Aerobika - kako pogosto?
Aerobika - kako pogosto?
Sedaj že nekaj časa hodim na aerobiko. Na začetku sem hodila 2x na teden, zdej pa grem vsak drug dan.. če ne vem kaj bi počela in imam energijo, grem tud večkrat.
Kako pogosto ve hodte na aerobiko/fitnes?
Kako pogosto ve hodte na aerobiko/fitnes?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
*Lally* napisal/-a:Lady_T kam pa hodš na aerobiko, da lahko kr greš ko ti paše (se pravi večkrat na tedn)? Js sm prešnji semester hodila in sm vzela paket 2x tedensko in mi je blo čist dost. Večkrat mi niti zneslo nebi.
Hodm na Moj fit. Kupila sem si mesečno karto (50€) in lahko hodm neomejeno, dve zapored vadbi največ v enem dnevu. Men je fajn it, da mal odklopm, zamenjam okolje..
dons mi pa ne bo ratal it

jaz hodim na klasično erobiko enkrat do dvakrat na teden.. no če ne grem 2x na teden, grem pa na pilates ali pa na salso..
me pa v zvezi s tem nekaj zanima.. do zdaj sem hodila na aerobiko na pedagoško fakulteto in me je res čist zasvojilo, predvsem energičnost punce ko vodi.. ampak s koncem študijskega leta se bo tam končalo, me pa zanima kje mi lahko priporočate aerobiko za čez počitnice??pri tem pa me zanima predvsem energičnost in dobra volja "animatorke" , ker sem bla 2x v tivoliju in so bile čist mimo.. kr nekaj umirjeno.. brez energije. no hvala za odgovore
me pa v zvezi s tem nekaj zanima.. do zdaj sem hodila na aerobiko na pedagoško fakulteto in me je res čist zasvojilo, predvsem energičnost punce ko vodi.. ampak s koncem študijskega leta se bo tam končalo, me pa zanima kje mi lahko priporočate aerobiko za čez počitnice??pri tem pa me zanima predvsem energičnost in dobra volja "animatorke" , ker sem bla 2x v tivoliju in so bile čist mimo.. kr nekaj umirjeno.. brez energije. no hvala za odgovore

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Cosmopolitanka
Da ne odpiram ravno nove teme, bom kar v tej vprašala, ker se navezuje na moje vprašanje.
S septembrom se je začela nove sezona vadb v dvorani. Lani sem hodila trikrat na teden, letos sem se pa odločila, da bom hodila petkrat na teden. Je to vredu ali se vam zdi da bi to lahko bila prevelika obremenitev za telo, ker se mišice ne uspejo regenerirat tako hitro? Praviloma naj bi bilo vmes en dan presledka, ravno zaradi omenjenega razloga. Hodim pa pon, tor, čet, pet, ned.
S septembrom se je začela nove sezona vadb v dvorani. Lani sem hodila trikrat na teden, letos sem se pa odločila, da bom hodila petkrat na teden. Je to vredu ali se vam zdi da bi to lahko bila prevelika obremenitev za telo, ker se mišice ne uspejo regenerirat tako hitro? Praviloma naj bi bilo vmes en dan presledka, ravno zaradi omenjenega razloga. Hodim pa pon, tor, čet, pet, ned.
-
- Komunikatorka