren človek in zrel za življenje v dvoje, samo če ga ne hodiš žurat s kolegi, si pridno ob 10ih s punco v postelji in ji namenjaš več pozornosti kot kolegom. Če počneš bilokaj drugega, že nisi zrel za skupno življenje. Silly me!

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Ma dej ne polagi mi besed v usta no
A sm kje kej tazga napisala, a si pač mal zamišljaš določene zadeve, da se maš kej za jajcat tlele?! Itak, da so ti še zmer pomembni kolegi, da morš met čas zase, met svoje hobije...ampak če ti je pa partner pri vsem tem odveč, ga pač nimaš, ane?! In tak tip se mi ne zdi zrel za zdrav partnerski odnos.