mene pa zanima vaše mnenje, izkušnje itd. o eni zadevi k mene trenutno mal muč v zvezi z mojim fantom. da ne bo kdo narobe razumel...ne gre sam za to, tud ne bom predstavlala vseh "vidikov"(
 ) najine zveze, tud ni tuk kritično kukr bom mogoče predstavla, ...sam zanima me kaj mislte o tem vidiku...
 ) najine zveze, tud ni tuk kritično kukr bom mogoče predstavla, ...sam zanima me kaj mislte o tem vidiku...
s fantom sem skup že 3 leta, in je moj prvi fant. zadne cajte se zmeram večkt zalotm da razmišlam o tem, da nekak ne morm bit cel življenje z istim fantom. mislm sej ni fora da bi bla proti monogamiji
 sam občutek mam da bi mogla pred tem, ko se bom odločla bit z enim celo življenje, vidt, občutt, preizkusit tud kej druzga. mogoče se to mal narobe sliš no...tko k da zdej hočm bit vsako noč z drugim...sam ne mislm tega
 sam občutek mam da bi mogla pred tem, ko se bom odločla bit z enim celo življenje, vidt, občutt, preizkusit tud kej druzga. mogoče se to mal narobe sliš no...tko k da zdej hočm bit vsako noč z drugim...sam ne mislm tega  upam da me razumete no:p Pa k se mi zdi da bi to kar mava lohk blo to, da bi lohk bla cel življenje z njim...sam ne če ne probam prej še s kom drugim. Mogoče bi sam mogla bit v eni slabši zvezi da bi pol znala cent to kar mam. Kaj mislte o tem?...a sam kompliciram pa je to vse skup kr neki a?
 upam da me razumete no:p Pa k se mi zdi da bi to kar mava lohk blo to, da bi lohk bla cel življenje z njim...sam ne če ne probam prej še s kom drugim. Mogoče bi sam mogla bit v eni slabši zvezi da bi pol znala cent to kar mam. Kaj mislte o tem?...a sam kompliciram pa je to vse skup kr neki a?  Pač včasih mam filing da ful zamujam v življenju, da mogoče v teh letih ne bi smela bit v tuk resni zvezi (recimo tud žuram ful manj zarad tega in podobne zadeve to potegne za sabo).
  Pač včasih mam filing da ful zamujam v življenju, da mogoče v teh letih ne bi smela bit v tuk resni zvezi (recimo tud žuram ful manj zarad tega in podobne zadeve to potegne za sabo).
Torej...mislte da si lohk cel življenje s prvim? Smo sposobni tega al bo prej al slej zaškripal? Večina bo pa verjetn rekla, da če razmišlam o tem ga že nimam dost rada a?
(P.s.: ok, da bo vse fer morm priznat da je zadne cajte en drug povzroču v men take občutke kukr jih je na začetku zdejšnji fant

in je pač to povzročil oziroma spodbudil moje opisano razmišljanje(sam ne upoštevat tega)-sam fanta mam pa še zmeram ful rada)
  in je pač to povzročil oziroma spodbudil moje opisano razmišljanje(sam ne upoštevat tega)-sam fanta mam pa še zmeram ful rada)

da bi spoznala da je blo to kar sva mela res najlepš, pa tega ne bi mogla več dobit nazaj...
  da bi spoznala da je blo to kar sva mela res najlepš, pa tega ne bi mogla več dobit nazaj...