"Lahko te imam rad, a te ne morem ljubiti"

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
_sMEjKa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska...

"Lahko te imam rad, a te ne morem ljubiti"

Neprebrana objava Napisal/-a _sMEjKa_ »

ko ti pove,da ima lahko rad ampak ne more ljubiti...? :cry: kako bi odreagirale?in kaj storile,bi mu dale čas.če bi vas prosil? :?
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz ne. če me ima samo rad, me ne bo nikoli ljubil. žal... ampak ti presodi sama, kakšna je vajina situacija. :wink: in zakaj bi čakala, da se mu posveti, da te ljubi?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

odvisno tudi koliko časa sta skupaj in kakšno vezo imata.
iz rad/a te imam na ljubim te ne preideš tok hitr, sploh pa fantje.

mogoče je pa tud kej v njegovi preteklosti tazga kar ga drži nazaj.

jz bi se pogovorila, mu dala mal časa, če se ne bi nč spremenilo prekineš in greš naprej.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

*zeljka* napisal/-a:odvisno tudi koliko časa sta skupaj in kakšno vezo imata.
iz rad/a te imam na ljubim te ne preideš tok hitr, sploh pa fantje.

to tudi mene zanima. kakšno vezo imata (če jo sploh imata), kakšpen je vajin odnos...

ja, tudi to je res, da ni zlahka preiti na te besede, ampak mislim, da ji je dal jasno vedeti kako čuti. no, naj še sama podrobneje opiše njun odnos...
Uporabniški avatar
_sMEjKa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska...

Neprebrana objava Napisal/-a _sMEjKa_ »

Skupaj sva tri mesece, najin odnos je kot ostali na začetku zaljubljen,lep...ampak ko mi je pa to povedal pa me je nekak strlo.saj vem da gre fantom težje od rok povedat kaj čutijo,ampak meni je povedal in rekel da me ima rad in da mu naj dam čas... :roll:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

po treh mesecih pa res težko reče ljubim te, tud jz nism svojmu tok hitr rekla ljubim te, ker tega še enostavno ne čutš po treh mescih, je potrebno kar mal več časa.

sicer pa ne vem, če je on reku da te ne bo nikol ljubil in da te ma samo rad...
ne vem, bi se mogla pač z njim pogovort da vidš zakaj tko misl, pol pa pač se odločt al ostat in vztrajat al pač it naprej.
Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lili01 »

ja po treh mesecih je res rahlo zgodaj. niso pomembne besede, pomembna so dejanja. meni je moj šele po pol leta rekel, da me ima rad, vendar sem že prej to čutila, v vsakem njegovem objemu, poljubu, dotiku...
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

besede, besede, besedice...
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

koliko pa je star?
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

_sMEjKa_ napisal/-a:Skupaj sva tri mesece, najin odnos je kot ostali na začetku zaljubljen,lep...ampak ko mi je pa to povedal pa me je nekak strlo.saj vem da gre fantom težje od rok povedat kaj čutijo,ampak meni je povedal in rekel da me ima rad in da mu naj dam čas... :roll:

ja no.. odgovor ti je dal že sam :) pusti času čas.. če ti je rekel da te ima rad je to po treh mescih po moje najlepša stvar ki ti jo lahko reče. (jaz osebno bi razmislila če je najin odnos res pristen če bi mi po treh mescih že napeval kako me ljubi..)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

pusti času čas... ne sili vanj.. vse se lahko še razvije ;)
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *waterlily* »

najprej te ima rad...nato te ljubi...počaj še malo :wink:
sexybeyb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a sexybeyb »

točno tako...daj času čas in ne prehitevaj!tudi jaz sem dolgo čakala, da mi je sam povedal kaj čuti in ne samo pokazal z dejanji! če potrebuje čas mu ga v tem primeru daj, če seveda sama čutiš tako, da bi bilo vredno počakati!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

če sta skupaj tolko malo časa, je še normalno d ti ne prizna takoj, d te ljubi, ker tega ne čuti...zaenkrat je samo simpatija, všeč sta si edn drugemu in se šele spoznavata...šele čez čas, ko te bolje spozna, ti bo upu priznat...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

jst rečem te ljubim tipu,ko začutim,da je "rtm" premalo intenzivna beseda za opisat kar čutim.
in sm mela podobne fante-tisti,ki so mi rekli,da,me ljubijo,so rabli manj kot 3mesece :) tisti,s kerim sm bla 2leti je rabu en mesec :D ma ja,to je pac odvisno od tipa..

če bi mi reku,da rabi čas,bi se mal ustrašla..za kaj rabi čas?za me ljubit al za mi reč,da m ljubi? :?
Odgovori