Js jst sm mela tut ful probleme z bradavicami, sm se matrala z nekimi kremami k niso nič pomagale.
Probala sm tut tist za zmrznt doma (Vartner) pa mi tut ni pomagu. Spraznla sm dva, ki niti slučajno nista poceni.
In kakšen je bil rezultat?
Med 'domačim' odstranjevanjem bradavic so mi iz 1 nastale 4 :S Sicer ne skupaj, ampak vse na prstih na nogah.
Potem pa ko sem pri zdravnici dobila napotnico za dermatologa pa sem sla k doktorju Medjedoviču (ordinacijo ima na Zaloški) in težava z bradavicami je kmalu izginila
Tega dohtarja bi priporočila zato kar čakalne dobe praktično ni. Res da ima vse bolj 'po domače', mislim da sem celo izvid dobila na reke napisan. Ampak model je prjazn pa se na koncesijo je.
Aja pa še mojmu bratu je tut bradavice zrihtu tko da jih zdej nima, ker njemu so preden je sou k njemu na polikliniki to tko slabo nardil, da so se mu se razšerle.
Aja pa glede počitka je pa tko. Men ni nč reku da morm kj počivat in tut nism. Nasledn dan sm že skor normaln hodila, vrjetn je tut odvisn od lokacije pa od občutlivosti človeka.
Edin zmočt pa nism smela 3 dni, da se ne bi okužl kej slučajn.
Drgač sm sla pa trikrat tja.
Prvič ti zmrzne use pa zaflajštra. (3 dnevi brez močenja)
Drugič (čez en tedn) mi je poču une mehurje, pa tavelko bradavico je dol postrgu, ker je bla čez debela koža. Spet mau zmrze, tist k je še ostal.(sledijo drugi 3 je dnevi brez močenja)
Čez en tedn pa je spet tavelko bradavico dol postrgu in spet zmrznu.... in od takrat jih nimam več