Kako začeti novo zvezo po razočaranju v prejšnji ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
beba26
Sramežljivka
Sramežljivka

Kako začeti novo zvezo po razočaranju v prejšnji ?

Neprebrana objava Napisal/-a beba26 »

Po dolgotrajnem prebolevanju fanta, s katerim sem bila skoraj obsedena sem začela nekako novo življenje. 7 mesecev sem zaposlena v novem podjetju , v katerem sem spoznala tudi prijetnega fanta. Občutek imam, da mi daje signale, da čuti nekaj več do mene, kot do sodelavke. Enkrat me je po službi tudi povabil na pijačo in pogovor, v katerem mi je povedal, da je brez dekleta , kakšno dekle si želi ter če imam jaz kakšnega fanta. Imam trenutno mešane občutke in čustva do njega, ker je v službi zelo pozoren do mene, toda ni me pa še nikoli poklical ali mi poslal sms-a. Največja težava pa je, da je bilo podobno , kar sem mi dogaja v zdajšnji službi tudi v prejšnji z bivšem fantom. Bil je zelo pozoren do mene, veliko sva bila skupaj v službi in izven nje. Začela sva kot prijatelja, skoraj vse sva si zaupala, toda na koncu zelo prizadel. Bojim se, da bi se vse ponovilo. Kaj naj storim in kaj po vašem fant hoče od mene? Kaj jaz lahko pričakujem od njega ?
Lp Beba
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ljubezen je tveganje...če ti je všeč, poskusi...lahko izgubiš, lahko ogromno pridobiš...bodi iskrena do sebe in do njega. srečno!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

To boš ugotovila sčasoma. Ne prehitevaj dogodkov, pa tudi ne rabiš se preveč obremenjevat. Pusti se toku, bodi sproščena, sama boš ugotovila, kaj hoče. Ljudje smo si tako različni, da ne bi bilo fer, če bi razmišljala, da te bo enako prizadel, kot prejšnji. Je pa ta misel seveda neizogibna, glede na slabo izkušnjo. Ampak, jaz vedno pravim, da čas prinese svoje. Spoznavajta se postopoma.., tudi ti daš lahko kdaj pobudo za kakšno kosilce med službeno malico ali kofetek. Zaljubljen moški težko skrije svoj obraz..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

Tudi jaz mislim, da je ljubezen pač tveganje. Ne moreš misliti, da so vsi isti. Nekdo te lahko prizadene spet drug ne. Prepustiti se moraš trenutkom. Če pa se bojiš tveganja, je pa boljše da ostaneš sama, kar pa ne verjamem, da si želiš.
Sploh pa vsi fantje so na začetku zelo pozorni in prijazni, to pa še ne pomeni, da te bodo po nekem času vsi zapustili in prizadeli :roll:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Moreš tvegat. Tko pač je..Sm mela tudi jst obdobje ko sm se zprla, ker sm se bala da me bo tudi naslednji zaje*u :roll:
Ne moreš vsakega tipa enačit z bivšim. Eni te bojo prizadeli drugi ne. Mogoče boš pa lih ti njega. Tega ne moreš vedet vnaprej :?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

ja lej mslim da si že dovolj stara in izkušena, da veš, da če se boš skoz bala, da te bo nekdo prizadel, lahko ostaneš for ever samska... pač stara zveza ni ratala, pa bodi bolj pozorna na stvari v novi zvezi .... popravljaj napake ki veš da si jih naredila v prejšnji zvezi in preprečuj nove... zaupaj, ljubi, daj a vedi komu, koga, kaj :wink: :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Na eno pijačo pa vendarle lahko greš. In če se ujameta, super.

Samo jaz ne bi prehitro "navalila", ker kaj pa veš, vendarle je sodelavec in če vama ne bo šlo, se ga boš malo težko izogibala. Hehhehe
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

V vsaki zvezi je možnost, da boš prizadeta. A se boš zato vsemu lepemu odrekala zaradi strahu, da bi te kdo prizadel? Po moje ni vredno :wink:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

ce se bos tko bala in ne pustila da se boljse spoznata in tvegala mal bos ceu lajf single ;)
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

zagrabi ga. ne čakaj na ponovno povabilo, povabi ga ti, pošlji mu sms. če ti s prejšnjim ni uspelo, ne pomeni da ti tudi s tem nebo. ne išči podobnosti med bivšim in sodelavcem. zaupaj sama vase, bivši je preteklost. zdaj imaš novo možnost, zato jo izkoristi, da ti nebo kasneje žal.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Pozabi na preteklost, ampak vseeno malo bodi previdna...bodi kar si in ne premišljuj kako bi te lahko nekdo na novo prizadel...

Good luck bejba ;)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
beba26
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a beba26 »

Hvala vsem za vzpodbudo in nasvete, včasih sam ne vidiš oziroma neveš kako naprej , zato mnenja in izkušnje drugih pomagajo.
Lp Beba
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz mislim da ti je dovolj namignil da si mu všeč in da bi te želel bolje spoznati...itak je pa od tebe odvisno kaj boš naredila...sigurno pa zaključke delati, da bo s tem isto ni smiselno.
Moram pa priznati, da sem imel v preteklosti zelo slabe izkušnje ker sem bil s puncami s katerimi smo bili sodelavci in sem si obljubil da nikoli več! To je potem toliko zakomplicirano da je joj...sploh če si eden izmed redkih moških v kolektivu...ženske zelo rade tekmujejo za pozornost in so zelo tekmovalne! Skratka meni je lahko punca zelo všeč in ne vem kaj....ampak sem si prisegel da ne bom tega dovolil! Razen če sva na enakovrednih delovnih mestih to bi še šlo, če pa je ona moja podrejena ali če bi bila nadrejena...potem pa sploh odpade!Ampak govorim seveda zase...tvoj primer je čisto druga zgodba...go for it pač...in kar bo bo...kar te ne ubije te ojača..kar te ubije ojača tvojo mamo! Dvomim v to da bo on tvoja zadnja ljubezen v življenju ali pa ti njegova...konec koncu je tveganje tudi na njegovi strani in verjetno se tudi on sprašuje kaj če mi bo raztrgala srce? :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Če ne reskiraš, ne profitiraš!

Iz vsake zveze se neki naučiš in imej to za vodilo. Sej ti ni treba rečt - ej a midva zdej hodva?! Pač imaš trenutno to za pleasure, pol boš pa že sama vidla, kolk bo resno vse skupi, kolk bo tip resn glede zveze..

Ampak sodelavec ... Been there, done that in bilo je slakdo-kislo. Totalno nič nism mogla narest, ker sm bla non stop dekoncentrirana, na koncu sm gledala samo še, kaj on dela, kje je, vsakič ko je šel mimo, mi je ukradel pozornost, koncentracijo, pogled.... Izognit se je res težko in men recimo ni žal, ker sm se spustila v to, sam je blo pa težko in ne bi želela, da se mi kdaj še ponovi.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Ljubezen je res tveganje.. Vsak je kdaj že izkusil razočaranje in nesrečno ljubezen, ampak potrebno se je pobrat in začeti znova.. Glede na to, da si verjetno še mejčkeno preveč občutljiva, verjetno previdnost ni odveč - zato le počakaj, da ti on čisto pokaže, da bi od tebe rad več kot le prijateljstvo..

Pa veliko veliko sreče.. Držim pesti, da se bo vse ok izšlo :)
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Odgovori