Hej!
mene pa zanima vaše mnenje, izkušnje itd. o eni zadevi k mene trenutno mal muč v zvezi z mojim fantom. da ne bo kdo narobe razumel...ne gre sam za to, tud ne bom predstavlala vseh "vidikov"(

) najine zveze, tud ni tuk kritično kukr bom mogoče predstavla, ...sam zanima me kaj mislte o tem vidiku...
s fantom sem skup že 3 leta, in je moj prvi fant. zadne cajte se zmeram večkt zalotm da razmišlam o tem, da nekak ne morm bit cel življenje z istim fantom. mislm sej ni fora da bi bla proti monogamiji

sam občutek mam da bi mogla pred tem, ko se bom odločla bit z enim celo življenje, vidt, občutt, preizkusit tud kej druzga. mogoče se to mal narobe sliš no...tko k da zdej hočm bit vsako noč z drugim...sam ne mislm tega

upam da me razumete no:p Pa k se mi zdi da bi to kar mava lohk blo to, da bi lohk bla cel življenje z njim...sam ne če ne probam prej še s kom drugim. Mogoče bi sam mogla bit v eni slabši zvezi da bi pol znala cent to kar mam. Kaj mislte o tem?...a sam kompliciram pa je to vse skup kr neki a?

Pač včasih mam filing da ful zamujam v življenju, da mogoče v teh letih ne bi smela bit v tuk resni zvezi (recimo tud žuram ful manj zarad tega in podobne zadeve to potegne za sabo).
Torej...mislte da si lohk cel življenje s prvim? Smo sposobni tega al bo prej al slej zaškripal? Večina bo pa verjetn rekla, da če razmišlam o tem ga že nimam dost rada a?
(P.s.: ok, da bo vse fer morm priznat da je zadne cajte en drug povzroču v men take občutke kukr jih je na začetku zdejšnji fant

in je pač to povzročil oziroma spodbudil moje opisano razmišljanje(sam ne upoštevat tega)-sam fanta mam pa še zmeram ful rada)