upam da teme o njih ni, vsaj moj iskalnik ne najde.
5.aprila bodo pri nas v hali tivoli. zanima me če kdo gre karta je 35€ jz bi ful šla, ker so mi res zakon in majo dobro muzko, sam se mi zdi ful preveč 35€
Zadnjič spremenil *zeljka*, dne 13. Mar. 2008 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
ja res bojo oni ja.Pismo karta za Seko k je šele z zadnjim albumom nardila bum pa je 20€ se vm ne zdi drago,a za Bijelo dugme k so na sceni uglavnem doug pa se vm 35€ zdi velik??Čpeorv če tko pogledaš,je biu čolić 20€
kamis napisal/-a:ja res bojo oni ja.Pismo karta za Seko k je šele z zadnjim albumom nardila bum pa je 20€ se vm ne zdi drago,a za Bijelo dugme k so na sceni uglavnem doug pa se vm 35€ zdi velik??Čpeorv če tko pogledaš,je biu čolić 20€
sj tud za seko mi je drago 20, ampak ok dam 20 k je na gospodarcu, ne pa k je bla dragana mirkovič v tramontani k je ena navadna lukna, pa je bla karta lih tko 20€.
drgač če greš sam na bijelo dugme, mi ni drago, sam sm misnla da bi šla s tipom, pa bi nama kupla karte pride pa 70€, pol je pa že kr velik
Ja to ti dam prov ja,da je bla za Dragano res pretirana karta za u tramontani.Ja sej za enga še gre 32€,čeprov je že to men res kr mau velik no.Da pa za dva kupš ne pa kr znese dost keša.Čprov ne vem oni men niso tok da bi jih šla poslušat.
seka mi je 20€ too much, colic je za isto ceno kar razumljivo, na bijelo dugme sm si pa ful zelela it ko sm pa vidla ceno sm se premislila... ce bi bli recimo 20 evrov bi sla 100%. mislim da je 35 vseeno malo prevec..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
mirella napisal/-a:seka mi je 20€ too much, colic je za isto ceno kar razumljivo, na bijelo dugme sm si pa ful zelela it ko sm pa vidla ceno sm se premislila... ce bi bli recimo 20 evrov bi sla 100%. mislim da je 35 vseeno malo prevec..
enako pa tud če bi bli 25€ bi še dala, 35 se mi zdi pa res preveč.
mogoče bom vseen šla če mi bo kdo financeru